Festival Grape opäť s mnohými zahranicnými kapelami – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Festival Grape opäť s mnohými zahranicnými kapelami

Ilustrační obrázek

Po minulé ročníky festival Grape predstavil mnoho svetoznámych mien, ako napríklad: Netsky, Foals, Selah Sue, MØ, Sigma, Editors, La Roux, Klaxons, Flux Pavilion, Gesaffelstein, DJ Fresh. Nero, DubFX, Example, The Subways, Modestep, Hurts, The Wombats, Interpol a mnoho mnoho iných.
Grape 2017
Ani tento rok nebude výnimkou a organizátori pritiahnu mnoho účastníkov vďaka pestrej škále žánrov a hudobníkov/skupín, ktorí sa predstavia na stage-i.
Medzi potvrdenými účinkujúcimi, zatiaľ, ktorí sa predstavia na ôsmom ročníku festivalu Grape sú: Moderat (DE), Aurora (NOR), Cigarettes After Sex (US), Júníus Meyvant (IS),
Metronomy (UK), Tom Odell (UK) a skupina Two Door Cinema Club (UK).
V krátkosti si predstavme aspoň zopár z nich:


Two Door Cinema Club

Two Door Cinema Club
- írska kapela Two Door Cinema Club

Two Door Cinema Club je indie rocková kapela z Donaghadee, Severné Írsko. Vznikla v roku 2007, kapelu tvoria traja členovia: Sam Halliday (sólová gitara, vokály), Alex Trimble (spev, gitara, syntetizátory) a Kevin Baird (basa, vokály). V roku 2010 nahrali svoj debutový album Tourist History. Album vyhral Choice Music Prize za Írsky album roka 2010. V septembri 2012 vydali svoj druhý album Beacon.
Organizátori Grape-u sa vyjadrili k vystúpeniu tejto kapeli jednoducho: "Skupinu Two Door Cinema Club sme chceli už na prvý ročník. Vyšlo to až teraz, ale zato veríme, že po treťom albume sú chlapci v najlepšej forme."
Videoklip: Two Door Cinema Club - What You Know



Tom Odell

Tom Odell
- britský spevák a skladateľ Tom Odell

Kariéra Toma Odella sa dá nazvať závratnou, po vydaní prvého singla Another Love(2012) ho ihneď zaradili v BBC Sound of 2013 medzi najväčšie talenty budúcnosti. Spomínaný singel videlo na sieti Youtube doteraz vyše 130 miliónov fanúšikov. V tom istom roku dostal na Brit Awards cenu Critics' Choice Award a v nasledujúcom nominácie na British Male Solo Artist a British Breakthrough Artist. Na svojom konte má doteraz dva albumy, ten druhý s názvom Wrong Crowd vyšiel v lete tohto roku a posunul Toma Odella definitívne medzi najväčšie hviezdy indie popu v Británii. Jeho špecialitou sú však živelné a oduševnené live vystúpenia , ktorými dokonale vtiahne fanúšikov do svojej hudby a textov. Jeho vystúpenie si v Piešťanoch určite netreba nechať ujsť.
Britský spevák a skladateľ Thomas Peter Odell (narodený 24. novembra 1990). Vydal v roku 2012 svoje debutové EP Songs from Another Love, a získal začiatkom roka 2013 cenu BRITs Critics' Choice Award. Jeho debutový štúdiový album Long Way Down bol vydaný 24. júna 2013. Jeho druhý štúdiový album Wrong Crowds, bol vydaný 10. júna 2016. Pár mesiacov po albume Wrong Crows, 9. decembra 2016, Odell vydal svoj vianočný EP Spending All My Christmas with You.
Videoklip: Tom Odell - Another Love


Metronomy
Metronomy
- britská skupina Metronomy

Metronomy patria už medzi legendy elektro-popovej scény. V lete vydali album Summer 08 a prídu ho predstaviť do Piešťan... samozrejme nevynechajú ani svoje hity.
Metronomy je britská hudobná skupina, ktorú v roku 1999 založil Joseph Mount v anglickom meste Totnes. Najprv bol Mount jediným členom skupiny, ale čoskoro sa k nemu pridali Gabriel Stebbing a Oscar Cash. Vedľa Mounta a Casha v skupine teraz pôsobí ešte Anna Prior a Olugbenga Adelekan. Svoje prvé album nazvaný Pip Paine (Pay the £ 5000 You Owe) skupina vydala v roku 2006; nasledovala albumu Nights Out (2008), The English Riviera (2011), Love Letters (2014) a Summer 08 (2016). Rovnako sú autormi remixov piesní interpretov, ako sú Charlotte Gainsbourgová, Franz Ferdinand, k.d. lang, Lykke Li alebo Lady Gaga.
Videoklip: Metronomy - The Look

Ani tieto kapeli vás nepresvedčili zúčastniť sa na festivale Grape?
Tak si pozrite ako to vyzeralo na "Grejpe" minulý rok:

Grape 2016 Aftermovie - youtu.be/XDJziaST-Kw



Aj my ideme na Grape 2017!
Vstupenky Grape 2017

Lístky na festival Grape 2017 zakúpite priamo na stránkach festivalu: http://www.grapefestival.sk/sk/content/tickets

Zdieľať na: 
Publikované: 1. februára 2017 v 10:49 – zdroj: www.grapefestival.sk – videné: 1132x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,