Czech vs Slovakia In The Mix vol.6 alebo 3 víkendy s nadupanou muzikou na Radiu TechMusic! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Czech vs Slovakia In The Mix vol.6 alebo 3 víkendy s nadupanou muzikou na Radiu TechMusic!

Ilustrační obrázek

Koniec letných prázdnin sa blíži závratným tempom. Elektronický vrchol leta ti so sebou prináša ďalšie pokračovanie skvelej show Czech vs Slovakia In The Mix už so svojim šiestym dielom. To všetko ako vždy na rádiu techmusic.org v spolupráci s webom techmusic.org , najväčšie fórum o elektronickej hudbe. Niet pochýb, že každý dj, ktorý sa predstaví v Czech vs Slovakia In The Mix Vol.6 je výborný. Veď všetci prešli výberovým sitom z niekoľkých desiatok prihlásených. Na rádiu techmusic.org tak budú hrať aj mladí talentovaní začiatočníci, ale aj "starí" ostrieľaní psi, ako napríklad Hazard, johnyx99, constantine.e, Nirthy, Tom Haley, Pizz@dox, Markus Mai, Michael C, Samy Dee & epphram, Karney DJ. Ani tento krát však nebudú chýbať hostia zo zahraničia, skutočné hviezdy medzinárodného formátu.

20.9.2009 v nedeľu na Vás vybalí Warm Up Czech vs Slovakia In The Mix...
Oči celej Warm Up show sa pri výbere headlinera večera upriamili na sever. Presnejšie na studené škandinávske polostrovy, upresním do Švédska. Človek, ktorý sa zaskvel najmä nespočetným množstvom úžasných remixov, pričom mu nie je cudzia ani vlastná produkcia napr. hit The Apocalypse, Solaris, Morning Drive. Mike Shiver ma taktiež ako viacero známych dj-ov aj vlastnú radioshow Captured Radio. Počas svojej kariéry už získal mnohé ocenenia a jeho skladby sa dostavajú do uší fanúšikom po celom svete. Toto meno iste poteší nejedného trance fanúšika svojím exkluzívnym guestmixom. Počas celého nedeľňajšieho programu Warm Up show sa môžete ešte tešiť na rôzne štýly od viacerých českých či slovenských dj-ov, napr.: 2NiNe, Trance-sk, Biotek, peter k, liFe. Predstavia sa a predvedú aj ďalšie nové tváre s rôznorodým menu. Verím že tým nasýtime ozaj každého z Vás.

d

Kotol sa naplno rozžiari 25-27.9.2009 kedy Vás začne baviť hlavná časť show Czech vs Slovakia In The Mix Vol.6. Už ako obvykle hviezdami plne obsadený line up na celé tri dni sa budú krásne prelínať tie Vaše najobľúbenejšie hudobné štýly elektronickej hudby. Vaši obľúbení dj-i Vám opäť namiešajú podľa osvedčenej receptúry ten naj nápoj. Postupne sa Vám predstavia mená a hviezdy ako napríklad: Andrew Mallet, Rewerz, Clara Bailar, Jozef Mihalik, Schimek, Tom Haley, Pizz@dox, Markus Mai, Michael C, John Baker či rezident show johnyx99 a mnoho ďaľších významných dj-ov z Čiech a Slovenska. To všetko vo virtuálnom bare techmusic.org. Czech vs Slovakia In The Mix Vol.6, ktorá je tradičným spojením dvoch národov a sebe podobných kultúr, obe strany majú čo ponúknuť čo sa týka kvality ale aj kvantity dj-ov. Či už v minulosti v éteri show vystúpili zvučné mená ako Ladida, Milan Lieskovsky, Robo Burian a mnoho ďalších tak sú tu aj stálice a mladší dj-i, ktorí časom prídu na výslnie ba niektorí z nich už čo to dokázali , zažili a mali možnosť predviesť sa vo viacerých kluboch, open-air festivaloch či dokonca koncertoch. Veríme, že i Vol.6 bude minimálne tak kvalitným pokračovaním známej show ako aj pominulé diely, ktoré si našli v radoch poslucháčov svojich nadšencov a priaznivcov. Dúfame, že nám budete opäť verní...

r

„Closing act" a síce 04.10.2009 After Party Czech vs Slovakia In The Mix Vol.6...
Koniec sa začne už od skorého rána siedmej hodiny. Zvolili sme ako už tradične variáciu štýlov a národností, aby si bolo z čoho vyberať. Program je plne nabitý až do neskorej polnoci. Čerešničkou na torte bude v „afterke" meno Jody Wisternoff, ktorý k nám zavíta prostredníctvom svojho guestmixu. Tento dj z britských ostrovov je v našich končinách možno menej populárny ako osvedčená značka Way Out West - ale priaznivci progressive, electro, house by sa snáď rozpamätali. Skupina Way Out West, ktorá vydala hneď niekoľko albumov ako napr. Way Out West, Intesify alebo Dont look back. Z každého z nich sršala anglická elektronika s prvkami progressive a house. Jody ako leader bývalej skupiny má dnes vlastnú radioshow s názvom Intensified.Do povedomia sa dostáva aj nádejný mladý slovák Eddie D alias Vladislav Drahuta.Pochádza zo slovenskej dediny Dolna Breznica.
Ako dj a producent hrava a sklada Progressive Trance, Tech-Trance... Eddie produkuje hudbu uz vela rokov ale jeho uspech vznikol v roku 2008. Pretože Eddie prišiel na svetovu scenu s novym trackom Chania, ktory hral Markus Schulz vo svojej radioshow Global Dj Broadcast. Ale tiez stoji za zmienku aj spolupraca s dj-om a producentom Michalskym kde vznikol track Wtihout Face ktory zahral dj Airwave a zaradil ho aj do svojej kopilacie. Eddie sa dostal na belgicky label Bonzai Banshee Worx. Medzi jeho najoblubenejsie tracky patria : Chania, Beyond The World, a v spolupraci s Michalskym : Comunity, Endles Sun, Sundial, Miami, Big Chase...a stale pracuje na novych projektoch.
Po ňom príde do rany dj z českej republiky a zároveň rezident slovenskej party Trance of love Karney DJ, ktorého sety patria medzi obľúbené v našej show. Okrem anglickej čerešničky na torte je tu stále šľahačka, ktorá nebola zlízaná.: Samy Dee & epphram, DestroyER, DJ Tarabass či The Designer s jeho krásnym promom. Niektorí sme zostali v nemom úžase. Jedno je však isté - nezadržateľne sa to blíži. Ó ano, Czech vs Slovakia In The Mix Vol.6.

d

Ako aj v minulých dieloch tohto vynikajúceho eventu, nebude tomu teraz inak - Na Czech vs Slovakia In The Mix Vol.6 sa predstavia bookingový DJ's portálu ILOVEMUSIC.sk. Tentokrát medzi nimi budú Tom Haley o 18-ej hodine v nedeľu 27.09.2009 a Alex Dwayne 04.10.2009 o 21-ej hodine.

So stay and tune in!

Zdieľať na: 
Publikované: 7. septembra 2009 v 00:00 – videné: 1824x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

ato_boss

ato_boss 7. 9. 2009 v 19:07
niice niiice...skoda len ze tam nedali kizzah-a x)


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,