Ear-Gasmic „Another Dimension Edition" presents COSMIC GATE: Záverečné informácie! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Ear-Gasmic „Another Dimension Edition" presents COSMIC GATE: Záverečné informácie!

Ilustrační obrázek

14. apríl sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj 9. narodeniny trancovej klubovej show Ear-Gasmic „Another Dimension Edition".

Teraz vám prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už túto sobotu predstaví legendárne nemecké duo COSMIC GATE.

 

eargaSMIC

 

https://youtu.be/4tBbbIOMZSY

Brány Ateliéru Babylon sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji v sieti Ticketportal.sk za cenu 23 €. VIP vstupenky sú už kompletne vypredané a na mieste už VIP v predaji nebudú. Štandardné vstupenky na mieste bude možné zakúpiť iba v hotovosti. Vstupenky budú kontrolované prostredníctvom čítačky čiarových kódov, preto lístky, ktoré ste si zakúpili v predpredaji cez internet bude nutné preukázať vo vytlačenej forme (nie v mobile). Lístky si do piatku môžete zakúpiť aj v predpredaji za 23 € tu: http://bit.ly/cg140418

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 14. 04. 2018 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti www.facebook.com/…36909625294/ prípadne na našu oficiálnu fan page www.facebook.com/…mic.official .

https://youtu.be/WbjRsJG8OdA

Našim druhým headlinerom bude Alex Di Stefano. Tento producent s viac ako dvadsaťročnými skúsenosťami, prináša nádych čerstvého vzduchu na elektronickú tanečnú scénu súčasnosti s jedinečným štýlom v kombinácii techna a trancu spolu s veľkou znalosťou minulosti a súčasnosti.

https://youtu.be/sEOyB1p3qZs

Line-up ďalej doplní domáci DJ EKG, ktorého domácemu publiku netreba bližšie predstavovať. Na Ear-Gasmicu ho predstavíme po prvýkrát a to rovno v špeciálnom TRANCE ANTHEMS SETe.

https://youtu.be/gzEyMCgG_vo

Ďalšími účinkujúcim bude Jaccob, ďalej náš rezident Unbeat v spoločnom sete s J D LOVE z UK a o záver noci sa postará šarmantná Kristy Jay v spoločnom sete s Davidom Rust z UK.

https://youtu.be/fdHTN73IUSc

V celých priestoroch klubu nebude povolené fajčenie, fajčiari budú mať vyhradené miesto pred vstupom do klubu. V klube žiaľ nebude možné realizovať platbu kartou, preto Vám odporúčame priniesť si dostatočnú hotovosť. K dispozícii bude aj šatňa za poplatok 0,50 €, kde si budete môcť odložiť bundu, kabát a pod.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy máme informáciu k samotnej doprave do priestorov Ateliéru Babylon. V tesnej blízkosti klubu sa nachádzajú električkové zastávky Kamenné námestie a Námestie SNP, z ktorých sa dá dostať linkou 1 na Hlavnú vlakovú stanicu. Neďaleko zo zastávky Nemocnica sv. Michala premáva trolejbus č. 202 na autobusovú stanicu Mlynské Nivy.

Ear-Gasmic tentokrát prinesie opäť kompletne novú tému, ktorou bude „Iná dimenzia" alebo „Another Dimension". Môžte sa tak tešiť na vizualizácie a intrá na mieru pripravené pre túto edíciu. Pripomeňme si náš minuloročný aftermovie z rovnakých priestorov.

https://youtu.be/GGyf7hYx2JI

Tentokrát náš stage opäť technicky posilnia ďalšie rotačné hlavy a taktiež plnofarebné super-výkonné 10 W laserové svetlá dodané spoločnosťou Adam a syn. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.
Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie.

timetable

Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá, ktoré prezradia viac zo samotnej témy „Another Dimension".
Tešíme sa na vás a veríme, že si 9. narodeniny párty Ear-Gasmic užijete naplno. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „Another Dimension Edition" - 14. 04. 2018
Miesto: Ateliér Babylon, Námestie SNP 14/Kolárska 3, 811 06 Bratislava - staré mesto
Start: 21:00 hod., End: 05:30
Line-up: COSMIC GATE (DE), Alex Di Stefano (IT), DJ EKG, Kristy Jay & David Rust (UK), Unbeat & J D LOVE (UK), Jaccob
Entry: regular pre-sale 23 € / VIP: sold out / regular at the door 28 €
Event: www.facebook.com/…36909625294/
Web: www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/babylonatelier, www.babylonatelier.sk
Ear-Gasmic fan page: www.facebook.com/…mic.official
Pre-sale / predpredaj: bit.ly/cg140418

 

Zdieľať na: 
Publikované: 13. apríla 2018 v 12:18 – videné: 632x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,