HARDFLASH - FRIDAY THE 13TH EDITION: ROZHOVOR CARLO + DOWNLOAD! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

HARDFLASH - FRIDAY THE 13TH EDITION: ROZHOVOR CARLO + DOWNLOAD!

Ilustrační obrázek

Dnes sme si pre vás pripravili rozhovor s pánom, ktorý je spájaný so značkou Cafe Del Fun a s Fun rádiom. Na elektronickej scéne sa pohybuje už neskutočne veľa rokov. Nech sa páči prečítajte si rozhovor s Carlom ...





Hráš už okolo 20 rokov, aké boli tvoje najvýznamnejšie míľniky v hudobnej kariére? Ako si začínal a kam si sa až dostal?

Najvýznamnejšie v hudobnej kariére pre mňa boli 3 udalosti. Stretnutie s Petrom Groissom, ktorý ma namočil do house music a tanečných relácii, nástup do Fun radia a stretnutie s djom, podľa mňa najväčšieho mena, ktorý je dodnes mojím vzorom...s Danny Ramplingom ☺. Začínal som v 15tich, ťažko s kotúčovými magnetofónmi a dostal som sa až k digitálnej forme hudobnej prezentácie ☺.

Čo považuješ za vrchol v tvojej doterajšej kariére?
Ešte nebol ☺.

1

Máš už splnené svoje sny alebo ciele v hudobnej sfére? Určite máš pred sebou ešte veľa, ale zaujímalo by ma, po akých úspechoch si túžil, keď si s hudbou začínal a po akých úspechoch túžiš teraz?
Tešíť sa z každých nových dobrých trackov, ktoré objavím a baviť nimi ľudí, ktorým sa páči takáto hudba...to sú moje ciele...a chcem v tom pokračovať ☺ sorry decká, nezbavíte sa ma tak ľahko ☺.

Kto ťa počas tvojej tvrdej práce najviac ovplyvnil?
Spomínaný Danny Rampling

Keď som sa s tebou stretla prvý krát, spýtala som sa ťa, aký štýl hráš. Povedal si mi, že hráš iba samé dobré veci. Neskôr som pochopila, že si to myslel úplne vážne ☺, ale pokús sa trocha špecifickejšie charakterizovať svoje štýlové rozhranie.
Na každú párty, ktorú hrám, uvádzam, že sa bude hrať: vocal house, funky house, tribal, latino, jazzy, groovy ... ale už som aj niekde povedal, že ide o pozitívne ladené, melodické tracky, plné vokálov a durovo ladených liniek ☺ ... to som sám vymyslel?

2

Práve počúvam Sophie ☺ Je to tvoj remix na jeden z počinov kapely Puding Pani Elvisovej. Pracuješ často na remixoch, produkuješ aj vlastné tracky? Ako ďaleko si na svojej hudobnej ceste v produkcii?
Pudingáči robia neuveriteľne super songy a mňa inšpirujú ... takže áno, mám aj zopár vlastných skladieb, ale na album to ešte nie je ... nie som tak dobrý ako Milan Lieskovský ☺.

Onedlho budeš kraľovať na Cafe Del Fun vip stage na party hardflash v bratislavskom klube Elame. Tešíš sa, že si na tejto párty zahráš? Neviem ako ty, ale mne už teraz brní celé telo od vzrušenia.
Kralovať nebudem,blázniš? ☺ tam bude veľa dobrých a možno aj lepších djov ☺ ale teším sa, veľmi ... mam rád, keď môžem hrať kvalitnú hudbu pre znalcov .... čo predpokladám, že tam budú.

Chcel by si niečo odkázať clubberom, ktorí majú v pláne poctiť Elam svojou účasťou, alebo aj tým, ktorí sa stále rozhodujú či sa oplatí vycestovať alebo nie?
Kto vie o čom je house music, ten musí prísť, lebo to bude stáť za to. ☺ A kto nevie o čom je house music, musí prísť, lebo to bude stáť za to ☺ a ... nie je house, ako house .... sú v tom veľké rozdiely. Príďte sa presvedčiť.

Nech sa páči vypočujte si čo Carlo hrá:
Carlo - In Da mix - Cafe Del Fun
Carlo - In Da mix - Greenwich Cocktail Bar

hardflash - Friday the 13th edition
13.02.2009, ELAM klub
Mlynská dolina, Bratislava

minimal/techno/hardtechno stage:
Mario Ranieri (A)

Tronic (SK)
Sepromatiq live (SK)
Superfly Djs (SK)
Slavo C (SK)
Gregi (SK)
Ady vs. Dixxon (SK)
Hogar (SK)

house/progressive/trance stage:
Milan Lieskovsky (SK)
ReOrder (SK)
Breeth (SK)
Dodoman & Wychitawacs aka DRINKTEAM (SK)
Miss Rodez (SK)

Cafe Del Fun vip stage:
Carlo (SK)
Truhlík (SK)
BraňoDJ (SK)

hardstyle/hardcore stage:
The Villain (A)
Basstard (A)

Enhancer(SK)
Rob2Speed (SK)
Kzzah (SK)
AndyGTP (SK)
Redrum (SK)
BassTom (SK)

electro louge room:
Pier Stoe (SK)
Snom (SK)

Lísky sú v nasledovných cenách:
predpredaj: 10 € / 301,26 Sk
na mieste: 15 € / 451,89 Sk
predpredaj VIP: 15 € / 451,89 Sk
na mieste VIP: 20 € / 600,52 Sk
www.ticketzona.eu
www.ticketportal.sk

Pre zakúpenie vstupeniek na hardflash - Friday the 13th edition vám odporúčame navštíviť portál www.ticketzona.eu, kde sme spustili predpredaj prvých kusov v cene 10 Eur standard a 15 Eur VIP. Rezervačný a predajný systém www.ticketzona.euvznikol za účelom zjednodušenia nákupu vstupeniek v reálnom čase. Jeho prvoradým cieľom je zabezpečiť ich maximálnu dostupnosť pre každého, 24 hodín denne, bez nutnosti navštíviť predajné miesto. Vstupenku si z pohodlia bytu, či kancelárie, alebo kaviarne jednoducho vytlačíte sami. Portál je veľmi jednoduchý, všetky potrebné kroky sú intuitívne, systém vás automaticky navedie a pomôže vám bezproblémovo si zakúpiť a vytlačiť lístok.

hardflash

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 4. februára 2009 v 11:05 – zdroj: hardflash crew – videné: 1639x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

NoiseManiac

NoiseManiac 8. 2. 2009 v 16:00
nechysta sa niekto na tuto akciu z KE prip. okolia?? brutal chcem ist ale neviem nikoho zohnat


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,