GIUSEPPE OTTAVIANI TALENT NAD TALENTY – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

GIUSEPPE OTTAVIANI TALENT NAD TALENTY

Ilustrační obrázek

Na ceste za ďalšou Beautiful Things vám predstavíme pána, ktorý sa už s hudbou v krvi narodil. Ak sa pozrieme na masívny prínos nových autorov elektronickej tanečnej scény po 90-tych rokoch je tento pán určite v centre pozornosti úzkej skupiny talentov, ktorý nesmierne vynikajú v mori množstva producentov.

Človek, ktorého život je spätý s mestom, ktoré si hovorí "večné". Dámi a Páni dovoľte, aby sme Vám predstavili ďalšiu hviezdu, ktorá vystúpí na semptembrovej Beautiful Things.

BEAUTIFUL THINGS PRESENTS GIUSEPPE OTTAVIANI

Prečo spomíname večné mesto nazvané Rím? Pretože Giuseppe Ottaviani sa narodil v malom mestečku Viterbo, "večného" Ríma. A ako je už zvykom na "večné" mesto, ktoré je späté s bohatou históriou a veľkými mužmi ktorý ovplyvnili svetové dejiny, tak i v tomto prípade nám neostáva nič dlžné. Presne v Ríme si Giuseppe zamiloval elektronickú hudbu a prakticky tam aj vyrastal. Už ako štvoročný malý chlapec začal hrať na klavíri a neskôr nastúpil na hudobnú školu. Tento pán sa narodil už s veľkým vienkom hudobného talentu a prakticky celé dospievania a život zasvätil hudbe.

music

Svoj prvý DJ-ský set odohral Giuseppe už ako pätnásťročný! O rok sa pomaly kryštalizuje budúcnosť tohto nádejneho talentu a spolu s ďalším talianom 'Andrea Ribeca' vzniká projekt s názvom Nu NRG. Na začiatku svojej produkcie najviac oslovili domácich fanúšikov, až kým neprišiel rok 2001 a singel Dreamland. Vďaka tejto skladbe si Giuseppeho a Andreu všimol samotný Paul Van Dyk a od tej doby Nu NRG vydávali skladby pod labelom Vandit Records. Nasledoval prvý album Free Fall, ktorý vyšiel práve na labeli Vandit.


Túto dvojicu preslávili taktiež spoločné vystúpenia s Paul Van Dykom na mnohých svetových akciách, ako nemecký Mayday, švajčiarsky Energy..., ale i vystúpenia v kluboch ako Arc v New Yorku, či londýnsky klub Heaven. Bohužial v súčasnej dobe už projekt Nu NRG neexistuje a Giuseppe je v tejto dobe na sólovej dráhe, a to veľmi úspešnej.

Jeho úsilie nenechalo dlho čakať a dostavil sa prvý úspech skladbou Linking People, ktorú si okamžite zamilovali mnohé veľké mená ako Armin Van Buuren, Above & Beyond a samozrejme Paul Van Dyk. Dokonca „Otec Vanditu" ju zaradil aj na jeho úspešnu kompiláciu The Politics Of Dancing 2. Tento fakt natoľko motivoval Giuseppeho, že v krátkom čase pripravil s Marc Van Lindenom druhú úspešnu skladbu Until Monday.


Určite si každý spomenie na Giuseppeho skladbu Through Your Eyes, ktorá vyhrala rubriky v mnohých radioshows. Tento skromný talian sa môže pýšiť aj skvelým remixom skladby Exactly od John O´Callaghana. Svoju spoluprácu s Paul Van Dykom okorenil dvoma trackmi Far Away a La Dolce Vita, ktoré môžte nájsť na albume In Between. Na jar tohto roku uzrela svetlo sveta aj Giuseppeho kompilácia Vandit 'The Sessions 04' s podtitulom The Rome Spring Session.



Tvrdá práca zdobí tohto pána už po dlhé roky a v súčasnosti pracuje stále na nových trackoch. Jeho súčasnu tvár predstavujú skladby ako No More Alone a Thermopile. Avšak Giuseppe sa posledným rokom najviac venuje svojim live performances, ktoré si pripravuje aj pre event Beautiful Things. Ako sám hovorí „hranie mojej vlastnej hudby naživo je pre mňa niečo špeciálne a vždy si to neskutočne užívam". Pevne veríme, že live performance Giuseppe Ottavianiho bude veľkým emotívnym zážitkom pre každého z Vás, veď nie je tajnosťou že sa o Giuseppe-m začína hovoriť stále hlasnejšie ako o nástupcovi kráľa Vandit records Paul Van Dykovi!

Ladies and Gentlemen Please Welcome Giuseppe Ottaviani

Wate Exclusive For Beautiful Things

14.09.2008 Beautiful Things presents TIESTO - In Search Of Sunrise 7 Asia
Marcus Schossow, Giuseppe Ottaviani, Nifra, Pico
Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 1600.- Sk Dancefloor, 2700.- Sk VIP

05.09.2008 Mini Beautiful Things Warmup
Fester, Pico
Radosť music club, Bratislava, Slovakia
Ticket: 100.- Sk

BT 2008, s. r. o.
www.cosmopolit.sk, idj.cz/pico

music

Zdieľať na: 
Publikované: 5. septembra 2008 v 10:05 – zdroj: www.cosmopolit.sk – videné: 2024x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

eMKejx

eMKejx 8. 9. 2008 v 21:32
skoda ze sa niektore akcie nerobia vobec pre kluberov a to este aj s takymto hviezdnym obsadenim


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,