Evolutions 2: Hard stage Djs - 15.5.2009 - Metroklub - Šala – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Evolutions 2: Hard stage Djs - 15.5.2009 - Metroklub - Šala

Ilustrační obrázek


Pred blížiacou sa párty Evolutions 2 by sme Vám okrem Trezora a Rougha Inc. z Maďarska radi bližšie predstavili aj slovenských Djs, ktorých si budete môcť vypočuť zajtra v Metroclube.

 

 

Hogar, vlastným menom Hoďovský Pavol. Narodil sa v roku 1987 a pochádza z Malaciek. Začínal ako 13 ročný hrávaním diskoték a školských akcií. No po krátkej dobe zistil, že diskotéky nie sú to čo hľadal, tak sa vydal za hudbou svojho srdca - hard techna. Rok nato vyhral celoslovenskú DJskú súťaž DJ Starter a stal sa rezidentom klubu Alcatraz v Trnave. V roku 2006 dostal zaujímavú ponuku od rádia Audionet. Prijal ju a spolu so Sepromatiqom začali s vysielaním relácie FreshTech, ktorá mapovala hlavne slovenskú techno scénu. Za jeho pôsobenie na scéne si už stihol zahrať s mnohými známymi DJmi a vidieť ste ho mohli na mnohých menších či väčších parties na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Za jeho najväčšie úspechy považuje hrania na Schranzhelloch, Techno Terrore, Airporte či v maďarskom klube K2. Od roku 2008 sa začal orientovať hlavne na svoju vlastnú produkciu, ktorá začína žať svoje prvé úspechy.

Jeho tracky sa objavujú v setoch takých DJs, ako sú Jason Little, Orman Bitch čí aTom.

Release: VA - Hellfire EP (Darkland009)

Upcoming releases: Hogar - Sunny Paradise EP (BadBrains005), VA - F+M01 (F+M records)

Jeho aktuálny promo setík, ktorý je pokračovaním predošlého mixu s názvom ID si možete stiahnuť tu:
Download: Hogar - ID part 2 - 13-05-2009

h


Lukas.O je mladý a talentovaný dj a producent pochádzajúci z Malaciek. Svoju kariéru odštartoval tak ako kopec djs na diskotékach, kde sa postupne zdokonaľoval v technike mixovania a práci s publikom. Momentálne je rezidentom klubov Palma v Lábe a 44 v Stupave. Lukas.O vyrastal na tanečnej hudbe a tú aj prezentuje vo svojich setoch, ktoré sú zvukovo vždy veľmi pestré a nenechajú žiadne tancachtivé osoby sedieť. V tom, že chce svoje hranie uberať týmto smerom, ho utvrdil kamarát, dj a producent Miss Rodez. Práve on bol ten, kto party kultúru v Malackách odštartoval a ktorá sa tu napevno udomácnila. Lukas.O sa stal súčasťou tejto kultúry. O jeho booking sa stará agentúra J.P. Music, ktorá je súčasťou firmy J.P. Light & Sound Market. Jeho štýl je vždy iný, ako sám hovorí, neškatuľkuje sa iba v jednom, naopak necháva si otvorene možnosti a nebráni sa novým vplyvom.

Škála jeho štýlov je pestrá, môžete ho počuť hrať ako ambient, či minimal, tak techno či hardtechno toho najtvrdšieho kalibru. V roku 2006 sa stal držiteľom 2. miesta v súťaži djs - Mixman a v roku 2007 vyhral súťaž Masters Of The Groove. Začiatkom roka 2008 rozbehol navyše aj samostatný booking s názvom Energy Dj´s. V roku 2009 rozbieha tour po cluboch zo svojim projektom Electronica 2009, ktorej domovskym miestečkom sa stal v roku 2007 bratislavský club Radosť.


Download: DJ Lukas.O - Non Abstinent Promo Mix 4 Darkness


Tronic
Umenie djingu ho uchvátilo pred mnohými rokmi. Pred 8 rokmi si zaobstaral prvé cd-playere a mix. Začiatky neboli jednoduché, ale našťastie prvé nezdary prekonal veľmi rýchlo a zanedlho začal príležitostne hrávať na menších techno akciách v okolí Šale a Metroklube. Tronic však zistil, že mixovanie z cd-playerov nie je to pravé, čo hľadal a zaobstaral si profesionálne gramofóny a kvalitný mix. Po zdokonalení svojho mixingu sa začal pravidelnejšie objavovať v programe Metroklubu, ktorý sa stal jeho srdcovou záležitosťou a hlavným pôsobiskom. Situácia pokročila a od septembra 2007 je Tronic dokonca jeho majiteľom a programovým riaditeľom, čim sa do klubu vniesla po rokoch nová energia. /www.metroklub.sk/

Tronic na prelome rokov 2003 - 04 zakladá svoju rezidentnú akciu Pulzar. V dobe svojho vzniku boli tieto parties jedinou pravidelnou schranzovou akciou na Slovensku a spojenie Pulzar a dja Tronica sa stalo pionierom hardtechna na slovenskej klubovej a dnes sú takisto jedným z najznámejších eventov slovenskej klubovej hardtechno scény. Tronic sa dopracoval aj k organizovaniu, dnes už bohužial zabudunutých, akcií Ground, ktoré pravidelne trhali rekordy v návštevnosti Metroklubu.

Tronic si vo svojich setoch zakladá na kvalitnom výbere trackov, zoradení platní a precíznom mixingu čoho výsledkom je hudba, ktorá určite roztancuje celý klub. Má rád tvrdé banging techno s množstvom perkusíi a s ústrednou vodiacou melódiou. Všeobecne rád experimentuje a hlavne hľadá prvotriednu kvalitu. Nedávno sa začal Tronic objavovať v špeciálnych setoch s mladším kolegom dj Warheadom v exkluzívnych setoch hraných zo 4 gramofónov. Počuť ich môžete pod menom Project Hellseekers.


Download: Tronic - Presents Family Business VER. 08 - 2009

t


Ďalším DJom bude ostrieľaný banskobystričan Olix a jeho nezaškatuľkovateľný acid-tribal-detroit-vocal-cinkajúci techno sound :) Za mix sa postavil prvýkrát v roku 2002 a jeho skúsenosti zaručujú, že ani pri jeho sete nikto z Vás neostane nehybne sedieť a nechá sa unášať príjemnými, tanečne ladenými tónmi jeho setu.


Download: Olix - Nedelna Idylka


Ak chcete zažiť, čo je to skutočné peklo, pri pekelnej bráne Vás bude očakávať diablova pravá ruka, reprezentovaná mladým talentom, v pekle dobre známym pod menom blade. Všetci tí, ktorí ešte nevedia (ale samozrejme aj tí, ktorí vedia), čomu sa hovorí Xtreme, by si rozhodne nemali nechať ujsť ani tento pekelný masaker, doplnený o nové kúsky z vlastnej produkcie. Rýchla smršť tvrdých a nekompromisných beatov Vás zaručene očistí od všetkých nebeských myšlienok a vrelo Vás privíta v horúcom pekle.


Download: Blade - Core2Core

v

Zdieľať na: 
Publikované: 13. mája 2009 v 22:08 – videné: 1814x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,