FESTIVALOVÉ LETO UKONČÍ 15. ROČNÍK SOLID FESTIVALU V PARTIZÁNSKOM! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

FESTIVALOVÉ LETO UKONČÍ 15. ROČNÍK SOLID FESTIVALU V PARTIZÁNSKOM!

Ilustrační obrázek

Tanečnou bodkou za skvelou letnou sezónou bude polojubileiný už 15. ročník multižánrového SOLID festivalu.

 

 

cover

V posledný práznový víkend 31.8-1.9.2018 sa na letisku v Malých Bieliciach pri Partizánskom až na troch pódiach predstaví kvalitný lineup v štýloch Drum and Bass, House, Hip Hop, Techno, Breakbeat alebo EDM. Na Solid 2018 opäť zavítajú zahraniční a domáci DJ špička, ktorá bude zárukou tej pravej zábavy a tradičnej rozlúčky z tohtoročným párty letom.

Prý deň sa bude niesť v znamení "starting party", ktorá sa odohrá v PIATOK na Trident DnB stagi vo veľkom hangári. Túto noc si zobrala na starosť obľúbená facebookova skupina DNB FAMILY, ktorá si prizvala DJov z každého subžánru DnB. Areál už bude plnohodnotne komplet otvorený, a tak sa návštevníci pretancujú a prekempujú do hlavného dňa, ktorým bude sobota 1. Septembra!

solid

Na Trident DnB Stagei ako hlavná hviezda vystúpi rakúsky producent a DJ Mefjus, ktorý pred tromi rokmi svojim albumom Emulation, zásadne ovplyvnil smer neurofunku - obľúbený subžáner DnB. V apríli tohto roku sme sa dočkali jeho druhého LP s názvom "Manifest", ktoré je výsledkom dvojročnej práce v štúdiu, reflektuje rozmanitosť DnB a všetkých jeho subžánrov. Jeden z najúspešnejších producentov súčasnosti sa vracia na Slovensko po takmer 2 rokoch, aby na Solide poriadne rozbil jeho tanečný parket.

Ďalším headlinerom je drum and bassová legenda DJ Aphrodite z Anglicka, ktorý sa na scéne pohybuje už cez 20. rokov a má obrovskú fanúšikovskú základňu po celom svete. Perly ako"Ganja Man", "King of the beats" alebo "Twilight" pozná každý (nie len) dlhoročný fanúšik lámaného beatu. Track "Stalker" sme mohli počuť v nezabudnuteľnej scénke vo vinyl shope v kultovom britskom filme "Human Traffic". Sekundovať im bude ďalší anglický DJ, ktorý reprezentuje rytmický DnB subžáner jump-up, a jeho skillz z nás zaručene vyskáču dušu. Samozrejme sa popri nich predstaví aj kvalitný slovensko-český support.

sloid

Na druhom pódiu, ktorý bude hostiť Hip-hop, House & Techno sa predstaví skvelá banda interpretov. Tento stage odpália hip hopoví umelci, ktorým dominuje legendárne quatro VEC+ZVERINA +TONO S+SUPA a DJ JAZZY, ktorých si netreba príliš predstavovať. Dlhoroční hip hopoví veteráni, ktorý svojim flow, pop kultúrnymi odkazmi a nápaditými rýmami odzbroja každého fanúšika tejto hudobnej subkultúry. Sekundovať im bude rodák z Partizánskeho Kildo, rapové duo Zmetok & Drama a čerešničkou na hip hopovej torte bude vystúpenie talentovanej speváčky a raperky FEJBS.

O polnoci stage ovládne rovný beat, ktorý bude pretrvávať až do ranných hodín. So svojim tech-housovým melodickým setom sa predstaví skúsený DJ Emtydee, ktorý ma za sebou množstvo vydarených projektov, obľúbená Tamira, ktorá je v súčasnej dobe jedna z najžiadanejších a najobsadzovanejších osobností ženského DJingu na Slovensku. Ďalej legenda DJ Boss, ktorý patrí medzi piliere slovenského TECHNA. Jeho meno je celosvetovo známe a vystúpil na väčšine zásadných festivaloch na svete. Pokračovať bude nekompromisný techno strelec Mark Bane a pri východe slnka sa môžeme tešiť na špeciálny "sunrise" set od energického DJa EKG, ktorého meno je nezlučiteľným spojením nekompromisného diktátu a citlivej interaktivity s davom.

solid

Na treťom stagi s názvom Chill out & Breakbeat stage vystúpi skvelý Macho, Naada-j, Edo Franc alebo Aurora.

Návštevníkov festivalu čakajú okrem hudobnej stránky aj mnohé sprievodné aktivity, živé maľovanie graffity, turnaj v stolnom futbale, diskusia s organizátormi, cvičenie jógy, beer pong, vodná vojna alebo športová fun zóna.
Vstupenky sú dostupné v sieti ticketportal alebo u partnerských predajcov: www.solidfestival.sk/vstupenky/

SOLID FESTIVAL 2018
poster
31.8 - 1.9. // Letisko malé Bielice (Partizánske)
www.solidfestival.sk
FB UDALOSŤ: www.facebook.com/…87190764973/

Zdieľať na: 
Publikované: 24. augusta 2018 v 11:18 – videné: 611x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,