FACES: TOCADISCO V BRATISLAVE 24.4.2009 – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

FACES: TOCADISCO V BRATISLAVE 24.4.2009

Ilustrační obrázek

Dámi a páni máme veľkú radosť a česť vám v tejto chvíli oznámiť, niekoľko naozaj potešujúcich správ ako pre vás, tak i pre nás. Agentúra D&D, ktorá sa stala na Slovensku známou najmä vďaka svojej značke Oxygen párty, alebo v poslednej dobe čoraz hlasnejšie sa o slovo hláciacej klubovej párty I love house, pre vás opäť pripravila ďalšiu novinku.




Rovnako ako čas kráča, snažíme sa i my toto tempo držať s ním. Preto prichádzame s novou edíciou párties, ktorú sme dlho pripravovali pod novou značkou Faces! Vďaka nej, máme ambíciu vám ponúknuť nielen štandard zábavy, ktorý by mal v sebe niesť prvky dokonalej show, ale i tváre djov a ich umenie, ktorí napriek tomu, že ich prácu ocenil svet, ešte stále nedostali možnosť ukázať prečo je tomu tak, u nás. Preto sme dlho premýšľali, kto by vás mal v rámci krstu tejto párty a jej premiérového vydania potešiť a vyšlo nám, iba jedno meno, jeden dj, producent a remixér spojený v písmenách - TOCADISCO.

tocadisco

Roman, žijúci v ústraní malebného nemeckého mesta Kolýn nad Rýnom, ktoré je známe predovšetkým svojou undergroundovou scénou sa v tichosti sám naučil bez akéhokoľvek hudobného vzdelania, bez učiteľa všetkému umeniu, za ktoré ho dnes obdivujú nielen davy fanúšikov, ale aj hudobná kritika a majstri hudobnej branže. Jeho príbeh, by bol naozaj dlhým rozprávaním, preto si spomeňme aspoň drobné čriepky jeho úspechu v poslednom roku, ktoré ho vyniesli medzi svetovú djskú a producentskú elitu.

Moby
Po druhý krát vo svojej kariére, bol Tocadisco opäť oslovený hudobným velikánom Mobym, aby mu dodal remix pre jeho najnovší singel. Po tom ako v roku 2007 zremixoval Moby feat. Debbie Harris a ich New York, New York prichádza na rad singel Live for Tomorrow z Mobyho súčasného albumu Last Night.

moby

Tiga
Po tom ako Tocadisco prostredníctvom promo edície obdržal oficiálne remixy Sunglasses at Night od Alter Ego, Popof a iných usúdil, že ani jeden z týchto remixov nevyhovujú jeho predstavám...a tak zavolal Tigovi. Oznámil mu, že ani jeden z týchto remixov nenaplnili jeho očakávania a požiadal ho, aby mohol vytvoriť svoju vlastnú verziu. Táto sa objavila exkluzívne iba na Beatporte ako „special edition".

tiga

Bob Sinclair
Ďalšia klasika v Tocadiscových rukách. „Ich Rocke" je starý titul od Monsieura Sinclaira s nemeckým vokálom!!! „Ich rocke in der Disco..." Tocadisco vyprodukoval rock electro tech style remix. Toto bolo taktiež po druhý krát čo Bob Sinclair požiadal o remix, po tom čo Tocadisco v roku 2007 remixoval jeho „Ultimate Funk"

sinclair

Awards
Je len prirodzené že práca, do ktorej TOCADISCO vložil toľko, energie, času a vášne je ocenená viacerými úspechmi. Medzi ne sa ráta i to, že patrí medzi 100 najobľúbenejších Djských majstrov sveta. Okrem toho si však zaslúžene vychutnáva úspech svojho autorského albumu „Solo", ktorý sa vo viacerých krajinách prostredníctvom singlov „Morumbi" a „Streetgirls" držal v hitparádach niekoľko týždňov, za čo bol v Belgicku ocenený ako víťaz TMF/MTV Awards v kategórii „Best Dance Act" a predviedol exkluzívnu 8 minútovú „víťaznú" performance.

tocadisco

VIDEO 1

VIDEO 2


Toto všetko je však len časťou mozaiky, ktorá sa skrýva za menom TOCADISCO. Medzi ľudí, ktorí ocenili jeho prácu a vďačia mu za časť úspechu patria aj Mylo, Axwell & Ingrosso, The Egg, A Studio, ATB, Hi-Track, Phillipe B. New Order, Deep Dish, Pet Shop Boys, Linus Love, Sono, Etiene Daho, Flatpack, Boosta, Funkwerkstatt, M.A.N.D.Y. vs. Booka Shade, Enigma, Sharam z Deep Dishu a mnoho ďalších. Toto završuje spolupráca na viacerých singloch s francúzskou djskou celebritou Davidom Guettom, ktorých spoločný hudobný produkt bol vybraný koncernom Citroen, ako hlavný reklamný motív tejto značky.

Vymenovanie úspechov TOCADISCA, je však len povestnou čerešničkou na torte, ktorej ostatok vám s veľkou radosťou postupne predstavíme, aby ste sa 24.4.2009 stali súčasťou premiérových tónov párty, ktorá má ambíciu, aby ste sa stali jej pravidelnými spokojnými návštevníkmi. A to nielen preto, že vám prinášame prvú djskú ligu, ale predovšetkým show, ktorá by mala osloviť okrem vašich uší, vaše vnemy a pocity po všetkých smeroch. Pretože, toto je FACES!

FACES

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 11. decembra 2008 v 08:37 – zdroj: D&D Agency – videné: 2166x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

kuro

kuro 17. 12. 2008 v 18:24
mal som tu cest vidiet a hlavne si vypocut tocadisca tento rok v O2 arene v prahe a musim povedat ze sa ihned zaradil medzi mojich top dj takze kto vaha urcite odporucam.


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,