Ear-Gasmic Edition Vol. 1 - „Desire To Trance" – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Ear-Gasmic Edition Vol. 1 - „Desire To Trance"

Ilustrační obrázek

28. 03. 2009 sa v bratislavskom klube Dopler môžete tešiť na pilotnú edíciu párty nazvanú Ear-Gasmic Edition Vol. 1. Bude zameraná primárne na hudobný žáner trance a poňatá veľmi nadštandardným, v našich končinách doposiaľ možno i nevídaným, štýlom.

Inšpirovaní množstvom absolvovaných pútavých klubových, ale i halových eventov v rôznych krajinách sveta, sme sa rozhodli tieto elementy, ktoré oslovujú tisícky ľudí po svete a ktoré zároveň na tunajších akciách chýbali, priniesť clubberom práve na premiérovom vydaní klubovky Ear-Gasmic. Okrem čisto medzinárodného line-upu, hodného kľudne i veľkej halovej párty, sa môžete tešiť na kopec ďalších vychytávok, ktoré by mali potešiť i mnohých „rozmaznaných" clubberov.

p

 

Začneme samotným line-upom, v ktorom sa vám na Slovensku premiérovo predstaví DJ a producent Lange z Anglicka. Koncom roku 2008 získal ocenenie v posune na 37. miesto v rešpektovanom rebríčku časopisu DJ MAG a ako producent za posledné obdobie silne zabodoval svojim albumom Better Late Than Never. Obrovský úspech zožal singlom Out Of The Sky z tohto albumu, ktorý sa po jeho vydaní stal na pár týždňov najsťahovanejším trackom na serveri Beatport. Sekundovať mu bude nemenej známy DJ a rovnako i producent, taktiež z Anglicka - The Thrillseekers, v súčasnosti na 45. mieste DJ Magu. Jeho kariéra začala už v zlatej ére trancu, v roku 1999. Už po 12 mesiacoch, ako prvýkrát spustil ihlu na vinyl, bol pozvaný priamo hudobným mágom Paul Van Dykom, aby mu zahral na oslave jeho vlastných narodenín. Preslávil sa mnohými známymi hitmi, spomedzi ktorých určite stojí za spomenutie singel Synaesthesia, z ktorého sa doposiaľ celosvetovo predalo vyše 1 milióna kópií. Druhú polovicu line-upu dopĺňajú nemenej silné mená, ktoré si tiež rozhodne zaslúžia úctu a rešpekt. Reč je o umelcovi, ktorý rovnako patrí medzi vysoko kvalitných producentov a DJov. Hovorí si Mr Sam a do Dopleru priletí priamo z jeho rodného Francúzska. Kvalita a úspechy, ktoré tento pán získal, sa zaručujú už len tým, že robil viackrát predskokana priamo DJovi Tiësto a patrí k najvyhľadávanejším remixerom na tanečnej scéne. V jeho francúzskej domovine sa v hlasovaní domáceho publika umiestnil na 4. mieste hneď za DJmi ako sú Laurent Garnier, David Guetta a Antonie Clamaran. V roku 2005 vydal svoj prvý album s názvom „Arena", ktorý bol zároveň nominovaný na album roku. Finálnu štvorku tohto unikátneho line-upu DJov a producentov uzatvára pán Sebastian Brandt, patriaci medzi najčastejšie bookovaných DJov vo Švédsku. Ten, i keď patrí medzi najmladších z tohto medzinárodného obsadenia, dokázal toho na svetovej trance scéne už veľmi veľa, prevažne vďaka jeho špičkovej hudobnej produkcii, z ktorej stačí stručne vypichnúť také tracky, ako sú napr. Technology, So Cold, America či Never Alone.

Kvalitný line-up však nie je jedinou lákavou záležitosťou akcie Ear-Gasmic. Očakávajte veľkolepú multimediálnu show a fantastický hudobno-vizuálny zážitok. Toto všetko hlavne vďaka firme MINISTRY, ktorá párty Ear-Gasmic hrdo podporila svojou technikou, zahŕňajúcu dych berúci a hrudník tlačiaci L'Acoustics Kudo sound system, obriu HD LED obrazovku vo formáte 16:9 a k tomu unikátnu laserovú show, ktorú vám zabezpečia 3 zelené a 1 plnofarebný laser. Okrem toho vám zaručene prebehne mráz po chrbte pri pohľade na nespočetné množstvo laserových lúčov, tvoriacich pavučinu po celom klube, vďaka vopred predpripravenej špeciálnej zrkadlovej laser beam show. A k akému účelu poslúži primárne LED stena? Ak ste domýšľaví , tušíte správne! Čakajú na vás exkluzívne pre túto akciu pripravené grafické vizualizácie, ktoré budú premietané počas setov DJov. Naviac všetci DJi budú odštartovaní zvukovo-vizuálnymi intrami so zosynchronizovanými svetelnými efektmi. A to stále nie je ani zďaleka všetko! Na akciu bude privezená špeciálna VJská technika. Očakávajte nielen profi VJa, ktorý vám bude mixovať tieto projekcie, resp. grafické vizualizácie počas DJských setov na projekčných plátnach a obrej LED stene, ale môžete sa tešiť aj na živé video prenosy z klubu. Pri príležitosti tejto párty prídu do klubu dvaja profesionálni kameramani, z ktorých jeden bude mať na starosti hlavne snímanie DJa a jeho živé mixovanie, pričom druhý zase bude natáčať burácajúce publikum, nad ktorým bude kamera dynamicky lietať vďaka jimmy jib konštrukcii. VJ vám tak počas celého večera bude akčne mixovať živé zábery z obidvoch kamier na veľkoplošnej LED obrazovke + projekčných plátnach spolu s grafickými vizualizáciami vyrobenými práve pre pilotnú párty Ear-Gasmic. Celý záznam z akcie sa pochopiteľne plnohodnotne zaznamená a dodatočne z neho vytvorí veľmi príjemnú spomienku v podobe DVD video záznamu.

d

 

Okrem toho sa môžete tešiť na unikátnu dekoráciu klubu, ktorá bude Ear-Gasmicky prispôsobená. ;-) Naviac vás v prvej polovici večera zaručene naštartuje predpripravená polhodinová špeciálna retro trance show, ktorú exkluzívne pre Ear-Gasmic namixoval člen nášho realizačného teamu - Pizz@dox. Tento tzv. Ear-GasmiX sa bude niesť v duchu veľmi známych retro trance klasík a namixovaný bude natoľko dynamicky, že vám nedovolí si ani vydýchnuť. Pochopiteľne, že i samotný Ear-GasmiX bude mať svoje vlastné intro a svojské grafické vizualizácie prispôsobené práve na tento účel.

Spoločne s jedným obľúbeným web portálom bude pre vás v klube pripravená špeciálna konštrukcia v podobe stánku, ktorá bude slúžiť ako MEETPOINT, resp. PHOTOPOINT. Tu sa budete môcť s našimi sympatickými bodypaintingom pomaľovanými Ear-Gasmic hosteskami spoločne odfotiť a na počkanie tak zadarmo obdržať spoločnú fotku s logom akcie Ear-Gasmic na pamiatku.

O tom, že okrem čisto zahraničného line-upu bude akcia Ear-Gasmic aj skutočne medzinárodne poňatá svedčí aj to, že na túto párty príde osobne člen rádiostanice Afterhours.fm, s ktorou má Ear-Gasmic exkluzívnu zmluvu pre zastupovanie na Slovensku. Pre neznalcov, Afterhours.fm je rádio, ktoré vysiela exkluzívne trance a progressive show tých najlepších DJov z celého sveta. Svoje pôsobenie začalo v júni 2006 a časom sa zmenilo na najrešpektovanejšiu Electronic Dance Music Radio stanicu na internete s rezidenciou vyše 150 exkluzívnych DJov a viac než 450 broadcastami živých show. Akcia Ear-Gasmic má tú poctu, že počas celého večera bude naživo vysielaná a plne podporovaná práve internetovou rádiostanicou Afterhours.fm. Naladiť si ju môžete na www.ah.fm/192k.m3u .

d

 

Toto všetko môžete zažiť na vlastnej koži už 28. marca priamo v klube Dopler. Pýtate sa, koľko vás to bude stáť? Vstupné za NORMAL ticket 18 EUR a VIP ticket 28 EUR. Spustenie predpredaja cez predajnú sieť Ticketportal vám oznámime už v blízkom období.

Máme pre vás pripravené aj ďalšie lákadlá a prekvapenia, ktoré vám prezradíme v nasledujúcich newskách, takže nás sledujte i naďalej.

Už teraz sa celý realizačný tím Ear-Gasmic teší na vás a verí, že to spoločne
28. 03. 2009 v klube Dopler roztočíme. DESIRE TO TRANCE !

Ivo Ninja

 

Ear-Gasmic Edition Vol. 1 info: www.ear-gasmic.com

Ear-Gasmic on Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=44811849695

Party Info:

28. 03. 2009 - Ear-Gasmic Edition Vol. 1
Club Dopler, Bratislava, Slovakia

Lange (Lange Recordings | Vandit | Armada | Dance Therapy / UK)
The Thrillseekers (Adjusted | Connected Management / UK)
Mr Sam (Appia Recordings | Black Hole | MOSP/ FR)
Sebastian Brandt (Armada | Infamous Agency / SWE)
Special retro trance show mixed by Pizz@dox (Ear-Gasmic / SK)

From 21:00 to 6:00
Ticket normal: 18,- € , VIP: 28,- €

e

Zdieľať na: 
Publikované: 29. januára 2009 v 09:50 – videné: 1813x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,