Flash: „hudba mi dovoľuje realizovať moje túžby" - Airport festival 22. 08. Letisko Trenčín – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Flash: „hudba mi dovoľuje realizovať moje túžby" - Airport festival 22. 08. Letisko Trenčín

Ilustrační obrázek

Vyspovedali sme ďalšieho hráča, ktorý sa predstaví na progressive&house stagei už o mesiac na trenčianskom letisku. Nech sa páči....

Začneme tak zľahka, ako sa Ti momentálne darí ?
Ahoj, ďakujem za opýtanie, mám sa viac než dobre, som práve po dovolenke, ktorú som strávil vymetaním zahraničných klubov a teraz sa postupne dostávam do kolobehu letných festivalov a openair-ov na Slovensku, pričom sa samozrejme šialene teším na Airport festival :-D.

Viem o tebe, že máš doma špičkové DJské vybavenie. Plánuješ si časom zadovážiť i mašinky pre produkciu a začať s vlastnou tvorbou?
Áno, priznávam, som nevyliečiteľný fanatik najnovších technológií v oblasti zvuku, moje Djské vybavenie je v skutočnosti zároveň hardware pre produkciu hudby, doplnený množstvom midi ovládačov, efektorov, odposluchov, monitorov a cez 100 metrov káblov :-D To čo vytvorím však používam výlučne na spestrenie svojich vystúpení a testovanie reakcií publika. Ale kto vie, možno sa raz odhodlám aj k vydaniu svojho vlastného zvuku. No a pokiaľ ide o nákup nových hračiek, tak tieto si kupujem vždy ako ma niečo nové zaujme natoľko, že to jednoducho musím mať :-P

music

Máš vo svojej kariére nejaký cieľ, ktorý by si chcel časom dosiahnuť alebo nechávaš rieku plynúť a čakáš, čo prinesie?
Hudbu robím ako svoju záľubu, ktorá mi dovoľuje realizovať moje túžby a pretaviť všetky moje nápady na skutočnosť, netlačím na veci ktoré robím a snažím sa užívať si každé nové hranie alebo každú minútku strávenú v štúdiu. Nečakám na príležitosť so založenými rukami a snažím sa robiť správne veci tak, aby z nich mali radosť aj ľudia okolo mňa. Takže niečo také ako kariéra Dja pre mňa nie je cieľom.

Veľa ľudí ťa pozná aj ako organizátora akcie Lovely Experience. Pripravuješ aj ďalšie pokračovanie?
Tak máš zlé informácie ja s Lovely Experience vôbec nič nemám... :-D ... (Smiech) Ale nie, Lovely Experience bolo v skutočnosti splnenie môjho veľkého sna: zorganizovať párty v meste kde klubová scéna nežije, s prijateľným vstupným, zaujímavým line up-om a filozofiou tanečnej párty pre každého. Nechám však na ľuďoch, aby si úspešnosť tohto projektu ohodnotili sami, no veľké množstvo reakcií ma presviedča o tom, že pokračovať v ňom bude to najlepšie, čo môžem spraviť. Mám plnú hlavu nápadov a tie určite v ďalšom pokračovaní využijem a už teraz môžem sľúbiť že sa bude na čo tešiť. Takže jednoznačná odpoveď znie, áno, už čoskoro príde ďalšia a lepšia Lovely Experience.

Prevláda názor, že akcií je veľa, častokrát so zlým zvukom, x-krát sa opakujúcim line-upom a pod. Čo by podľa teba dopomohlo k skvalitneniu scény?
Jednoznačný návod neexistuje, zažil som už veľa tanečných akcií v kluboch v zahraničí ale aj na Slovensku, prebehol som kluby na Ibize a zistil som, že všetko je o ľuďoch, ich mentalite a kúpnej sile. Nie je to ničím nové zistenie, jednoducho ak je tanečná akcia viazaná na jeden veľký klub a obmedzená na úzku skupinu ľudí schopných vnímať elektronickú hudbu a táto skupina ľudí nerastie, nemôže byť ani samotná tanečná akcia úspešná a dlhodobo kreatívna. Preto mám radosť že aj na našej scéne vznikajú nové projekty ako napríklad Airport festival a tak sa postupne k slovu cez starých promotérov dostávajú aj mladé talenty, ktoré ešte veci robia zo zanietenia a nadšenia.

music

Ako vnímaš "digital-djing"? Si zástancom teórie že vinyly čoskoro vymiznú aj z rúk Djov?
Ja sám som digital DJ, to ale vychádza z mojej záľuby skúšať vždy niečo nové. Osobne som plnohodnotným zástancom digitálnych technológií v Dj- ingu pretože možnosti ktoré tieto systémy ponúkajú sú jednoznačným prínosom pre fanúšikov elektronickej hudby a som presvedčený že prepracované používanie digitálnych technológií dovoľuje DJ-om podčiarknuť svoju kreativitu.

Pred týždňom si sa vrátil z Ibizy, mohol by si nám porozprávať ako tam bolo?
Juuuuuj, bolo tak, že si teraz budem musieť zobrať ešte jednu týždňovú dovolenku na regeneráciu tela po každodennej návšteve klubov :-D Jednoducho Ibiza je miesto, ktoré by mal každý fanúšik elektronickej hudby navštíviť aspoň raz za život, podobne ako chodia moslimovia raz za život na púť k Mekke. :-D

Zhrň Tvoje plány do blízkej budúcnosti, dajme tomu do konca roka, čo Ťa čaká
a neminie?

Moje plány na hranie zatiaľ končia niekde koncom septembra, počas leta ma ešte čaká zopár openair-ov a šnúra tanečných akcií po mestách Slovenska, z ktorých zatiaľ viem o Martine, Poprade a Banskej Štiavnici. Koncom leta si ešte užijem zopár hraní v kluboch a ak pôjde všetko tak ako doteraz, vyznávači elektronickej hudby sa môžu tešiť na vcelku jedinečný projekt, o ktorom však teraz nemôžem povedať viac.
Na čo sa môžeme tešiť od teba na festivale Airport? Máš pripravené niečo špeciálne, čo by si nik nemal nechať ujsť?:-)
Airport považujem za jedinečný projekt a podľa toho si pripravím aj zvuk, ktorým sa budem prezentovať. Tí ktorí môj štýl poznajú určite nebudú sklamaní a určite sa môžete všetci už teraz tešiť na audiovizuálnu show, ktorá bude ako vždy tvorená srdcom. Jednoducho sa na vás všetkých už teraz teším.

DJ Flash v krátkosti:

Počas jeho živých vystúpení vytvára vlastný systém zvuku, ktorý vo svojej rozmanitosti dokáže osloviť všetkých. Po viacerých vystúpeniach je Flash častokrát označovaný aj za showmana, komunikáciu a spoluprácu s publikom si vysvetľuje po svojom a tak sa pri jeho vystúpeniach netreba čudovať gestám, ktoré využíva na dokonalejšie zabavenie publika. Tieto mu spolu s produkciou založenou na kombinácii progressive trance, house, tribal a elektro dovoľujú plnohodnotne zabávať tanečný parket.

Flash je fanatikom kvalitného zvuku a nových technológií v djingu, i z toho dôvodu používa po rokoch hrania z CD playerov v súčasnosti technológiu digital midi kontrolérov v kombinácii so zvukovým prevodníkom a softvérom, na mieste slučkuje a využíva 4 nezávislé zvukové kanály pre svoje vlastné sample. Hudobné vzdelanie, ktoré nadobudol počas dlhoročného hrania na klávesové nástroje využíva na meranie tónin skladieb, ktoré následne aplikuje do svojich prechodov.

Sety na download:

Flash - more atmosphere for sunshine radioshow

Flash: Guesmix for sunshine radio show 12.1.2008

Videos:



Viac info:

MYSPACE: www.myspace.com/flashofficial
Web: www.djflash.sk
IDJ: www.idj.cz/flash

Airport festival 22.8.2008
Letisko Trenčín

Space DJZ (UK) | Da Hool (DE) | Eric Sneo (DE) | Viper XXL (DE) | Clodagh (UK) | Linda Pearl (UK) | Martin Gredner (CZ) | Toky vs Boss | Tomáš Haverlík ...

Predpredaj v sieti Ticketportal a Eventim

music

Zdieľať na: 
Publikované: 23. júla 2008 v 16:45 – zdroj: airport – videné: 1995x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,