EAR-GASMIC Dopler BA 28. 03. - PRESENTS SEBASTIAN BRANDT – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

EAR-GASMIC Dopler BA 28. 03. - PRESENTS SEBASTIAN BRANDT

Ilustrační obrázek

Čo dostanete, keď zmiešate 2 fakty - človeka, ktorý vyprodukoval najväčšie trancové hity v roku 2006 a zároveň patrí v Škandinávii medzi najviac bookovaných uplifting trance DJov napriek jeho 20 ročnému veku? Odpoveď je jednoduchá - Sebastian Brandt.



1

Ako producent stojí za najväčšími trance trackmi vydanými v roku 2006 (za ktoré hlasovali ľudia) a teda je súčasťou projektov "Selu Vibra - Divine" či "Under Sun - Capoeira". Toto nepotrebuje žiadne ďalšie slová. Sebastian je skutočne jedným z najmladších úspešných producentov všetkých čias.

Svoju vlastnú produkciu začal už v šestnástich rokoch, elektronickej hudbe obecne však holdoval už oveľa skôr.

Na základe jeho vystúpení pre najväčších promotérov v Škandinávii si vydobil rešpekt a uznanie ako jeden z najobľúbenejších škandinávskych DJov. Zlúčením najlepších tech-trance skladieb až po uplifting trance tak pravidelne lahodí ušiam clubberov v kluboch po celom svete. Sám Sebastian o sebe tvrdí nasledovné slová: "Myslím si, že moja sila za mixpultom nie je v tom, že som precízny v mixovaní, ale vo fakte, že si vyberám z mnohých žánrov a napriek tomu stále prezentujem svoj zvuk a osobitý štýl. Je naozaj škoda, že veľa DJov sa zasekne len v jednom štýle hudby a v obavách pred reakciou publika sa boja siahnuť po niečom originálnom, keď si napriek tomu môžu vybrať to najlepšie z každého žánru a zmixovať to vzájomne spolu... ale samozrejme, musíte to urobiť štýlovo."

So širokým záberom na kvalitu Sebastian nekončí v kúte ako "ďalší trance DJ, ktorý hráva rovnaké stariny ako každý". So Sebastianom Brandtom obdržíte kompletný balík: mladý skúsený talent s úspešnými trance hitmi, multi-žánrovo namiešanými setmi a samozrejme to najdôležitejšie - muža, ktorý dokáže parket zmeniť na euforický trancový blázninec.

2

Podľa slov Sebastiana Brandta je najkrásnejšie na trance music práve to, že sa v nej skrýva toľko pocitov. On osobne pri tvorbe skladieb používa všetky svoje aktuálne myšlienky a emócie. Podľa neho je zrejmé, že sa v súčasnosti trance zameriava stále viac na produkčnú a komerčnú kvalitu. Nakoľko stále viac zbožňuje trance, chce sa ho držať čo najdlhšie ako to len pôjde. V súčasnej dobe ho hudba ťahá v prevažnej forme skôr k tech-trancu.

Ako producent má aktuálne rozpracovaných viacero trackov a remixov, napr. veľký remix spoločne s Onovou pre track DJ Shah - Who Will Find Me, alebo novú verziu So Cold. Nedávno dostal taktiež ponuku na zremixovanie Dannii Minoque - Who Do You Love Now.

Sebastiana Brandta môžete poznať taktiež na základe jeho mnohých známych trackov, ktoré boli takmer všetky odohrané aj v radio show Armin Van Buurena - A State Of Trance. Stačí spomenúť skladby ako napr. America, So Cold, Technology, Serenade, Mysteria a pod.

Okrem toho taktiež pravidelne hosťuje vo svojej vlastnej radio show "Black Point" každý utorok medzi 19-20:00 hod. na Afterhours.fm

23

Aby ste týmto vyššie uvedeným slovám uverili, Sebastian pre vás namixoval svoj promo set, ktorý si môžete stiahnúť PRIAMO TU!

Tracklist:

Richard Davidson & Thomas Fejik - Microwave (Richard Davidson Remix) [Finity]
Sebastian Brandt - Serenade [A State Of Trance]
Akira Kayosa - Memento (North Star Remix) [Resonate]
Underwater - Morning Sacrifice [Conspiracy]
Dallaz Project - Double One [Perceptive]
Ehren Stowers - Solar Dreams (Mike Nichol Remix) [Insight]
Signum - Second Wave (Sean Tyas Third Wave Mix) [Armada]
Paul Miller Pres. Meli - 139 [Phoenix]
Armin Van Buuren Feat. Audrey Gallagher - Hold On To Me (John O' Callaghan Remix)
[Armada]

Tohto jedinečného producenta a DJa zo Švédska si tak budete môcť na vlastné oči a uši vychutnať už 28. 03. 2009 v bratislavskom klube Dopler.

Ak ste však už teraz zvedaví na Sebove prvotné dojmy ešte pred jeho samotným príchodom do Bratislavy, dovolili sme si ho trošku vyspovedať:

Ivo: Ahoj Sebastian! Aké boli Tvoje prvé pocity, keď si dostal pozvanie prísť si zahrať opäť k nám na Slovensko? Tešíš sa na svoje vystúpenie v bratislavskom klube Dopler na pilotnej akcii Ear-Gasmic?

Seb: Ahoj! V momente, keď som dostal pozvánku, tak sa mi v nohaviciach niečo zobudilo... Haha, ale nie. Úprimne, Dopler milujem, keďže som si v ňom už raz zahral s Marcusom ako Under Sun. Ten klub je úplne parádny, takže verím, že bude určite výborne!

Ivo: Máš nejaké referencie na slovenské publikum? Nezvyknú sa šíriť nejaké chýry medzi DJmi o miestnych publikách?

Seb : Jasné, že mám, keďže to bude u vás vlastne moje tretie vystúpenie ! Veľmi som si obľúbil slovenských clubberov. Sú zatiaľ tými najlepšími, akých som zažil v rámci mojich vystúpení v zahraničí !

Ivo: Ako vyzerá Tvoj bežný pracovný deň, prípadne víkend?

Seb: Môj bežný deň začína tým, že sa zobudím a idem do školy. Potom sa vrátim domov, spravím nejaký guestmix alebo setík a potom relaxujem s mojou priateľkou alebo sám.
Víkendy sú poslednú dobu kľudné tiež, niekedy pracujem na nejakých zvukoch a občas si s priateľkou vyrazíme na nejakú šialenú párty tu vo Švédsku.

Ivo: Aký je Tvoj pohľad na súčasný trend elektronickej hudobnej scény ?

Seb: Ťažká otázka. Stále vidíme to, že väčšina producentov sa uberá smerom k housu alebo k electru v rámci svojho štýlu, ale som presvedčený, že zvuk uplifting trancu tu bude naďalej.

Ivo: Niektorí DJs preferujú radšej halové akcie, iní majú radi zase klubovky. Čo myslíš, kde je lepšia atmosféra ?

Seb: Určite v kluboch vďaka ich intímnej atmosfére.

Ivo: Počas Tvojej kariéry si vystúpil na mnohých prestížnych Dance Event-och. Na aké miesta sa Ti doteraz vybavujú najkrajšie spomienky ? A kde by si sa ešte rád vrátil?

Seb: Myslím si, že Entrance v Poľsku bol výborný a určite by som sa tam rád ešte vrátil. Taktiež Digital Society v Leeds bol super!

Ivo: Jedna klasická otázka: Kde berieš inšpiráciu pre svoje skladby alebo ktorý zo svojich trackov máš najradšej, resp. najčastejšie hrávaš?

Seb: Väčšinu mojej inšpirácie čerpám z môjho každodenného života, z mojich pocitov, zmien živote a z vecí okolo neho.
Podľa mňa skladba "So Cold" je trackom, ktorý bez pochýb hrávam najčastejšie. Myslím, že skutočne obsahuje moje úprimné vnútorné cítenie.

Ivo: Máš nejakých favoritov medzi súčasnými producentami/DJmi?

Seb: Giuseppe Ottaviani a Sean Tyas sú pre mňa idolmi čo sa produkcie týka. Ferry Corsten je však DJ, ktorého zbožnujem. Jeho sety sú úžasné.

Ivo: Ako vyzerá Tvoj voľný čas, ak sa teda nejaký nájde? :-)

Seb: Počas môjho voľného času rád relaxujem s priateľkou, popíjam kávu a pozerám dobre filmy.

Ivo: Prezradíš aj niečo zo svojho hlbšieho súkromia? Slobodný / ženatý?

Seb: Som zasnúbený s rozkošnou slečnou, ktorá sa vola Marizela!

Ivo: Určite nastanú chvíle, keď máš trance-u a všeobecne elektronickej hudby vyše hlavy, akú hudbu v takýchto chvílach počúvaš?

Seb: Relaxujem v podstate pri hocičom, či už je to mizerna rádiová komercia, progresívny rock alebo akákoľvek hudba, ktorá si nájde cestu ku mne.

Ivo: Pripravuješ si vopred svoj playlist, ktoré tracky zahráš vo svojom sete na party, alebo ich vyberáš spontánne podľa situácie závisiac od toho, na čo sa publikum najlepšie chytá?

Seb: Vždy mám nejaký ten tracklist pripravený a následne si ho upravujem na základe toho ako sa vyvíja noc. Tiež to záleží od mojej nálady.

Ivo: Ako zvykneš na akciách hrávať? Z platní, z CD, prípadne používaš nejaký software?

Seb: Momentálne hrávam z CD, možno časom, keď si ľudia nebudú myslieť, že si retardovaný, keď používaš software, presedlám na soft, ha haa. :-)

Ivo: Je nejaká krajina, v ktorej si ešte doposiaľ nehral a chcel by si? Je nejaká taká, ktorá Ťa láka?

Seb: Austrália.

Ivo: Máš aj nejaké ešte nesplnené sny, čo sa týka Tvojej producentskej časti? Kde sa vidíš v budúcnosti?

Seb: Čo sa týka produkcie, veľmi rád by som spravil vlastný album, ale nevidím to reálne najbližšie dva roky. Avšak potom ako dokončím školu, budem mať určite viac času na tvorbu hudby a to sa odzrkadlí aj v mojej produkcii.

Ivo: Chceš odkázať Tvojim slovenským fanúšikom nejakú správu na záver?

Seb: Vidíme sa v Dopleri !!

Ivo: Ďakujem za rozhovor a už teraz sa teším, ako to na akcii Ear-Gasmic rozpáliš! Ahoj.

Ear-Gasmic Edition Vol. 1 info

Ear-Gasmic on Facebook

Predpredaj: http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=13535

Party Info:
28. 03. 2009 - Ear-Gasmic Edition Vol. 1
Club Dopler, Bratislava, Slovakia

Lange (Lange Recordings | Vandit | Armada | Dance Therapy / UK)
The Thrillseekers (Adjusted | Connected Management / UK)
Mr Sam (Appia Recordings | Black Hole | MOSP/ FR)
Sebastian Brandt (Armada | Infamous Agency / SWE)
Special retro trance show mixed by Pizz@dox (Ear-Gasmic / SK)

From 21:00 to 6:00
Ticket normal: 18,- € , VIP: 28,- €

eg

 

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 23. marca 2009 v 14:22 – zdroj: EG – videné: 1713x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,