Evolutions 2 - Pizz@dox, Kitty & JoshJoy – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Evolutions 2 - Pizz@dox, Kitty & JoshJoy

Ilustrační obrázek

Pizz@dox

Meno, ktoré azda žiadnemu clubberovi na Slovensku nie je treba predstavovať. Tento mladík, momentálne žijúci aj študujúci v Bratislave sa za 2 veľmi aktívne roky na slovenskej tanečnej scéne vyšvihol do výšin, do ktorých to mnohým DJ-om trvá dlhé roky.

 

DJ, ktorého doménou je melodický trance pohybujujúci sa od vĺn progressive až po nekompromisné beaty upliftingu už mnohým dokázal, že to s hudbou myslí naozaj vážne. Zahral si na akciách počnúc Českou Republikou až po Košice, a to s mnohými menami, ktoré udávaju smer na medzinárodnej elektronickej scéne. V júni sa predstaví v košickej Steel Arene po boku jedného z najpopulárnejších DJ-ov planéty - Tiesta. Svojim energickým a presným štýlom mixovania, spontánnou komunikáciou s publikom ako aj nenapodobniteľným výberom trackov dokazuje, že trance je hudba, ktorá je určená práve na tanečný parket.

Doposiaľ hráva stále z CD nosičov, prostredníctvom ktorých aj dokazuje, že na perfekcionizmus za mixpultom netreba drahú techniku, ale hlavne skúsenosti, hudobnú víziu, a to hlavné - cit pre hudbu, ktorý je mnohým DJ-om dodnes cudzí. Svojimi setmi si získal srdcia mnohých clubberov, ktorí v jeho setoch našli niečo neobvyklé, fascinujúce, čo sa vymykalo normálu. Svoje hudobné vízie sa snaží presadiť aj ako producent, takže čoskoro môžete čakať prvé vydané tracky a remixy na veľmi uznávaných svetových labeloch.

p

Od svojich DJ-skych začiatkov nadobudol obrovské množstvo skúseností, ktoré sa snaží zúžitkovať aj ako spoluorganizátor, resp. event manager novej klubovej trance párty výstižne nazvanej Ear-Gasmic. Tá svojim hviezdnym obsadením a koncepciou celej párty prekonáva doposiaľ zaužívané štandardy klubových eventov . Pri tejto akcii (ktorej je Pizz@dox zároveň rezidentom) využíva aj svoje nenahraditeľné skúsenosti získané komunikáciou so zahraničnými labelmi, managermi a producentami. Pizz@dox jednoducho do všetkého čo robí, vkladá maximum... Nehľadiac pritom na to, či sa to týka bežných životných situácií alebo priamo hudobnej kariéry, ktorá je takisto ako jeho život, naplnená krédom - Carpe Diem (Ži naplno)...

Download: Pizz@dox @ Poland vs Slovakia In The Mix - 18-04-2009

JoshJoy
Jeho hranie spája v sebe veľa prvkov, ale stále je do istej miery verný starému tranceovému soundu z prelomu milénia. Neprispôsobil sa novému progressive štýlu, ale zároveň sa mu ani nebráni. Kto by chcel ale presnejšiu definíciu, môže očakávať euforický upliftový sound, prelínajúci sa s dynamickým techno feelingom. Je pôvodom z Bratislavy a aktívne hravá už dva roky. Prešiel dlhým vývojom, pretože jeho vzťah k elektronickej hudbe sa rozvíjal už od roku 2001. Najskôr začal hrať na gramofónoch, ktoré neskôr nahradili CD playere, ale dodnes rád spája tieto dve techniky dokopy. Najnovšie sa začína rozhliadať na poli digital Djingu a produkcie. Hral na Beefree v roku 2007 a na v minulosti pravidielných mini trance parties White Island.Je členom Ear-Gasmic teamu, ktorý pred pár týždňami odpálil ich prvú žúrku v bratislavskom klube Dopler. Na párty Evolutions odohrá spoločny set s Djane Kitty, ktorý začne progresívnejšie a postupne sa bude zrýchlovať.


Download: JoshJoy @ Promo Mix for Evolutions - 06-05-2009

j


Kitty je ďalším talentovaným prírastkom do stále sa rozrastajúcej partie sloveniek, ktoré to za pultom naozaj vedia. Jej cesta za hudbou bola veľmi dlhá a to doslova, pretože táto dáma, pôvodom z malej dedinky na východe Slovenska, precestovala celú republiku až do Bratislavy, kde v súčastnosti žije a pracuje, aby sa mohla naplno venovať svojej záľube. Dj-ingu sa venuje druhý rok, pričom prešla od mixovania na PC až k CD playerom, z ktorých hráva aj v súčasnosti. Jej začiatky sa spájajú s rýchlym a dynamickým technom, ktoré neskôr strieda s melodickejším trance-om. Neskôr mala možnosť niekoľko mesiacov navštevovať undergroundové londýnske kluby, kde objavuje čaro progressive a minimalu. Výsledný sound je preto vysoko počúvateľnou zmesou, v ktorej si každý nájde to svoje. Jej sety sa často začínajú pomalšími, čistými tónmi a nezriedka končia upliftom. V ostatnom čase hrala na menších súkromných parties, na mini elektronickej klubovke White Island v Bratislave, na párty Equinox vol.3 v clube CCX v N. Zámkoch a na akcii I Love Music Young Talents v Banskej Bystrici.


Download: Kitty @ Warm Up Poland vs Slovakia In The Mix - Connecting Nations - 11-04-2009


Vidíme sa na Druhových Vývojoch priatelia!

v

Zdieľať na: 
Publikované: 7. mája 2009 v 12:58 – videné: 1699x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,