CONTACT 9.11. - PET DUO - Obeťami fyzického útoku! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT 9.11. - PET DUO - Obeťami fyzického útoku!

Ilustrační obrázek

Prinášame Vám policajné zábery dídžejov, ktorí by mali vystúpiť na najbližšom šalianskom Contacte. Manželia David Merlino a Ana Luiza Gelfei mali tentokrát smolu...
WE FIGHT FOR TECHNO!
*foto petduo*
Keď sa povie Pet Duo, mnohým z vás sa vybaví tvár dvoch maximálne pobláznených ľudí, ktorí svoju šialenosť na sebe nechajú proste voľne pôsobiť. Absolútne uletené chovanie, balansujúce na hrane diabolskej povahy a anjelského priateľstva.
Obdržali sme však znepokojivé fotozábery tejto dvojice, ktorých sme sa na prvý pohľad zľakli. Až po vyčistení CIF-om sme pochopili, že je to len ukážka ich ďalšej šialenosti, ktorú naživo predvedú šalianskemu publiku dňa 9.11.2007 na party CONTACT.

Dámy a páni, predstavujeme vám jedných zo zahraničných hostí blížiaceho sa Contactu.

PET Duo
São Paulo - Brasil /Kne´Deep

DJs Ana a David a.k.a PET DUO sú brazílsky dídžejský pár špecializujúci sa na zúrivé techno sety na štyroch gramafónoch a dvoch mixpultoch. V priebehu desiatich rokov ktoré hrajú spolu, označkovali svojím vystúpením mnoho klubov, parties a festivalov na svete. Spomenieme akcie ako sú I Love Techno, Awakenings, Monegros, Nature One a mnoho ďalších.

Ako sami tvrdia, ´Bojujeme za techno´ (We fight for techno) a robia vždy všetko pre hudbu. Inšpiráciu hľadajú v rôznych zdrojoch ako EBM, Rock, Funk, Hip Hop and Experimental. V roku 2002 majú prvý krát možnosť spoznať dja Rusha, ktorý ich pozval na svoje európske turné a neskôr i vstúpiť do jeho bookingovej agentúry - tak známeho berlínskeho Kne´ Deep.
Posledné 4 roky venovali David a Ana dostatok priestoru aj poľu vlastnej hudobnej produkcii. Za tento čas vzišlo z ich hláv mnoho úspešných releasov ako v Brazílii, tak aj v Európe, pre lejble Inficted, Arms, Nerven, Kne´Deep, Tekktribe a iné. Na konci roku 2005 sa dostali aj k vydaniu ich prvého mixovaného CD. Toto bola zároveň aj prvá oficiálna techno kompilačná nahrávka na štyroch gramafónoch a dvoch mixpultoch na svete. Volá sa Palazzo vol.5 a vyšla na nemeckom labeli T:Classix.

V roku 2007, pri príležitosti oslavy 10 výročia ich spoločného hrania, uzrelo svetlo sveta spustenie ich vlastného lejblu - Cause Records. Pod jeho záštitou organizujú v súčasnosti špeciálne turné "X Years After" (X Rokov Potom), prezentujúce ich prvé LIVE vystúpenia.

Pet duo si zachováva skvelý Contact s publikom. Oni proste milujú ľudí, techno a všetko, čo k tomu patrí. Užívajú si to až úplne do konca. Nebránia sa emóciám a svoju rebelskú povahu nenechajú dlho driemať. Buď vám pošlú pusu alebo vás proste ´vyfakujú´.

V každom prípade sa tešte na unikátnu žúrku za supportu ďalších známych osobností. Jedinečný klubový priestor, lejzre a špeciálne efekty, horúce prekvapenia a samozrejme na kilá výbornej rýchlej muziky.
Toto je skromná minizostavička aparatúry akú žiadajú do Metroclubu.

jpg

A ešte niečo...
Na nedávnej akcii MAYDAY v Maďarsku sa s PetDuo stretol a zhováral dj Breeth.

Tu je posolstvo: PetDuo a hlavne Dave mi v Budapešti na Mayday kázal povedať, že všetkým posielajú pozdravy a tešia sa na Slovensko, hlavne na kombináciu s Ericom Sneom. (Opísal som im klub, takže sú plní očakávaní... )

Toto všetko môžete zažiť už onedlho v šalianskom Metroclube. Prvé akciové vstupenky sú už žiaľ vypredané. Druhá etapa predpredaja sa spustí každú chvíľu a hodnota lístkov sa zvýši na 299,-sk. Predpredaj beží v sieti Ticketportal. (http://www.ticketportal.sk/search2.asp?ID=12484&ID_Objekt=172) ... so hold on and keep watching :-))

Viac info, ako aj sety na stiahnutie nájdete na ich stránke www.petduo.com , myspace.com/petduo/

CONTACT - Platinum edition
9.11.2007 - METROclub /Šala

entry: 399,-sk (199,-/299,- ticketportal)
start: 20.00

PETDUO /brasil
ERIC SNEO /germany
BREETH /4elements.sk
SUPERFLY DJs /techno.sk
TAMBOR PROJECT /sk
TRONIC vs LUSSJA /sk

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 26. októbra 2007 v 18:46 – zdroj: www.metroklub.sk – videné: 4204x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,