Evolutions 2: DJ Pico + tip na download - 15.5.2009 - Metroklub - Šala – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Evolutions 2: DJ Pico + tip na download - 15.5.2009 - Metroklub - Šala

Ilustrační obrázek


DJ PICO alias Peter Štilicha je nepochybne jedným z najdlhšie hrajúcich djov na Slovensku. Za svoju takmer 15-ročnú kariéru výrazne napomohol dostať slovenskú elektronickú scénu do uší bežných ľudí.

 

 

S Dj-ingom začínal už na strednej škole v roku 1988, ale skutočný štart do sveta elektronickej tanečnej hudby pre neho znamenala rezidencia v legendárnom bratislavskom klube Boccaccio. Začiatkom 90-tych rokov v klube Boccaccio hrávali dnes už legendy ako Toky, Peter Štofko, Igor Malovec, Julo Loderer či Peter Groiss.

DJ PICO je notoricky známym menom v adresároch českých a slovenských promotérov. Štýlovo ostáva už roky verný trancu a jeho najbližším odnožiam, no posledné roky pretkáva svoje sety aj zmesou energického house a elektro.

Je veľkým pôžitkárom a preto uznáva moderné technológie v Dj-ingu. V súčasnej dobe hrá digitálnym spôsobom za pomoci softwaru Traktor DJ studio 3 a midi rozhrania od KORG. Na párty predvádza všetko čo mu systém dovoľuje, hranie z 3, či 4 kanálov, priamo na mieste edituje, slučkuje, či preháňa veci cez filter Pioneer EFX 1000, čím vytvára originálny sound v kombinácii z ekletickým výberom trackov. Jeho hranie charakterizuje citlivú prácu s korekciami, presnosť mixu a nápadité kombinácie.

DJ PICO v sa v minulosti podieľal na vedení niekoľkých bratislavských klubov v čase ich najväčšej slávy a neustálou prácou a rozvíjaním svojich myšlienok realizuje významné projekty akými sú Beautiful Things 2002 - 2009, BeOKEY 2006, tanečný stage na festivale OKEY leto 2006, licencovanú párty Defected In The House 2006, pre klienta Carat Distillery - Carat Fernet párty 2007, alebo projekt na podporu slovenských DJ&s - Generation X 2008.

Jeho zmysel pre detail a perfekcionalizmus z neho robí jedného z najlepších promotérov, aký na Slovenskom trhu pôsobia. Popri hraní sa profesionálne venuje designu a pôsobí ako spolumajiteľ a Creative Director v reklamnej agentúre Cosmopolit Events, s.r.o. Bohaté skúsenosti z rôznych aktivít veľmi šikovne spája (marketing, design a hudba).
Motto, ktoré ho sprevádza životom je jasné a výstižné: „Robím veci najlepšie ako viem, pretože ma bavia."
Najnovšie články a zaujímavosti si môžete prečítať aj na jeho webe: www.pico.sk / www.trance.sk

p


Prednedávnom vystúpil ako hosť relácie 4 Elements, kde sa ho počas rozhovoru Mišo Breeth pýtal okrem iného aj na fakt, že počul jeho súčasný štýl, ktorý sa mu vskutku pozdáva. Pico mu na to odpovedal: „Pripustil som, že uplifting trance a progressive trance ktorý som dlhé roky hrával, je u mňa pocuť stále v menšej miere.

Keď som tak po obede premýšlal prečo, ako prvá spontánna vec ma napadla, že to bude tak trochu aj vekom. Rýchle beaty vystriedali pomalšie a ľahké hudobné kompozície stiedajú pre poslucháča náročnejšie no zážitkovo omnoho silnejšie a bohatšie veci. Áno, tak sa mi to páči, mojou doménou bola vždy pestrá zmes hudobného spektra. No o také, aké je k dispozícii v súčasnosti by bol hriech sa nepodeliť. Pre mňa je to aj po 35 rokoch na tomto svete veľké dobrodružstvo, láska a úžasná energia. Však posúďte sami s akým trancovým feelingom môže znieť fúzia neo trance, progressive house a minimal..."

Download: DJ Pico "Thirty Fifth Adventure" - apríl 2009
Tracklist:
01. Jimmy Van M - My Eyes feat. Steve T & Marc Mitchell (Gabe Vocal Mix)
02. Jay Lumen - Heureka! (Original Mix)
03. Sasha - Coma (Gabe & Dimitri Nakov Remix)
04. Michel Manzano, Dezarate - Kiss Me Love (Original Mix)
05. Sgt Slick - Right In The Night (Vandalism Dub)
06. Approaching Black - Always With You (Original Mix)
07. Adam White - Chimera (Sam Vahedi & Swedish Egil Remix)
08. Thomas Langner - Model 51 (Original Mix)

p


Evolutions 2 - 15.5.2009 - Metroclub Šaľa
Start: 21:00 / End: 06:00
Main stage: Pico, Pizz@dox, Kitty vs JoshJoy, Cole, The_And, Kaizels
Hard stage: Trezor, Rough Inc., Tronic, Hogar, Lukas. O, Blade, Olix
Vstupné: 7 Euro

e

Zdieľať na: 
Publikované: 12. mája 2009 v 13:28 – videné: 2759x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,