CONTACT s Rushom - O čom to všetko bude? – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT s Rushom - O čom to všetko bude?

Ilustrační obrázek

Vy ešte nemáte lístky? Chyba! Party Contact, ktorá vám pravidelne prináša najväčšie techno hviezdy sa blíži do finále s lineupom snov. Takže kto a čo všetko vás čaká a čo bude iné ako inokedy?

Celý event bude prebiehať na klubové pomery v skutočne veľkom štýle. Na svoje si tento krát prídu priaznivci skutočne širokého záberu elektronickej hudby a to v 10 hodinovom maratóne výbornej tanečnej muziky.

V Metroklube sa tak po prvý krát budete môcť zabávať na niekoľkých stageoch naraz a to hneď na 3-och. Vaše smädné hrdlá bude zásobovať 5 barov s množstvom akciových drinkov a nebude chýbať ani shop s párty doplnkami a originálnymi tričkami eventu Contact, ktoré sa budú dať zakúpiť len na tejto akcii.

LINEUP:

Techno.sk main stage:

Stage, na ktorom budete svedkami unikátneho vystúpenia headlinerov party sa predstaví djská zostava akú len tak nezažijete. V tomto kotly vás budú likvidovať techno djs v postupnej gradácii, ktorá začne minimal technom ex-účkara Monoida a končiť Hellseekermi najatými na nekompromisné ranné terminovanie vašich tiel a duší. Najväčšími hviezdami celého eventu však budú avízovaní velikáni svetového formátu.

Dámi a páni, please welcome Dj Rush and Marco Remus!

Dj Rush /kne´deep (usa/nl)

Unikátna charizma, extravagancia a hlavne svojský štýl - to sú prívlastky, akými sa môže pýšiť tento dj, ktorý je vo svete technosoundu zapísaný hrubými písmenami ako ikona a jeden z najlepších. Nie techno, ale ´Čistá energia´ je to, čo budete počuť počas jeho playtimeu, exkluzívne prvý krát v klube na Slovensku. A verte, že sa je načo tešiť, pretože Rushi miluje kluby!

Marco Remus /Nerven rec. (ger)

Na Contacte to bude slovenská premiéra tohto majstra, ktorý je určite neprehliadnuteľný či už svojou postavou, alebo svojou hudobnou činnosťou. Začínal pred mnohými rokmi pri hip-hope, potom sa prepracoval k houseu a nakoniec zakotvil vo vodách technoscény, kde popri všetkých úspechoch účinkuje na najväčších parties sveta. Nadišiel čas, aby pokoril aj slovenských clubberov.

Pestrý lineup je ďalej zložený z nasledujúcich djs:

Dj Boss /dolegate (sk)

Posledný, ktorého sme dopísali na súpisku kompletného lineupu je výborný producent a zástupca slovenského technosoundu, domácim no už aj svetu dobre známy - Dj Boss. Jeho nedávne vystúpenie na holandskom festivale Awakenings mu opäť zdvihlo referencie a my sme radi, že opäť prijal našu ponuku zahrať pod šalianskou zemou.

Breeth /4elements_FM

Po čase sa do Metroklubu vráti aj všetkým známy Michal Breeth, ktorý sa poslednou dobou úspešne usadil vo vlnách jeho druhej hudobnej lásky - progressivu. Zúročením skúsenosti sa mu nevídane darí a my veríme, že Breeth opäť spojí príjemné s užitočným a svojím výkonom podá presne to, čo od neho môžete očakávať, t.j. aktuálny sound, breeth´s knowhow so správnym citom pre atmosféru.

Monoide /standa (sk)

Nie každému sa podarí účinkovať po boku takých hviezd, akými sú Underworld. Tento vysoko rešpektovaný umelec a producent, ktorý striktne odmieta komerciu a mainstream si svojim herným hudobným štýlom vypestoval úctihodnú pozíciu a jeho prevažne minimal techno je vyhľadávané skutočnými fajnšmekrami.

Superfly Djs/techno.sk

Rezidenti eventu a zástupcovia Contact soundu budú opäť ready so svojimi silnými stránkami. Nedávno boli prvýkrát hosťami party z produkcie Standa Booking, na akcii labelu PalicaVonZvreca, kde sa predstavili po boku Jeroena Liebregtsa a Antona Pieeteho. Superflaje nadmieru splnili očakávanie a zlízali si záverečný standing ovations. Jeroen says: ´Very good job, mens!´

Hellseekers /techno.sk

Nový projekt zo samotných útrob Metroklubu. Tronic a Warhead v spoločnom, úplne násilnom a nekompromisnom podaní. Toto bude záverečná pecka a úplný turbo mazec, v rámci kompletného výplachu a lobotómie mozgov.

STAGES:

Techno.sk main stage - bude pre potreby tejto party zväčšený o jeho zadnú predelenú časť. Posilnený bude samozrejme aj zvuk, ktorý bude do vás búšiť špičkovým 10Kw soundsystémom. Na pódiu vyrastie svetelná rampa a vizuálne bude tento stage dotvárať množstvo laserov, scannerov, stroboskopov, plazmových obrazoviek, videoprojekcií a špeciálne pódiá s rozkošnými gogo dancerkami.

Bassline entry stage - Aby sme vyhoveli aj clubberom, ktorý obľubujú jemnejšie, melodickejšie a dnes tak populárne odrody elektronickej hudby, bude v plnej zbroji pripravený aj ďalší stage, ktorý si pod patronát zobrala známa tanečná relácie BASSLINE na rádiu Sity. Ten bude situovaný a útulne zapracovaný v hornej, vstupnej časti klubu. Mená, ktoré počas noci priložia ruku k dielu Contactu sú 100% zárukou tej najlepšej zábavy, čo potvrdili na mnohých známych i menej známych akciách po celom Slovensku.

Pappi /slovakiapromotion (sk)

Papagáj je jedným z najznámejších bratislavských houseových dídžejov, preferujúcich vocal, funky a progressive house. Je jedným z mála djs, ktorý dokáže doslova roztancovať mŕtvych. Tento svoj talent zúročil aj za hranicami našej krajiny po boku mnohých známych osobností. Niet sa čomu diviť, pretože aj pre tieto jeho schopnosti hrdo zaujíma miesto v prestížnom bookingu Slovakiapromotion.

Miss Rodez /techno.sk

Nieje to tak dávno, čo sa necháva Rodez počuť aj vo vlnách elektra a progressu. A že vie presne čo robí a že skutočne našiel v sebe medzeru aj pre tieto kvalitné a žiadané sféry sa budete môcť presvedčiť sami in da Rodez second face mix.

Goldfingers Djs (sk)

Známa zlatoprstá dvojka Waldersom a Bighead s nadšením príjmajú našu ponuku a i oni sa predstavia vo svojom aktuálnom sounde. Niet pochýb o tom, že Goldfingers sú zárukou skvelej show a výbornej atmosféry a určite zamiešajú karty v migrácii kluberov na jednotlivé stejdže

Stame & Grafik /bassline (sk)

Sú moderátori relácie Bassline na Rádiu Sity a zároveň dobre známa djská dvojka. Ich osvedčený štýl komunikácie s publikom a cit pre výber trackov zo súdku trance, elektro a progressive je výsledkom dlhodobých skúseností. Určite vás opäť nenechajú z parketu len tak odísť.

V.I.P. AREA
Pre väčšinu z vás to bude priestor za zavretými dverami, kde sa budú zdržovať všetky hviezdy večera a smotánka párty. Dostať sa za tieto dvere nebude jednoduché, ale nie nemožné. Vstupenky s prívlastkom V.I.P. môžete získať iba výhrou v súťažiach mediálnych partnerov party CONTACT. Už čoskoro bude hneď niekoľko možností ako sa dostať k takýmto lístkom: výhrou v súťaži na oficiálnom webe eventu CONTACT a na partyportáloch: WEBSOUND.eu, PARTYZONA.sk a tiež v rádiových show 4elements na Rádiu_FM a v relácii Bassline na Rádiu Sity. Lístkov bude len zopár, takže čekujte, počúvajte, súťažte a vyhrávajte.

DôLEŽITÉ:
Do štartu akcie zostáva ešte mesiac, no zo série lístkov za cenu 380,-sk zostala k dnešnému dňu necelá 100ka, ktorá čaká na najrýchlejších z vás. Po jej vypredaní bude do predpredaja spustená posledná séria lístkov za cenu 480,-sk. Vo chvíli, keď sa vypredá posledný lístok aj z tejto série, bude kapacita Metroklubu naplnená a lístky sa už nebudú predávať ani na mieste v deň akcie. Takže kto z vás je rozhodnutý, že chce Contact s dj-Rushom zažiť a nemá ešte lístok, tak je najvyšší čas navštíviť predajné miesta Ticketportal , pretože šance sa budú s pribúdajúcimi dňami znižovať.

Všetky podrobné informácie o dídžejoch, warmup parties či akcii samotnej nájdete na oficiálnej stránke eventu Contact ( http://www.contact.texno.sk )

CONTACT - Brothers Connection Tour
miesto: Metroklub /Šaľa /Slovakia
dátum: 24. máj 2008 (sobota)
štart: 20.00 hod
predpredaj: Ticketportal (actual 380,-skk)

Techno.sk main stage (techno):
Dj RUSH /kne´deep (usa/nl)
MARCO REMUS / Nerven rec. (ger)
Dj BOSS /dolegate (sk)
MONOIDE /standa (sk)
BREETH /4elements_FM (sk)
SUPERFLY DJs /techno.sk (sk)
TRONIC /techno.sk (sk)
WARHEAD (sk)

Bassline entry stage (elektro-progressive-house):
PAPPI /slovakiapromotion (sk)
GOLDFINGERS (sk)
MISS RODEZ /techno.sk (sk)
STAME & GRAFIK /bassline (sk)
ELEKTROFLY (sk)

Metroklub VIP stage:
ERST /deepspace
MONOIDE /standa

music

Zdieľať na: 
Publikované: 25. apríla 2008 v 11:44 – zdroj: www.techno.sk – videné: 1867x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,