CONTACT - Uvidím, čo budú ľudia počas noci chcieť - 17.4.2009 - Metroklub - Šala – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT - Uvidím, čo budú ľudia počas noci chcieť - 17.4.2009 - Metroklub - Šala

Ilustrační obrázek

Na Slovensku sa už raz predstavil. Onedlho, presnejšie 17. apríla 2009 navštívi tento skvelý anglický dj a producent našu krajinu opäť. Páni a dámy, Contact predstavuje návrat: D.A.V.E: The Drummera!

 

 

 

V mekke undergroundových klubov na Slovensku, v šalianskom Metroklube to teda znova vypukne. Napriek krátkej prestávke, ktorú Contact mal vám nechceme ostať nič dlžní a opäť vám ponúkame kvalitnú kultúrnu noc s rozsahom plného využitia klubu, kde sa už klasicky na 3-och stageoch predstavia špičkový djs, rovnako zo zahraničia ako aj z výberu domácej ponuky.

Povedzme si teda najprv pár slov o ľuďoch, ktorí vás budú počas celej noci baviť na hlavnom - techno stagei.

Hlavným hrdinom bude už avízovaný D.A.V.E. the Drummer ( http://www.myspace.com/davethedrummerhenrycullen ), ktorý je viac ako 10 rokov synonymom toho najkvalitnejšieho soundu svetovej techno scény. V súčasnosti vlastní a úspešne vedie dve vydavateľstvá, "Apex" a "Hydraulix", ktorého tracky licencuje sám Carl Cox a podporujú ho také esá ako Dj Preach, Misjah a Stanny Franssen, John Peel, Rob Da Bank, Chris liebing, Michael Burkat, Kiddaz Fm či Eric Sneo.

Či už ako dj, člen legendárneho londýnskeho združenia Dj-ov "The Stay Up Forever Collective", alebo uznávaný producent a remixér naplno prejavuje tvorivosť a zmysel pre groove v niekoľkých stovkách releasov jeho vlastnej produkcie, remixov či master mixov.
Henry Cullen je tiež aktívny producent. Vo svojom malom štúdiu vytvoril spoločne s Liberator Djs viac než 200 trackov - spomeňme napríklad skvelé hity One Night in Hackney, Cradle Cap (Apex Imprint), Soul Image (Riotrecords), alebo track Human Animal, ktorý vyšiel na labeli Chrisa Liebinga (Fine Audio). Jeho produkcia sa tak behom šiestich uplynulých rokov objavila v celej rade viac, či menej známych labeloch (Smitten, Bionic Orange, Hazchem, C.O.S.H.H, Primate, Molecular, Pounding Grooves...).

Pred jeho nadchádzajúcim vystúpením sme sa dozvedeli pár zaujímavostí. Spovedá Tanya :)

Ahoj Dave, sme radi, že ťa môžeme opäť privítať na Slovensku, tento krát na party Contact v šalianskom Metroklube.

1. Ako sa Ti páčilo na Slovensku? Čo hovoríš na atmosféru a ľudí na slovenských parties?
- Aby som bol úprimný, neviem priveľa o slovenských parties, ale teším sa, že sa o nich niečo dozviem!

2. Ako si sa dostal k djingu? Bolo techno aj tým, čím si začínal, alebo sa tvoj vkus vykryštalizoval až po čase?
- Ako techno dj som začal v roku 1998, zvykol som hrávať live sety, ale prekážkou bolo cestovať so všetkým vybavením, ktoré som potreboval. Djom som sa stal aj tak, ale môj štýl sa o kúsoček zmenil. Myslím si však, že v podstate je to to isté.

3. Ktoré akcie sú pre teba naj? Klubovky, halovky alebo open airy? Prečo?
- Mám rád akúkoľvek party s perfektným davom a ľuďmi, ktorí milujú hudbu. Open air festivaly sú zvyčajne zábavné, ale aj kluby sú super. A mám tiež rád Londýnsku squat party scénu.

d


4. Hral si už po celom svete. Vedel by si nám povedať, práve ktorá krajina ťa oslovila zatiaľ najviac a prečo?
- Rád hrávam v Brazílii, pretože tam mám veľa priateľov. Poľsko je vždy zábavné aj Francúzsko je teraz naozaj úžasné.

5. Si veľmi významným producentom. Môžeš nám prezradiť, odkiaľ čerpáš inšpiráciu?
- Ďakujem veľmi pekne, inšpirujem sa čímkoľvek, čo je okolo mňa, techhouse, minimal, hard techno, breakcore, naozaj čímkoľvek, všetko ma zaujíma.

6. Postrehla som, že za posledný rok si trocha pritvrdil vo svojich setoch a BPM sa ti pohybuje okolo 150. Čo ťa priviedlo k tomu, aby si pritvrdil? Mnoho djov v tomto čase práve toto BPM spomaľuje...
- Myslím si, že niektorým djom prischol ich hudobný štýl a ja som prischol zasa k tomu svojmu. Moje dj sety sú teraz o niečo tvrdšie a rýchlejšie, pretože ten druh hudby, ktorý som zvykol hrávať v 90-tych rokoch momentálne už neexistuje. Ale takisto hrávam mnoho svojich vecí aj momentálne.

d

7. Aký set teda môžeme od teba očakávať na Contacte 17.4.2009?
- Tak trošku zo všetkého, uvidím, čo budú ľudia počas noci chcieť.
Prídťe, krásni ľudia a poďme sa spolu perfektne zabaviť!

Ďakujem za interview, vidíme sa v šali na contacte :)

Za hosťa večera sme teda vsadili na anglickú kvalitu - D.a.v.e. The Drummera. O nemenej energické predstavenie sa postarajú techno lídri východného Slovenska - páni z Tambor Project. Contact bude po prvý krát hosťovať aj výborného showmana, ale predovšetkým domáceho majstra tribalu dja Latecha (možno aj s tradičným stripteasom:))

O svoje orechové neprídu ani fanúšikovia Superfly djs, či Anfreeho duelu s Tanyou. V samom závere sa bude opäť doslova nakladať z pod rúk toho asi najpovolanejšieho - kráľa slovenského hardtechna - dja Tronica.

Tento event ponúka hneď niekoľko možností ako si zadovážiť lacnejšiu vstupenku. Jednou je priamy nákup lacnejších, predpredajových lístkov v sume 8 € cez portál ticketzona.eu ( http://www.ticketzona.eu/sk/podujatie/contact ) Tá druhá sa naskytne pri návšteve party Nucleon, konajúca sa už tento piatok 10.4.2009 v leopoldovskom klube Ocean. Mimo špeciálnych lístkov, ktoré si budete môcť zakúpiť za rovnakú sumu priamo na tejto akcii, bude každý 50ty návštevník jedným lístkom zadarmo odmenený hneď pri vstupe. Je to síce lotéria, ale pri troche šťastia určite niekoho potešíme.

CONTACT
Location: METROklub /Šaľa /Slovakia
Date: 17.4.2009 (friday / piatok)
Start: 21.00h
Entry: 10 € / 8 € - predpredaj

Lineup:
techno stage:
DAVE THE DRUMMER (UK)
TAMBOR PROJECT
SUPERFLY DJS
TRONIC VS WARHEAD
ANFREE VS TANYA
LATECH

mysthica stage:
BREETH
THOMAS
MISS RODEZ
DEEX
ANIKO TOMOWITCH
PAGO vs PANKY

hardsound stage:
GRASHOPPER (cz)
ENHANCER
KIZZAH
BIKSI

c

Zdieľať na: 
Publikované: 10. apríla 2009 v 00:23 – videné: 1831x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,