FLUX NIGHT EXCLUSIVE INTERVIEW : W&W – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

FLUX NIGHT EXCLUSIVE INTERVIEW : W&W

Ilustrační obrázek

Podarilo sa nám vyspovedať jedného člena z holandského dua W&W, a to Wardt van der Harsta. Tohto talentovaného dja ste mohli už na Slovensku zažiť na akcii LOVELY EXPERIENCE. Ak Vás dostatočne zaujal, tak už o 2 týždne spolu s jeho kolegom Willemom van Hanegemom si ich môžete vychutnať na akcii FLUX NIGHT v3 v Panter Clube / STROJÁR Martin 19/09/09.


1. Ahoj chalani, ako sa máte?
Leto sa pomaly končí a mňa by zaujímalo, kde a ako ste toto leto strávili?

No... Toto interview práve robím na pohovke na Bali, kde je ešte stále 30 stupňov aj napriek tomu, že je polnoc... Willem je vo Švédsku a pravdepodobne sa práve obzerá po nejakých fešných blondínkach. Okrem toho, toto leto sme dosť hrali, navštívili sme napríklad Ukrajinu, Poľsko a Turecko. Takže ak sa na to celé pozriem spätne, bolo to krásne leto plné zážitkov.

2. Ward, pred niekoľkými mesiacmi, presne v Apríli, si hral po prvýkrát u nás na Slovensku. Ako sa Ti tu páčilo? Je pravda, že slovenské ženy sú tie najkrajšie?

Hranie v Trnave na začiatku tohto roku bolo absolútne fantastické! Klub bol skutočne dobrý a to isté môžem povedať o clubberoch. Parádne som si to tu užil.
Haha, pekné dievčatá sú všade, ale musím priznať, že slovenské dievčatá sú naozaj skutočne krásne

3. V septembri sa tu vidíme opäť, tentokrát už prídete ako duo W&W. Vaše eventy sú dosť luxusné, hrali ste na niekoľkých obrovských festivaloch ako je „Sunrise/PL" alebo "Riverdance/NL", potom s Tiestom na jeho "Summer Tour" a tiež na Arminovom Asote 400 . Teraz budete hrať v clube po prvýkrát v strednej Európe, je to pre Vás výzva? Ako sa na tento gig pripravíte? Čo od Vás môžu naši clubberi očakávať?

S gigmi, ktoré sme mali doteraz, sme veľmi spokojní. Hranie pre tak obrovské masy nám dáva poriadny nával adrenalínu. Takisto si ale užívame hrania v klube - majú intímnejšiu atmosféru a spojenie s davom je tiež špecifickejšie. Očakávajte od nás fantastický set, tanečnú, silnú a energickú hudbu - za to Vám ručíme

1

4. Teraz prejdime na Vašu produkciu. Ako to robíte, že každý jeden track je čím ďalej tým lepší. Ste si vlastne toho vedomí, že v súčasnosti možno robíte ten najdokonalejší tech trance na svete?

Tak teraz ste trafili klinec po hlavičke, pretože presne takto sa pozeráme na hudbu my. Každý jeden track, ktorý spravíme, musí byť lepší ako predchádzajúci. Vždy hľadáme nové spôsoby, ako vylepšiť náš sound a nápady. Haha ďakujeme za obrovský kompliment! Sedenie so založenými rukami a pozeranie sa na tracky, ktoré sme vyprodukovali, a na to, akú mali podporu, nás dopredu neposunie. Radšej sa zameriavame na nové tracky a zdokonaľujeme naše sety.

5. Ako sa pri tvorbe a zhmotňovaní nápadov do konkrétnej podoby dopĺňate? Je vaša spolupráca vždy hladká, alebo sa pri presadzovaní svojich myšlienok aj hádate?

Je to dosť zvláštne (alebo nie?), ale vždy zdieľame rovnaké nápady, a keď príde k produkcii, máme obidvaja rovnaký štýl hudby. Naša spolupráca pri tvorbe je skutočne hladká, keď spolu tvoríme, máme vždy dostatok nápadov a sme schopní dať im veľmi rýchlo finálnu podobu. Z dj-skej stránky sa občas nájde nejaký track, ktorý sa jednému z nás veľmi páči, ale ten druhý ho nemôže zniesť. V takom prípade ho jednoducho nehráme, ale to sa nám zatiaľ stalo asi tak dvakrát. Takže ak niekto z nás objaví „hustý release", obyčajne sa na ňom obidvaja zhodneme. Každý jeden track, ktorý zahráme, má teda úplnú podporu nás oboch!

6. Na ktorý track z Vašej tvorby ste najviac pyšný? A na ktorom tracku ste spolupracovali najdlhšie?

Myslím, že najpyšnejší sme na Mustang, Arena a na nový singel Mainstage, ale tiež sa nám páčia naše remixy Arminovho Rainu, Riel People Know a úplne čerstvý remix britskej popsenzácie Little Boots, track sa volá Remedy. Asi najviac času sme strávili pri Mainstage, trvalo nám asi dva týždne ho dokončiť, ale s výsledkom sme veľmi spokojní.

7. Ako sa Vám spolupracovalo s Vaším krajanom Ummetom Ozcanom? Môžeme sa po „Synergy tešiť na ďalší release, alebo to bola jednorazová spolupráca?

To je celkom vtipný príbeh. Počuli sme Ummeta hrať melódiu Synergy v jeho promovideu Genesis. Melódia sa nám strašne zapáčila, tak sme sa ho spýtali, čo je to za track. Povedal, že je to jeho melódia, ale zatiaľ s ňou nič neurobil. Tak sme pre ňu spravili nejaké beaty a spolupráca bola na svete. Určite bude pokračovať, náš prvý spoločný počin s Ummetom si vedie skutočne dobre, takže už plánujeme niečo nové!

2

8. Ako vnímate súčasný stav elektronickej hudby? Produkuje sa veľa, kvalitných trackov je však málo. Myslíte si, že digitálna éra hudbe škodí, alebo naopak pomáha?

Digitálna éra má rozdielne tváre... Na jednej strane, nikdy by sme nezačali tvoriť bez súčasnej technológie, na druhej strane, už nie je potrebné toľké úsilie na to, aby track znel v pohode. Nás to ale len ženie do toho, aby sme robili lepšiu hudbu, takže v konečnom dôsledku to nie je až take zlé.

9. Zažili ste počas vystúpení alebo pred nimi nejaké trápne chvíle, na ktoré by ste najradšej zabudli?

Haha, vlastne nie niečo trápne, ale zažili sme veľa vtipných situácií. Napríklad raz v centre Londýna sme videli opitú tehotnú ženu, ktorá mlátila vyhadzovačov a svojou taškou trafila Leona Boilera kričiac, že je dobra matka. Haha, rehotali sme sa ako blázniví!

10. Na záver sa ešte spýtam na vašu vytúženú métu, ktorú chcete v najbližšej dobe dosiahnuť. Čo vás ženie vpred? Tešíte sa na niečo nové alebo snívate o niečom konkrétnom?

Vo všeobecnosti sa tešíme na budúcnosť a na vzrušujúce okamihy, ktoré prídu. Náš hlavný cieľ je jasný, stať sa najlepšími v tom, čo robíme a čo nás najviac baví, teda v produkcii a djingu. Akurát sme zdokonalili celé naše štúdio, tak v nasledujúcich mesiacoch očakávame kopu nových hitov. Poháňajú nás reakcie, ktoré dostávame od ľudí po hraniach, alebo po vydaní nového tracku. Každý jeden kompliment nás veľmi poteší!

Ďakujeme za rozhovor.

Ste viac ako vítaní, my ďakujeme.

3

Pri tejto príležitosti Vám prinášame exkluzívny set od W&W

Flux Night: W&W exclusive mix for Websound

Diskografia:

Produkcia :

W&W - Mustang / Eruption [Captivating/Armada music]
W&W - Countach / Intercity [Captivating/Armada music]
W&W - Dome (incl. M6 remix) [Captivating/Armada music]
W&W - Arena / Chronicles [Captivating/Armada music]
W&W - Plasma (edit) [Armada music]
W&W - The Plan (inc. Leon Bolier remix) [Captivating/Armada music]
Ummet Ozcan ft. W&W - Synergy [Spinnin' Records]
W&W - Mainstage / System Overload [Captivating/Armada music]

Remixy:

M6 - Fade To Black (W&W remix) [Captivating/Armada music]
Sied Van Riel - Riel People Know (W&W remix) [Captivating (Fektive)]
Armin van Buuren ft Cathy Burton - Rain (W&W remix) [Armada music]
Leon Bolier & Galen Behr - Acapulco (W&W remix) [Spinnin' Records]
Scott Mac - Damager (W&W remix) [Unreleased]
Little Boots - Remedy (W&W Remix) [CDR]

FLUX NIGHT @ Panter club / Martin 19/09/09
LINE-UP : (21 - 00 : 06 - 00)
W&W (NL)
Bas Van Essen (NL)

Antena (Unique club/ BA)
Chris (Remix club /BA)
Marc Neel (mercury&solace)
Teef (www.djteef.com)
Haffen (Ilovemusic)
Jobby (media4M)

Vstupenky na „FLUX NIGHT" sú v predaji od 11. augusta 2009 exkluzívne v sieti Ticketzona.eu a v CD predajni Markman Music/Martin, za cenu 6€. Usporiadateľ si vyhradzuje právo upravovať cenu. Akreditácie pre fotografov na Flux night registrujeme do 10. septembra 2009 na adrese: djhaffen@gmail.sk

www.digitalis.sk
www.myspace.com/wandwofficial
www.myspace.com/mercuryandsolaceshow

4

 

Zdieľať na: 
Publikované: 8. septembra 2009 v 00:00 – zdroj: flux – videné: 2569x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,