Darkness6: Interview Acid Flux, aTom & Warphil – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Darkness6: Interview Acid Flux, aTom & Warphil

Ilustrační obrázek

Dnes nás delí necelý jeden týždeň od dlho očakávanej party Darkness, ktorá sa bude konať budúci piatok (17.9.2010) v trenčianskom Piano klube.
Aby ste sa dozvedeli o „našich" DJoch čosi viac, či už o osobnom živote alebo ich názoroch na dnešnú scénu, položili sme im zopár otázok. Dnes padol rad na DJov Acida Fluxa, Atoma a Warphila.

Ahoj. Som veľmi rád, že budete hrať na šiestom pokračovaní party Darkness.
1. Acid, hral si na treťom diely s podnázvom Darkness vs. Pulzar . Čo si myslíš o tejto party?
Acid Flux:
Je to skvelá party a veľa som aj o nej počul. Práve teraz som s Ormanom Bitchom a Royalom Ashom a hovoríme si veľmi zábavné historky z tejto party. Hehehe

AcidFlux

2. Atom, ty si hral na Darkness 1 a toto bude už šieste pokračovanie. Čo si myslíš o tejto party?
aTom:
Teším sa veľmi moc a ešte viac tomu, že som bol už pri zrode tejto party. Je fantastické, že odvtedy prešlo už 1,5 roka a 5 akcií a stále sú na zvyšujúcej sa úrovni. Predpokladám, že 6. v poradí bude zasa tá najlepšia!

3. Prvý krát budeš hrať vo versus sete s DJom Hogarom. Čo si myslíš o tomto "projekte" ?
aTom:
Som veľmi zvedavý, čo z toho budeme vedieť vydolovať. Hogar stojí ku mne trošku bližšie ako hocikto iný, pretože naše štýly si sú veľmi podobné. Naozaj prvý krát budeme spolu hrať, ale predpokladám, že určite nie naposledy!

4. Warphil, ty si nováčik v našom lineupe a na Darkness vystúpiš prvý krát. Počul si už niečo o tejto party?
Warphil:
Zdarec lidi! Ďakujem moc za pozvanie. Pre mňa je to veľká pocta hrať na takejto party. :) Naviac to bude moje prvé zahraničné vystúpenie. Už sa nemôžem dočkať. A samozrejme, že som počul o tejto party, ale keby len to. Prežil som tam pár neskutočných bláznivých nocí. Takže vašu party hodnotím len a len pozitívne. Odvádzate naozaj skvelú prácu. :) Len tak ďalej!

Warphil

5. Darkness party sa drží svojej myšlienky " Fight for hardtechno". Veľa hardtechno legiend začalo hrávať a produkovať "modernú hudbu". Čo si o tom myslíš a prečo sa stále držíš práve hardtechna?
Acid Flux:
Ja som typ človeka, ktorý sa drží pravidiel: „Ži a nechaj žiť" a „Rešpektuj druhých". Tak jediná vec, čo môžem k tomu povedať je, že chápem dnešnú tendenciu, keď sa z Psychedelic tranceu prechádza na Progressive, z Drum & Bassu na Dubstep a samozrejme z Hardtechna na Minimal techno. Asi to je tým, že starneme. (vtip, hehehe). Nemyslím si, že to robia pre peniaze, slávu alebo čokoľvek podobné, len sa držia svojho umeleckého vývoju. Bez toho by elektronický hudobný priemysel už nebol aj naďalej vážna vec. Ja stále hrám Hard hudbu, pretože cítim niečo hlboko vnútri môjho tela, čo mi hovorí: Nezastavuj!!!

aTom: Aj ja sám bojujem o záchranu hardtechna. Dúfam, že raz si hrdo budem môcť povedať, že som sa zúčastnil tejto bitky s víťazným koncom. Tí, čo prešli na komerčné štýly pre mňa vôbec nie sú zaujímaví. Ja určite s hardtechnom neskončím, kým v tom budem vidieť aspoň trošku zmysel. A aj keby už hardtechno naozaj šlo ku dnu, stále tu máme hardcore alebo dnb. Iné štýly si pre seba neviem ani predstaviť.
Warphil: Áno, už je tomu tak. Ale ja budem vždy bojovať za hardtechno! Je to neuveriteľne energická hudba, ktorá ťa vždy postaví na nohy! Ihneď ako som videl rozhovor s DJom Amokom k party Darkness, prečítal som si ho a uvedomil som si, že tento človek vie o čom rozpráva. Ale na druhej strane je dosť mladých producentov, ktorí produkujú veľmi kvalitnú hardtechno hudbu. Viď DJ a producent Svetec. V každom súdku je niečo iné. :) Podľa môjho názoru dosť DJov a producentov začalo hrávať „modernú hudbu" len preto, lebo má viac fanúšikov a ďaleko viac akcií ako hardtechno scéna. Práve preto som rád, že sa držíte toho svojho! Na začiatku tohto roku som sa aj ja nechal ovplyvniť, ako si to sám nazval, „modernou hudbou". Do budúcna si chcem rozbehnúť svoj vlastný projekt, v ktorom budete môcť počuť industrial, tribal alebo funky techno. Pokiaľ by ste niečo také chceli počuť, príďte sa pozrieť a zabaviť sa do klubu Black&White v Brne, a to presne 10.9.2010. :) To len taký malý tip. :)

6. Povedz nám tvoj najbláznivejší zážitok z party.
Acid Flux:
Takú zlú spomienku mám na to, keď vo Venezuele sa mi pokúšal mladý policajt vziať moje peniaze a moje veci. Ale dobré spomienky mám na každú jednu party. Nikdy nevieš, čo sa stane. :) Som zvedavý, aká bláznivá vec sa udeje na Darkness party :D Nejaké nápady? :P

aTom: Hmm, ťažká otázka, pretože vždy je bláznovstiev až až. No asi taká najzaujímavejšia je, keď som sa pred pár rokmi pretekal s publikom, kto vydrží dlhšie. Od skorého večera som hral do druhého dňa obeda. Až vtedy sa vzdali a ja som vyhral :P
Warphil: Tak najbláznivejší.. :D Ja ti to teda poviem. Nie je to zasa tak dávno, čo som organizoval moju party " Schranz Machine" v mojom rodnom meste - v Brne. Hrali tam DJi z Maďarska a Slovenska. A môj dobrý kamarát si to priamo uprostred parketu rozdal s holkou, ktorá bola asi tak o 20 rokov staršia ako on :D Vcelku „hustej nářez!" Nevedel som ako to všetci zoberú, takže vcelku trapas! Ale nakoniec to všetci nejako prekúsli a partypeople si užili super party.

7. Aký je tvoj národný drink. Donesieš "ochutnávku" ?
aTom:
H2O!!! :D:D Koľko ti mám priniesť? 20 litrov stačí? :D
Warphil: Keďže sa nie nadarmo rozpráva, že máme najlepšie pivo na svete, tak jedine tekutý chlieb národa nášho! :D A keď naozaj budeš chcieť, priveziem ti neodolateľné kvasnicové. A k ranným hodinám vždy skvele bodne Johnny Walker. Ráno ťa na neho pozývam! :D

Atom

8. A vieš o tom, že budeš musieť na Slovensku veľa piť?
Acid Flux:
Jasné, že viem. Pretože veľa ľudí ma vždy chce pozvať na drink, keď niekde hrám. Posledný krát mi tuším na Slovensku ľudia ponúkli Absynth...brrr, bolo to príliš silné!!! XD Myslím, že tento krát budem piť radšej vodku. Ale iba JEDNU, hahaha, pretože nie som dobrý „drinker". Lepšie bude, keď ma niekto pozve na cigaretu a tým ma určite spraví šťastnejšieho. :D
aTom: Viem, raz určite príde tá chvíľa, ale zatiaľ zotrvám v triezvom živote. Keď prídem na druhé narodeniny Darkness, tak tomu poriadne naložíme!
Warphil: Tak to bez pochyby!! :D Už teraz sa na to zľahka pripravujem. Nehovorím, že sa neteším, ale pre tento krát vám ukážem ja, ako sa naozaj chlastá!! :D

9. Hovorí ti niečo Borovička?
Acid Flux:
Nepamätá si. Ale Tronic a Metro rodina my vždy dajú všetko ochutnať, tak možno som to už pil. :D A vyskúšal si ty už niekedy môj špeciálny Fluxi Drink zvaný taktiež „Vodkur*a" ??? Urobí ťa nadržaným. :D:D:D
aTom: Áno, poznám borovičku, ale nepamätám si, žeby som ju niekedy ochutnal. Aj toto môžeme dobehnúť na tých druhých narodeninách. :)
Warphil: Nehovorí, budeš ma musieť zasvätiť :)

10. Aké bolo tvoje leto? Mal si veľa práce alebo skôr viac žúriek?
Acid Flux:
Leto bolo veľmi fajn plné lásky a využitého času s rodinou. A samozrejme mám vždy veeeľa akcií!!! Ďakujem Bohu, že môžem tak veľa pracovať (hrať na akciách a produkovať hudbu).
aTom: Bohužiaľ viac bolo práce ako zábavy, ale myslím si, že vcelku som mal dobré leto!
Warphil: Leto bolo úplne super. Ale celkom chladné a často pršalo. Mohlo byť viac slniečka, ale beztak som si so svojou priateľkou užil veľa skvelých festivalov, takže čo viac si priať. :) Mal som tú česť si prvý krát zahrať na ešte nie tak moc zviditeľnenom open air festivali "S.O.S Free Fest". Ako to inak definovať "2 days on alcohol". Promoval som nejakú tú akcičku. Usilovne som trénoval na gramce. Proste také klasické české flákanie. A nemôžem zabudnúť odpočítavať dni do začiatku Darknessu ;)

11. Máš nejaké veľké plány do budúcna? Produkcia, hranie, osobný život, svadba....
Acid Flux:
Ľudia, ktorí sledujú moju kariéru (za to im veľmi pekne ďakujem!!!) , vedia, že ja vždy prídem s mnohými prekvapeniami. Čo sa týka hudby, nikdy neprestávam plánovať veci do budúcna. A čo sa týka osobného života, myslím, že by bolo fér, aby ľudia vedeli, že pravdepodobne pozastavím svoje turné na 1 rok. Predtým, než budem pokračovať s týmto životom Acida Fluxa, musím dať veľa vecí do poriadku (nový domov, nové dieťa, nová priateľka atď). Ale hudbu robiť neprestanem, tak nemusíte mať strach. V budúcnosti ešte budete mať veľa Acida Fluxa. :)
aTom: Mám veľmi veľa plánov. 5. novembra sa objaví na Overweight Recordings môj najnovší sólo album s pomenovaním Strange Ways, na ktorom bude aj jeden remix od DJa a producenta Instigatora. Darkness 6 bude prvá party, kde si budete môcť vypočuť všetky moje tracky naživo! A ešte mám tento rok v pláne jednu veľkú udalosť, ale zatiaľ sa koncentrujem na 17. septembra!
Warphil: Takže si to zoberme odzadu. Svadba určite nie, je na to veľmi priskoro. Aj keď zázemie a krásnu priateľku by som na to mal, chcem si ešte užiť život na plno! Osobný život...Za prvé vzdelanie. Chcel by som skúsiť vysokú školu a študovať čo to len dá, pretože ako všetci vieme, vzdelanie je najdôležitejšia vec a chcem dokázať mojej milovanej maminke, že na to naozaj mám :) Za druhé sa chcem aj naďalej venovať hudbe, pretože ma neskutočne baví a povzbudzuje. Doteraz som zdokonaľoval len štýl mixu, pretože do svojich setov začínam kombinovať aj CD-playery, ktoré som veľmi nemusel. Vďaka mojím bláznivým kamarátom som si mohol privoňať k produkcii. Prvý versus track, ktorý so mnou dali dohromady, nesie meno" Tonight is Darkness", pretože premiérovo ho zahrám práve na vašej akcii Darkness. Produkcia mi začína konečne niečo hovoriť. Som v tomto taký pubertiak medzi dospelými. Začínam sa v tomto len rozhýbavať, tak mi dajte chvíľku času a určite ešte odo mňa niečo budete počuť! ;) WarPhil vs. Withecker vs. Frey " Tonight is Darkness" http://www.youtube.com/watch?v=pM5B3cE5mOI

12. Ok, posledná otázka. Bude Ruka hore?
Acid Flux:
Určite áno a ako poznáte môj mexický štýl *160 BPMs minimum!!! MeXiCaN BPMs punishment*, set bude šialený. Vidíme sa na paaaaaaaaarty !!!
aTom: O tom niet pochýb. Teším sa na vás všetkých!
Warphil: Najskôr by som chcel poďakovať za rozhovor! Určite vám naservírujem pre vaše uši lahodné hardtechno a nejakú tú moju novú produkciu. A ruka hore??? Kááámo, tá bude hore celý dlhý večer! :D

Ešte by sme vám chceli pripomenúť stále prebiehajúci predpredaj v sieti ticketportal (http://www.ticketportal.sk/predstavenie_javisko_view.asp?IDpred=123051), kde si môžete kúpiť vstupenky za predpredajovú cenu 12€.

DARKNESS 6
Piano club Trenčín
Dátum: 17.9.2010
Predpredaj v sieti Ticketportal: 12€
Na mieste: 15€

DJ´s:
Amok /USA, Nemecko/
Ivee Live! /Srbsko/
Acid Flux /Mexiko/
SveTec vs. Sepromatiq on 4 decks /Maďarsko vs. Slovensko/
aTom vs Hogar on 4 decks /Maďarsko vs. Slovensko/
Tronic /Slovensko/
Warphil /Česká Republika/

After party:
Krankenhaus Trenčín
Dátum: 18.9.2010
Štart: 06:00, Koniec: ???
Vstup: free
DJ's:

LaTech
Satira
J.T.

Zdieľať na: 
Publikované: 12. septembra 2010 v 23:48 – videné: 1773x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,