Hardflash - The Hardest Core: Rozhovor Michael Des! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Hardflash - The Hardest Core: Rozhovor Michael Des!

Ilustrační obrázek

Dnes vám prinášame rozhovor s mladým talentovaným djom, ktorého meno je Michael Des. Tento dj stojí za zrodom projektu Welcome to Gregi.net, ktorý je tu pre vás online vždy posledný piatok v mesiaci ...

 

 


Ako dlho sa už venuješ aktívne hudbe a čím to všetko začalo?
Tak začiatky boli také, ako vo väčšine prípadov. Láska k elektronickej hudbe prišla, keď som končil základnú školu. Vo voľnom čase som zapol software a len tak som sa hral, myslím, že vtedy to nič výnimočné nebolo. Skok prišiel vtedy, keď ma môj kamarát, ktorý sa djingu venoval niekoľko rokov pozval na party a pomaly ma zaúčal tomuto koníčku. Neskôr som si vyskúšal odohrať prvý set, z neho bol druhý, tretí, prišlo prvé bookovanie a odvtedy sa objavujem na line-upoch nejaký ten mesiac.

Nikdy ťa nezaujímali aj iné štýly hudby? Už od začiatku to bola čisto láska k elektronike?
Tak ako som rástol, tak sa menil aj môj vkus čo sa týka hudby, ale aktívnejšie som sa stále venoval elektronike, konkrétne trance a housu.

Čo ťa najviac fascinuje na štýle trance a house, po prípade progressive?
Už od začiatku na mňa táto hudba pôsobila inak a je to tak aj v súčasnosti. Momentálne sa venujem čisto iba trancu a progressivu, pretože každá jedna skladba je pre mňa niečím výnimočná. Každá niečo zo seba vyžaruje a posielať ten môj pocit ďalej ľuďom na parket je to, čo ma naozaj baví.

Čo ty a produkcia?
Momentálne som v štádiu, keď stále pracujem na tom, aby som samotný djing niekde posúval. Úprimne, pre mňa je DJ človek, ktorý dosiahol úspech tým, ako tvrdo na sebe makal, človek, ktorého meno v ľuďoch naozaj rezonuje, dostáva ponuky na väčšie zahraničné eventy. Kebyže si každý človek, ktorý sa postavil za prehrávač povie ‚som DJ', nebolo by to fér porovnávať sa s nimi a nemôžem to urobiť ani ja. Čo sa týka produkcie, pomaly spoznávam nové technológie, nejaké nápady v hlave mám, ale myslím, že to všetko v budúcnosti príde postupom času.

V súčasnosti pracuješ na projekte Welcome to Gregi.net a pokiaľ viem, bol si práve ty strojcom toho všetkého. Čo bolo pre teba hlavným podnetom k vytvoreniu tejto relácie? Porozprávaj nám niečo viac o koncepte samotného projektu.
Na prelome rokov 2009/2010 som rozmýšľal, čím by som mohol oživiť našu scénu. Nechcel som len sedieť na riti, ale spraviť niečo, čo by ľudí oslovilo. Pre tých, čo o nás ešte nepočuli, každý posledný piatok v mesiaci si pre vás pripravujeme dvojhodinový set. V prvej hodine sa môžete tešiť na môj mix a ďalšiu hodinu sa vám predstaví nejaký hosť. Zatiaľ ste u nás mohli počuť Karnyho, Bjorna Akessona, Nifru či na konci tohto mesiaca Milana Lieskovského. Projekt má zatiaľ len pozitívne ohlasy, čomu sa teším, dokonca ho rozširujeme o audio rozhovory každý prvý pondelok v mesiaci, v ktorom sa naposledy predstavil B-Complex.

Myslíš si, že slovenská elektronická scéna relatívne dosť stagnuje a preto je potrebné ju nejako oživovať? Alebo sa ti zdá, že zaujímavých projektov na oživenie scény je v súčasnosti dostatok?
Tak ten, kto sa v tomto pohybuje vie, že od ideálu to má ďaleko. Určite sa to ale posúva k lepšiemu, nasvedčujú tomu relácie v rádiách FM či Europy 2. Som toho názoru, že ambicióznych projektov, ktoré ľuďom niečo dajú, nikdy nie je dosť, či je to u nás, alebo v zahraničí.

Myslím, že si veľmi zaujímavý a talentovaný dj s perspektívou. Ako to však vnímaš ty sám? Máš ešte nejaké sny, za ktoré by si rád bojoval? Aké máš plány do budúcna?
Ďakujem. Určite mám chuť stále zaberať a posúvať sa ďalej, môžu za to aj ľudia, ktorí mi píšu naozaj pozitívne správy a týmto by som im chcel poďakovať. Do budúcna mám plánov naozaj dosť. Čo sa týka samotného projektu Welcome to Gregi.net, pracuje sa na tom, aby sa relácie dostala aj do éteru, tiež chcem založiť event pod touto značkou, ktorý by ľuďom opäť priniesol niečo viac. Pomaly zakladám aj moju rádio show, ktorá by sa mohla objavovať raz za mesiac v jednom tanečnom rádiu u nás. Na nedostatok práce sa určite sťažovať nemôžem.

Už o dva týždne si zahráš na party Hardflash - The Hardest Core. Je niečo, čo by si aj ty rád odkázal clubberom, ktorí sa plánujú party zúčastniť?
Pod značkou Hardflash som sa už predstavil a na ďalšie vydanie sa určite teším. Už podľa line-upu je známe, že to bude veľká ‚zverina', takže kto príde, určite neoľutuje.
Lístky je možné si rezervovať zaslaním mailu na office@gregi.net s predmetom lístkok hardflash - the hardtest core, celým menom a priezviskom. Rezervovať si je možné jeden lístok na jedno meno.

Hardflash - the hardest core
23. April 2010
Metroklub, Sala, Slovakia
Entry:
5 EUR
B-Complex, Firedog (Hungary), Yola Kramer (Ukraine), Sepromatiq (Slovakia), Skyskraper (Hungary), Perplex, Cenco a Dykman, eXe, Gregi, Kizzah, AndyGTP, PierStoe, Snom, Michael Des
facebook

hardflash

Zdieľať na: 
Publikované: 13. apríla 2010 v 00:00 – videné: 1534x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,