Darkness 6: Final info + Line up – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Darkness 6: Final info + Line up

Ilustrační obrázek


Milí priatelia. Veľa týždňov ubehlo odvtedy, čo sa na verejnosť dostala prvá správa o akcii Darkness 6. Dlhý čas sme čakali na tento okamih, no predsa sme sa dočkali. Už zajtra, t.j. 17.9.2010 sa o ôsmej hodine večer otvorí „brána" trenčianskeho Piano klubu a z reproduktorov sa začnú ozývať prvé zvuky.

Počas posledných troch mesiacov sme vás informovali snáď o všetkom potrebnom, čo sa tejto party týka. Postupne sme predstavili lineup, ktorý sa skladá z mien ako Amok (http://websound.eu/online/news/17067/darkness-6-legenda-sa-vracia!-dj-amok-opat-na-slovensku), Ivee (http://websound.eu/online/news/17051/darkness-6-ivee-miss-srbska-po-prvy-krat-na-slovensku), Acid Flux (http://websound.eu/online/news/17036/darkness-6-mexicke-tornado-opat-na-slovensku), Svetec vs. Sepromatiq, aTom vs. Hogar, Tronic a Warphil.

TRAILER


Našich zahraničných hostí sme predstavili aj trochu bližšie TU (http://websound.eu/online/news/17349/darkness-6-utok-spoza-hranic) a takisto sme ich trochu vyspovedali. Veľmi zaujímavý rozhovor s headlinerom DJom Amokom si môžete prečítať TU (http://websound.eu/online/news/17369/darkness-6-dj-amok-chce-dobyt-svet) a rozhovor s DJmi Acidom Fluxom, aTomom a Warphilom TU(http://websound.eu/online/news/17424/darkness-6-acid-flux-atom-&-warphil-interview). No zatiaľ to všetko boli len slová, preto sme ich predstavili aj po hudobnej stránke, kde sme zverejnili ukážky ich skladieb či videa z ich svetových vystúpení. (http://websound.eu/online/news/17442/darkness-6-tracky-a-videa) !!!!!!!!!!!!

After party:
Party Darkness 6 sa začne o 20:00 a končiť bude o 6:00 nasledujúceho dňa. Pre tých, ktorí sa málo vyskáču či ešte budú plní energie sme pripravili oficiálnu afterparty, ktorá sa bude konať v neďaleko vzdialenom klubíku Krankenhaus. Viac info o tejto afterparty sa dozviete TU (http://websound.eu/online/news/17404/darkness-6-oficialna-after-party).

Vyhodnotenie súťaže:
Pre súťaže chtivých sme spustil súťaž, kde vašou úlohou bolo v čo najkratšom čase zrátať vek všetkých účinkujúcich a poslať nám ho. Prišlo nám veľa odpovedí, no tých správnych bolo už pomenej.
Po zrátaní veku všetkých „našich" DJov vám malo vyjsť číslo 223. Pre upresnenie: Amok (29), Ivee (26), Acid Flux (28), Svetec (24), aTom (23), Sepromatiq (27), Hogar (23), Tronic (24) a Warphil (19).

1. cenu: Vstup na Darkness 6 + tričko Darkness vyhral Zdeněk M.
2. cenu: Vstup na Darkness 6 vyhral Lukáš Š.
3. cenu: Tričko Darkness vyhral Ján O.
Všetci výhercovia boli o svojej výhre kontaktovaní emailom a zároveň im gratulujeme.

Dôležité informácie:

GPS súradnice a adresy klubov:

Piano klub: Pod Sokolice 12-16
911 01 Trenčín
GPS súradnice: 48°53'24.798"N, 18°3'29.75"E

Krankenhaus: Nám. Snp 9
911 01 Trenčín
GPS súradnice: 48°53'48.48"N, 18°2'43.997"E

Ako sa dostať do Piana:

Zo smeru Bratislava:
Držte sa stále smeru na Žilinu, pokiaľ sa nedostanete na veľký kruhový objazd, kde po pravej strane budete mať obchodný dom MAX. Na kruhovom pôjdete rovno medzi bytovky a tam sa nachádza klub Piano.

mm

Zo smeru Žilina:

mm

Pešo zo železničnej stanice:

Cesta zo železničnej stanice trvá peši asi 10 minút. Po východe z budovy stanice pôjdete doľava, na prvej odbočke doprava až na koniec cesty. Tam uvidíte po ľavej strane obchodný dom MAX, za ktorým sa nachádza klub.

mm

Vzdialenosť: 1,2 km
Čas: 14 minút

Ako sa dostať z Piano klubu do Krankenhausu?

m

Vzdialenosť: 1,3 km
Čas autom: 2 minúty
Čas chôdzou: cca 16 minút

Welcome drink:
Ako ste si mohli na akciách Darkness zvyknúť, prvých nadšencov vždy čaká pri vstupe poldecko vodečky. Inak tomu nebude ani na šiestom pokračovaní tejto party. :)

Časový lineup:

D6_LineUp

Týmto sa naša práca príprav končí a na rade je už samotná akcia. O jej úspechu rozhodnete samozrejme len vy, tak dúfame, že sa zabavíte ako najviac to len pôjde. Tak sa pekne oblečte, namaľujte, nagelujte, rozcvičte a prineste si zo sebou kopu skvelej atmosféry. Tešíme sa na vás.

DARKNESS 6
Piano club Trenčín
Dátum: 17.9.2010
Predpredaj v sieti Ticketportal: 12€
Na mieste: 15€

DJ´s:
Amok /USA, Nemecko/
Ivee Live! /Srbsko/
Acid Flux /Mexiko/
SveTec vs. Sepromatiq on 4 decks /Maďarsko vs. Slovensko/
aTom vs Hogar on 4 decks /Maďarsko vs. Slovensko/
Tronic /Slovensko/
Warphil /Česká Republika/

After party:
Krankenhaus Trenčín
Dátum: 18.9.2010
Štart: 06:15, Koniec: ???
Vstup: free
DJ's:

LaTech
Satira
J.T.


Zdieľať na: 
Publikované: 17. septembra 2010 v 00:13 – videné: 1561x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,