Evolutions 09. 05. Metroklub SA presents Miss Rodez & Lukas.O – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Evolutions 09. 05. Metroklub SA presents Miss Rodez & Lukas.O

Ilustrační obrázek

Dovoľte, aby sme vám predstavili posledných dvoch djs, ktorí predvedú svoje umenie už tento piatok v Metroclube. Sú nimi Miss Rodez a Lukas.O

Miss Rodez -
Pochádza z mesta Malacky a od útleho veku je jeho život spojený hlavne s hudbou. Vyrastal v hudobníckej rodine kde po generácie ovládali aspoň jeden hudobný nástroj. On sám ich svojho času ovládal sedem. Aj cez všetky jeho hudobné úspechy si vybral cestu dja, ktorej venuje všetok svoj voľný čas.

Ako dj začína už vo svojich 13 rokoch kedy začal hrávať klasické komerčné diskotéky. No vždy ho priťahovalo niečo progresívnejšie a tvrdšie. Už v tej dobe sa stal vďaka svojmu štýlu známi a pravidelne hrával ako polnočný hosť po rôznych diskotékach.

Na clubovej scéne je asi od r.2001, svoj premiérový set na gramofónoch odohral v auguste 2003, kedy otváral na techno floore najväčšiu oslavu elektronickej hudby na Slovensku - BeeFree. Od tohto času sa stal jeho súčasťou ako previdelne hrajúci dj a od roku 2005 aj ako techno-stage manager.

Pri hraní z neho na všetky strany srší pozitívna energia a je vidieť, že hranie samotné mu spôsobuje veľkú radosť, čo sa samozrejme prenáša aj do jeho setov a tak si po veľmi krátkom čase za mixom dokáže získať ľudí. Zatiaľ hráva iba na Slovensku a v Čechách, kde má za sebou odohrané sety v kluboch od Břeclavského Blocku , cez kluby v Brne až po Ostravský Fabric.

Zahral si na akciách po boku djs: Toky, Boss, Orbith, Jerry, Lucca, Tráva, BB Mike, Breeth, Schimek, Inigo Kenedy, Preach, Nito, Flappy, Ogi, Corvin Dalek, HiFi Princess, Ben Sims, Green Velvet, Thomas Shumacher, Veztax, Miss Innocent, Balthazar,Tedy B, Mario Ranieri, Frank Kvitta, Aton, Viper XXL, Cave, Umek, Filterheadz, O.B.I, Patrick DSP atd...

Aj napriek skutočnosti, že hral na akciách kde sa stretlo 5000 - 30 000 ľudí za svoj doposiaľ najväčší úspech považuje hranie na party APOKALYPSA - Lalaland a následne na to na akcii ARMAGEDON s Benom Simsom.

Je organizátor a rezident akcie Mysthica v Malackách, okrem toho sa venuje aj vlastnej tvorbe. Jeho tracky sa nachádzajú na kompiláciách 2cd BeeFree 04´ a vinyl Samopal records 002. V roku 2005 založil projekt Motching boys, ktorého druhú polovicu tvorí dj Sepromatiq. Už po jedno mesačnej existencii sa tomuto projektu dostavil úspech. Vyhrali súťaž o remix na platňu Eclectic, ktorú vydal dj Jerry a vzápätí spolupracujú s Djane Michaelou Saláčovou na ďalšom remixe.

V druhej polovici roku 2006 rozširuje svoje promotérske aktivity a ako spoluorganizátor sa zúčastňuje priamo na najväčšom medzinárodnom, multižánrovom, hudobno-športovom festivale na Slovensku SummerBeach Rudava. Na základe tejto skutočnosti si jeho promotérske schopnosti všimne organizátor prezmenu najväčšieho StreetFestu na Slovensku a taktiež mu ponúka spoluprácu na premiérové zabezpečenie Electronic stageu, ktorý následne zožal veľký úspech.

V januári 2007 sa stáva členom Techno.sk crew čím zároveň rozširuje svoju djskú a promotérsku spoluprácu s jeho zakladateľmi. Aj keď je hlavne techno dj, tak je ho od druhej polovice roku 2006 čoraz častejšie počuť v electro, progressive house setoch.

Vždy chce hrať slobodný set, ktorý nemá vopred pripravenú réžiu. Všetko sa to odvíja od reakcie publika. Vždy hrá iný set. Riadi sa pravidlom, že nikdy nehrá pre seba, ale vždy pre ľudí, pretože party je predsa vždy o nich, ale hlavne pre nich.

www.myspace.com/djmissrodez
DOWNLOAD:
Miss Rodez @ Mix For Genesis - 2007
Miss Rodez @ Techno.sk Opening - Pulso - 10-03-2007
Miss Rodez @ Genezis - Trencin - 20-04-2007

music

LUKAS.O je mladý talentovaný dj a producent pochádzajúci z Malaciek. Svoju kariéru odštartoval tak ako kopec djs na diskotékach, kde sa postupne zdokonaloval v technike mixovania a práci s publikom. Momentálne je rezident djom klubov Palma v Lábe a 44 v Stupave. Lukas.O vyrastal na tanečnej hudbe a tú aj prezentuje vo svojich setoch, ktoré sú zvukovo vždy veľmi pestré a nenechajú žiadne tancachtivé osoby sedieť.

V tom, že chce svoje hranie uberať týmto smerom, ho utvrdil kamarát, dj a producent Miss Rodez. Práve on bol ten, kto party kultúru v Malackach odštartoval a ktorá sa tu napevno udomácnila. Lukas.O sa stal súčasťou tejto kultúry, za svoju krátku kariéru si stihol zahrať okrem už menovaného Miss Rodeza s djs ako Eric Sneo, Pet Duo, Toky, Energy X , Schimek, Hi-FI Princess, Axel Junkuhn, Pico, Martin Gredner, Sepromatiq, Milan Lieskovsky, Breeth, Mayla, Boss, LaTech, Hogar a kopec daľších a zahrať si v kluboch, ako CCX N. Zámky, SPACE Prievidza, METRO Šaľa, IBIZA Pezinok a pod.

O jeho booking sa stará agentúra J.P. Music, ktorá je súčasťou firmy J.P. Light & Sound Market. Jeho štýl je vždy iný, ako sám hovorí, neškatuľkuje sa iba v jednom, naopak necháva si otvorene možnosti a nebráni sa novým vplyvom. Škála jeho štýlov je pestrá, môžete ho počuť hrať ako ambient, trance či minimal, tak techno či hardtechno toho najtvrdšieho kalibru. A aby sme nezabudli dodať, v roku 2006 sa stal držiteľom 2. miesta v súťaži djs - Mixman a v roku 2007 vyhral 1.miesto v sútaži Masters Of The Groove. Začiatkom roka 2008 rozbehol navyše aj samostatný booking s názvom Energy Dj´s.

DOWNLOAD:
Lukas.O - Evolutions 01 - marec 2008
Lukas.O - Czech vs Slovakia In The Mix Vol.3 DAY 2 - 13-01-2008
Lukas.O - Ibiza Party Mix - 22-03-2008

music

 

Dátum: 9.5.2008
Miesto: Metroclub Šaľa / Start: 21:00 / End: 06:00
Djs: Miss Rodez, Pizz@dox, Sepromatiq, Hogar, Lukas.O, Tom Haley, Peter K
Entry: 100.- / 150.- (po 22:00)

 

music

Zdieľať na: 
Publikované: 5. mája 2008 v 18:20 – zdroj: evolutions – videné: 3002x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,