Hardflash - the real hardcore edition: Posledné info! & Rob2Speed, AndyGTP, Gregi & profily hardstyle djs! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Hardflash - the real hardcore edition: Posledné info! & Rob2Speed, AndyGTP, Gregi & profily hardstyle djs!

Ilustrační obrázek

 

Už túto sobotu 21. januára vypukne v Metroklub v Šali jedinečná hardcore / hardstyle párty - hardflash - the real hardcore edition na ktorej sa predstaví legendárny Dj Neophyte z Neophyte Records z Holandska. Prinášame vám časový line up a všetky potrebné informácie k tejto párty ...

 

Lokácia/Klub: Metroklub sa nachádza asi 10 minút pešo od vlakovej stanice na námestí A. Dubčeka 1, s vchodom v blízkosti supermarketu Jednota.

Mapa MetroClub SA

Parkovanie: Pokiaľ sa rozhodnete prísť autom, veľké parkovisko sa nachádza len pár metrov od klubu, v blízkosti čerpacej stanice.

Štart: Akcia sa začína o 21:00 hod, kedy začnú servírovať prvé beaty na hardcore stagy - Gregi a na hardstyle stagy - Raweez. Klub otvorí svoje brány o 20.30.

Akreditácie: Všetky akreditované osoby, fotopasy a výhercovia sa prihlásia pri vchode k overeniu totožnosti najneskôr do 00:00, po tejto hodine už nebude akreditácia a prebratie výhry možné.

Lístky - predredaj: Predpredaj beží až do 21.1.2012 do 12.00 cez sieť TICKETSTREAM - cez nich si môžete lístky vytlačiť priamo doma.

Lístky - na mieste: Máme tu skvelú správu, rozhodli sme sa, že do 22.00 bude vstupné 16e (max však 50 lístkov), po 22.00 (alebo po prekročení 50 lístkov) bude vstupné 18e. Na vstupe bude k dispozícii ešte aj pár VIP lístkov po 40e.

Line up: Nech sa páči, komplet časový line up jednotlivých stageov.

HardFlash LineUp

 

Hardflash - the real hardcore edition: Rob2Speed, AndyGTP, Gregi!

Prinášame vám profily slovenských hardcore djs Rob2Speed, AndyGTP, Gregi, ktorí sa predstavia na akcii hardflash - the real hardcore edition, ktorá sa bude konať už 21. januára 2012 v Metroklube v Šali.

Rob2Speed (SK)

V súčasnosti najlepší a zároveň v zahraničí najžiadanejší slovenský hardcore & gabber DJ, ktorý si vydobyl svoje popredné miesto vďaka skvelej mixovacej technike, pestrému výberu skladieb a scratchovaniu. K jeho najväčším úspechom patrí členstvo v známom Speedcore.at, Gabber.sk a bookingy na megapodujatiach v Holandsku (Noisekick Verouderingsproces), Švajčiarsku (Insanity), Nemecku (Hardcore Delirium), ďalej na akciách v Rakúsku (Core Masters, Death Experience, Unite Parade, Hell or Heaven, Hellrave), Maďarsku (Rakehell, Hardcore Explosion), Českej republike (Ground Flash) a, samozrejme, doma na Slovensku (Brain Cracking, Hardflash a iné). Rob2Speed si už svojím skvelým štýlom podmanil a roztancoval masy ľudí. Príďte a uvidíte, že ani vás jeho set nenechá chladnými.

Rob2Speed

Currently the best and the most demanded Slovakian hardcore & gabber DJ who has gained the leading position thanks to his great mixing technique, varied selection of tracks and scratching. Among his major achievements belong the membership in Speedcore.at, Gabber.sk and bookings on the following gigs in the Netherlands (Noisekick Verouderingsproces), Switzerland (Insanity), Germany (Hardcore Delirium), Austria (Core Masters, Death Experience, Unite Parade, Hell or Heaven, Hellrave), Hungary (Rakehell, Hardcore Explosion), Czech Republic (Ground Flash) and Slovakia (Brain Cracking, Hardflash and other). Rob2Speed has already conquered the masses and has always made the crowd dance. Come and see that his stunning performance will make you dance.

AndyGTP (SK)

Vedúci predstaviteľ slovenského DJ-ského zoskupenia Gabba Team Pressburg (Gabber.sk) od roku 2001. Gabber.sk tím sa stal za posledných 10 rokov lídrom na slovenskej hardcore / gabber scéne a organizoval aj legendárne Brain Cracking akcie v Bratislave či iné známe hardcore podujatia na Slovensku. Pre DJa AndyGTP je typický najmä dobrý výber trackov a poriadne tvrdé sety plné gabber, industrial a frenchcore. Okrem domácich akcií (Brain Cracking, Hardflash, Hardcore City) patria k jeho najväčším úspechom bookingy na niektorých popredných akciách v Nemecku (Hardcore Delirium), Rakúsku (Core Masters, Hardcore Giants, Farmerland, Hellrave, Hell or Heaven, Madness, Fear and Loathing), Maďarsku (Rakehell, Hellrave) a Českej republike (GroundFlash).

AndyGTP

The Head of the Slovakian hardcore-gabber DJ team Gabba Team Pressburg (Gabber.sk) since 2001. The Gabber.sk Crew has been the leader of the Slovakian gabber scene in the last decade and has organized the legendary Brain Cracking parties in Bratislava and other main hardcore events in Slovakia. AndyGTP's reputation is based on his good selection of tracks and die-hard hardcore sets including industrial & frenchcore music. Apart from the national gigs (Brain Cracking, Hardflash, Hardcore City), AndyGTP has also performed in Germany (Hardcore Delirium), Austria (Core Masters, Hardcore Giants, Farmerland, Hellrave, Hell or Heaven, Madness, Fear and Loathing), Hungary (Rakehell, Hellrave) and Czech Republic (GroundFlash).

Gregi (SK)

Zakladateľ a majiteľ hudobného portálu GREGI.NET. Organizátor akcií Hardflash, Hardcore City, Hardstyle vs. Hardcore, Welcome to Gregi.net party, Point of No Return. Patrí medzi organizátorov, ktorí sa snažia spopularizovať žánre ako hardtechno, hardcore a gabber. Na Slovensku si vybudoval meno ako hardtechno a hardcore DJ, ktorý vo svojich setoch kombinuje staré dobré klasiky s novými, aktuálnymi, skladbami od popredných producentov. Okrem jeho vlastných podujatí ste ho mohli vidieť na slovenských akciách ako Techno Terror, Darkness, BeeFree a iné.

Gregi

The founder and the owner of the GREGI.NET music website. Gregi has been organizing lot of hardcore events in Slovakia, such as Hardflash, Hardcore City, Hardstyle vs. Hardcore, Welcome to Gregi.net party, Point of No Return and other. He tries to popularize hardtechno, hardcore and gabber music. In Slovakia, he is known as a hardtechno and hardcore DJ, combining both good old classix and new mainstyle tracks from the most popular producers. Apart from his own events, Gregi performed on the following gigs in Slovakia: Techno Terror, Pulzar, Darkness, BeeFree and other.

 

Hardflash - the real hardcore edition: Profily hardstyle djs!

Už túto sobotu 21. januára sa v Metroklube v Šali predstaví hardcore legenda Dj Neophyte. Okrem hardcore sa na tejto akcii predstaví aj hardstyle, ktorý budú na menšom stage servírovať paní Enhancer, Darkwatcher, Dark Wizard, Raweez, Kizzah, Biksi a Heavy Noizes. Nech sa páči ich profily ...

Enhancer (AT/SK)

Enhancer začal svoju kariéru v roku 1993, keď pod menom Dave_D produkoval prvé hardcore tracky, inšpirované slávnym THUNDERDOME. Neskôr pretransformoval svoj štýl ku upfit trance. Prelom nastal vznikom formácie Form_A v roku 2002, kde s producentmi Discoverom a Eddiem Senderom svojimi skladbami a live vystúpeniami roztancovávali fanúšikov na celom Slovensku a v Čechách.Po skončení spolupráce ostal produkcii a gramofónom verný aj naďalej, ale od štýlu trance sa vrátil tvrdším skladbám a od roku 2004, ako jeden z mála dj-ov na Slovensku, aktívne hráva hardstyle. Hral po boku väčšiny svetovej špičky, ako napríklad: Headhunterz, Showtek, Zany, Dana, Alphaverb, Blutonium Boy, atď. Je právom považovaný za otca hardstyle na Slovensku, ktorému ostal stále verný a pravidelne svojími vystúpeniami burcuje davy.

Enhancer

Darkwatcher (CZ)

"K hardstyleu jsem se dostal už v roce 2002 a intenzivně se o něj zajímal jako posluchač. Kolem roku 2005 mě přetáh na svoji stranu Drum and Bass na cca 3 roky. Donutil ti mě si v té době koupit gramce a mix. Po půl roce tréninku jsem začal vystupovat po hlavičkou Tekka Djs s nickem Tripp. Po návštěvě roku 2008 Technomasters 2 mě hardstyle znovu a naposled získal na svojí stranu. Dneska se mu naplno věnuju a budu věnovat i nadále. V současný době pracuju pro server www.hard-alliance.cz jako redaktor. Snažim se zaučovat i v promotérský činnosti. Každou akcí získavám zkušenosti a chuť pracovat na sobě a zdokonalovat se."

DarkWatcher

Raweez (SK)

V roku 2006 začal v domácom prostredí s djingom neskôr po okolných kluboch väčšinou hrával komerčnejší house. V roku 2008 sa dostal do bookingu Zaudio ako hardstyle a experimentalne aj ako minimal techno DJ. V roku 2010 ako promóter svojej vlastnej ackie pochopil že hranie a promotérstvo je pre neho všetkým a tomu sa bude venovať aj naďalej. Na nový rok 2011 nahral novoročný set pre potrál hardstyle.sk Má za sebou kopec hraní po celom slovensku slovensku s djmi ako Enhancer, Kizzah, Heavy Noizes. Jeho štýl hrania RawStyle Vás určite dostane, je to Oldschool Hardstyle s prvkami Techna až Trancu. Posledný rok sa venuje aj produkcii, v septembri tohto roku dostal možnosť manažovať vlastný Label (RawrRecords), sublabel dnb labelu menom Koncept, takto vzniká prvý slovensky Hardstyle Label aj s prvým releasom kde nájdete aj songy do Raweeza /Thoqy Upraiser/. http://mixcloud.com/raweez, http://youtube.com/rawrrecordsofficial

Raweez

Týchto skvelých slovenských hardcore djs si budete môcť vychutnať už 21. januára v Metroklube v Šali. Pre hardcore fans dávame do pozornosti možnosť zakúpenia si VIP lístku. Vo VIP zóne bude k dispozícii catering (snacks & beverages), možnosť kontaktu s hlavnými aktérmi podujatia: DJmi, MC, VJ a headlinerom NEOPHYTE atď. VIP lístky začínajú v predpredaji na cene 30 EUR - pozor VIP lístky sa dajú kúpiť iba na www.teez.sk.

Klasické lístky je možné zakúpiť cez www.teez.sk, alebo cez sieť TICKETSTREAM pre CZ a SK.

hardflash - the real hardcore edition
21.1.2012 | METROKLUB | ŠAĽA | SLOVAKIA

HARDCORE STAGE:
NEOPHYTE (NL) - Neophyte Records
Hardcore Masterz Vienna (A) - H2OH Recordings, HMV
HardBeat Society DJ Team (A) - Jimi B, Hardez, R.G.A., Suspeqtor
Skyscraper (H) - Death Noize Clan Hungary
Rob2Speed (SK) - Gabber.sk
AndyGTP (SK) - Gabba Team Pressburg / Gabber.sk
Gregi (SK) - Gregi.net
hosted by MC Judgement Voice (A)

HARDSTYLE STAGE:
Enhancer (A/SK)
Darkwatcher (CZ)
Dark Wizard (CZ)
Raweez (SK)
Kizzah (SK)
Biksi (SK)
Heavy Noizes (SK)

HardFlash Neophyte

Zdieľať na: 
Publikované: 19. januára 2012 v 22:39 – videné: 1986x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,