CONTACT - Star Wars - Patrick DSP a OBI - 8.3.2008 /Metroklub /Sala /Slovakia – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT - Star Wars - Patrick DSP a OBI - 8.3.2008 /Metroklub /Sala /Slovakia

Ilustrační obrázek

Čo môže byť lepšie, ako mať na jednom session top špičky z rôznych krajín galaxie..? Prednáškové dialógy pôjdu v tento večer stranou, bude sa totiž hovoriť tvrdým hudobným jazykom džedájov.

Upload2 ::
Keďže vedúce osobnosti kongresu budú práve avízovaní Patrick (Palpatine) DSP a O.B.I.-Wan Kenobi, určite zabudnite na komornú a povoľnú atmosféru. Megawattový úder v základni Metria (Shalla) bude o dôraznom vysvetľovaní a tvrdom nekompromisnom prístupe ku každému z vás.

Z dôvodu bezpečného zašifrovania taktických informácií oboch headmasterov, uvádzame všetky info v kódovom a veľmi skrátenom znení...


Patrick DSP /Bullshit bookings /canada


- je jeden z Kanadských najlepších undergroundových techno djs a producentov. Mimo iného live-aktér, producent, remixer, zvukový inžinier a učiteľ.

Patrick DSP začal svoju techno kampaň v polovici 90tych rokov. Legendárny klub E!Space v Toronte mu poskytol základňu na prezentáciu svojich hudobných vízií verejnosti, spájajúc jeho súčasný štýl s obrovským podkladom a vedomosťami o elektronickej hudbe. Vždy si udržoval anti-mainstream prístup k hudbe.

music


Na prelome milénia došlo u Patricka k prelomu. Vo svojom štúdiu Neptune sa odhodlal k prvej produkcii, mastrovaniu a práci na svojej vlastnej zvláštnej vízií hudby. Rozsah jeho produkcie sa rozšíril na všetko od filmovej hudby až po hardtechno. Neptune studios onedlho otvorilo svoje pobočky v Sao Paule v Brazílíi, kde začal podporovať zvukovú produkciu pre rozbiehajúcu sa Juhoamerickú scénu. Počas tejto doby pracoval s takými miestnymi hrdinami ako Pet Duo, DJ Lukas a TRB a.i..


Dnes sa už píše 8my rok jeho pôsobenia na poli produkcie aj za spolupráce borcov ako Chris Liberator, Andreas Kremer, DJ Android a veľa iných. Spojenie s dlhoročným priateľom a spolupracovníkom DJ Pauzeom, prinieslo projekt Hardsignal Records. Spoločne tak nahromadili obrovský repertoár medzinárodných nahrávok, zakladajúc tento symbol ako jednu z prvých hardtechno značiek na scéne.
Patrick DSP hral po celej Európe, Južnej aj Severnej Amerike rozširujúc jeho spletitý hardtechno zvuk. Môžete si byť istý, že jeho vynovené sety sú unikátnou silou zvukovej deštrukcie, ktorá vami otrasie až do špiku kostí.
Skúste si niečo nájsť na tomto linku (http://www.patrickdsp.com)


Tobias Lueke aka O.B.I. /Tekktribe /germany


Narodil sa a žije v Nemecku. Začínal ako bubeník no onedlho už zarezával na elektronike. Už ako dieťa tak mal onedlho perfektne zvládnutý mix na svojich prvých gramofónoch, keď spočiatku inklinoval k štýlu house a trance.

Techno ho zlomilo keď mal asi 17, no až po výhre v istej prestížnej súťaži dídžejov, ktorého sa zúčastnil aj Sven Wittekind či Arkusa P. sa jeho menu dostalo väčšieho rešpektu. Onedlho už doslova likviduje celé Nemecko v známych kluboch a naprestížnych festivaloch. Pod jeho vedením konečne vzniká jeho domovská základňa a známy label Tekktribe.

music

Tobias teda začína s produkciou a po prvom raketovom úspechu sa mu onedlho sypú ponuky z rôznych známych európskych vydavateľstiev. Začala sa spolupráca a spoločné releasi s mnohými známymi osobnosťami európskej, prevažne hardtechno scény, ako Amok, Hardtrax, či Frank Kvitta a mnohými ďalšími..


V súčasnosti je OBI skutočne vyťažený dj a domov sa dostane vážne len zriedka. Víkendové vystúpenia po celej Európe sú jasným signálom o jeho veľkom dopyte a Tobias s prehľadom profíka servíruje presne to, čo sa od neho očakáva. O.B.I. - To je tvrdé nekompromisné a pestré hardtechno, s čistým prerážajúcim beatom s unikátnymi gradáciami. V spojení s jeho veselým prístupom a doslova telovou komunikáciou je zárukou výbornej zábavy a unikátnej show.
http://www.dj-obi.com/

Master Džedájov sme si teda predstavili. Môžete si byť istí, že nespútaná energia a sila bude rezonovať doslova všade. Prezentácia umenia počas ich prejavu určite nebude o príjemnom posedení v Hyperbare.

CONTACT - Star Wars
Location: METROklub /Shalla /Slovakia
Date: (saturday) 8.3.2008

Start: 20.00h space time
Entry: 320 skk / 300 czk / 9 € (federal credits)

DEEJAYS knights:

PATRICK DSP (Naboo, Canadia)
O.B.I. (Alderaan, Germania)
SUPERFLY DJS (Tatooine)
TRONIC (schranzaid, Kessel-319)
MISS RODEZ (Mon Calamari)
ANFREE (Tatooine)
RECIS (Yawin)

 

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 29. februára 2008 v 00:08 – zdroj: www.techno.sk – videné: 2024x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,