Czech vs Slovakia in the mix volume 5 (radio.techmusic.org) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Czech vs Slovakia in the mix volume 5 (radio.techmusic.org)

Ilustrační obrázek

Warm UP
Nalad sa aj ty!

Vrcholom tohto konca leta ti bude program na radiu techmusic.org. Kasli na dazdive dni. Sadni doma za komp, s kamosmi v podniku ci v nejakom hot-spote. Po horucom lete plnom zurov, parties, open-air festov prichadza dalsia show. Pre skolaka menej oblubena, no v poradi uz dobre znama a vychytana, kvalitna Czech vs Slovakia In The Mix s cislom 5 prichadza. Nalad sa aj ty!

Radio techmusic.org pre teba pripravil dalsie pokracovanie skvelej show opat s kvalitnym line-upom. Bavit ta budu desiatky dj-ov. Domacich cesko-slovenskych ci aj zpoza nasich hranic. Podavat sa bude ako vzdy paradne namiesane horuce nevychladene. Hodinove mixy ci specialne guestmixy roznych stylov budu slastnou ochutnavkou pre kazdeho. Zas ta odpali WARM UP Show. Do nebies vystreleny posluchac je tak najlepsie pripraveny na MAIN Show, ktora vypukne hned dalsi vikend a za dva dni sa pri kotly vystrieda nemale mnozstvo umelcov.

Nemysli si ze pocas Warm Up to budes mat nejak lahke, od bengaveho electro-house by Plx ti bude srdce dotlkavat posledny beng pri blade-ovom ortieli smrti teda pokial nas tento mladik neprekvapi niecim novym. Cobr@ vnesie neopakovatelny dotyk techna, takze ocakavaj prechadzku peklom. Pre pomalsie mysliacich jedincov ci skackavych sialencov zaznie tu aj minimal a drum&bass. Vtipne ta pobavi funky style. No a tradicne co by to bolo za zahrievacku bez trance-u? Kopa mien, kopa super hudby uz ako tradicne zaznie online na radiu techmusic.org. Takze my sme ready, a co ty?

w 

26-27-28/9/2008 Main Show

Čo je vždy najkrajšie na hudbe? Čo Ťa vždy dostane? Čo Ťa prebudí a dodá Ti kopec radosti? Predsa hudba ktorú máš rád, hudba ktorá je šitá práve na tvoju mieru. ÁÁÁno zo všetkých strán sa to na Teba valí! johnyx99 a techmusic crew pre Teba prichystali troj-dnový ošial. Áno, áno. Čo tým chceme povedat? NA ZNÁMOSŤ SA DÁVA: fórum Techmusic.org pre svojich fanúšikov, známych ci neznámych, ale hlavne pre Teba pripravil v poradí už piate pokračovanie známej online show. Czech vs Slovakia In The Mix .

Okrem toho že sa budeš mať možnost opäť skvelo zabaviť, Ti táto show prináša ďalšiu novinku. Z dôvodov veľkého záujmu a enormneho počtu dj-ov sa hlavná show rozrastie o jeden hrací den. Čo to v praxi znamená? - viac djov, viac hudby, viac zábavy. Main Show tak ako bolo vždy zvykom, bola a aj bude výnimočná.

Okrem už tradičných mien, ktoré su zárukou kvality sa v étery vystrieda desiatka hviezd Českeho ci Slovenskeho dj-ského umenia. Tranceom Ťa nabudí KARNEY DJ z Čiech, LUKAS.O zo Slovenska Ti naservíruje porciu electra, krásna deejane ERUVIE Ti naloží niečo z novej muzičky a SAMY DEE niečo z minimalu a jasne, johnyx99 niečo z progressivu. Niečo výnimočné čakaj od Niel Kodar-a. Nebolo by na škodu napísať sem všetky mená z line up-u, ale aspoň malá ukážka: LADIDA, NIKA77, MILAN LIESKOVSKY, BREETH, NIFRA, PIZZ@DOX, BuRo, REORDER, TOM HALEY...a veľa, veľa ďalších známych djov. Takže nezabudnite, v piatok 26.9.2008 si pekne nalaďte www.radio.techmusic.org !!

Začíname o 13:00 a už teraz sa na Vás tešíme!!!

m

 

4/10/2008 After Party

A na zaver si dame "afterku". Mas svoj styl a chces sa bavit aj na koniec - tyzden po Main Show je tu After Party, ktora rozmanitymi stylmi pritiahne kazdeho posluchaca a fanusika elektronickej hudby. Cas vyhradeny vsetkym stylom elektronickej hudby od chilloutu po hardstyle ci terror. Prides si na svoje tak nezabudaj dalsia skvela After Party Czech vs Slovakia In The Mix rozhybe tvoje telo. O zabavu na zaver sa postara niekolko uz znamych mien ci dalsie talenty, ktore sa tu budu prezentovat. Takto nejak to zakoncime s cislom 5.

a

Techmusic crew

Zdieľať na: 
Publikované: 17. septembra 2008 v 22:40 – videné: 2500x – komentárov: 9 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

johnyx99

johnyx99 26. 9. 2008 v 15:43
www.tranceaddict.com/…owthread.php?…

johnyx99

johnyx99 21. 9. 2008 v 14:43
No ato_boss, ani len netusim o com si tu pisal

ato_boss

ato_boss 22. 9. 2008 v 13:49
mno to poviem len takto..mam menej pit...ani ja neviem ... x)

Paulo Mewini

Paulo Mewini 22. 9. 2008 v 13:51
no brasko, ale mas jeden pruser...

ato_boss

ato_boss 23. 9. 2008 v 17:30
uz dalsi? =/ co to je za pruser??

Paulo Mewini

Paulo Mewini 24. 9. 2008 v 09:31
no kamarade, kto sa sluboval ze dojde do NR na akciu? posledny vikend...hm?

ato_boss

ato_boss 21. 9. 2008 v 11:30
koneeecne to tu jeeee x)))) dufam ze sa mi to podai daku nahrat ci nieco

johnyx99

johnyx99 18. 9. 2008 v 00:10
Tak tentokrat pani, je taky line up, ze kto nebude pocuvat, tak pride O VELA SKVELEJ MUSIC. Za to vam rucim!!!

Senor_Kuros

Senor_Kuros 17. 9. 2008 v 23:04
Rozhodne sa oplati pocuvat


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,