CONTACT 25.12.2008: MILÝ JEŽIŠKO! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT 25.12.2008: MILÝ JEŽIŠKO!

Ilustrační obrázek

Milý Ježiško!

To som znova ja Lenka. Ubehol rok a stále fíčím na žúrkach a baví ma to úplne najviac. Niekedy som optimistická, niekedy trochu perverzná, občas vtipná a jemne schizofrenická. Skrátka, ide mi kartička.

Začnem tým, že sa teším na Vianoce a vôbec my nesmrdia nohy. Ani táto, ani táto. Ja si ich len obhrýzam, tak. Chodím už na výšku a nebývam už u fotrovcov a vieš, milý Ježiško aký je to fasa život? Teda okrem učenia. Však vám porozprávam.

Nebolo to tak dávno, čo som oslavovala Vianoce minulý rok. Pamätám si na to ako by to bolo včera. Teda vlastne ani nepamätám... rozmýšlam...vlastne ako obvykle. Btw, v šabli vegetariánky zaručene rozpoznáte korbáčiky.. :) No, ale už len pár dní a mám prázdniny a odýchnem si od pár dementov v škole. Mám piatich chalanov na každý z troch otvorov a šeci sú z toho hotový. Ale úprimne. Nezhodujeme sa na hudbe, ani zábave a všetci na intráku tancujú v kruhu na Elán alebo pozerajú slovenské dementné talenty. S Elánom úprimne. Hlavne úprimne. Vegetatívne usmievavé spolužiačky s ovisnutými mliečnymi vakmi si zaspievajú o zanedbanom sexe, zalezú do izby a ohovárajú. Je im krásne a tešia sa ako pôjdu vo februári lyžovať a v noci na chate ich po tme niekto namol, oplodní. Šeci. Teda pardon - skoro šeci. Aké obmedzené, iba ten výlet do Černobylu stál za to, len neviem kto bol ten svietiaci chalan v tej plynovej maske. Ehm, no aaaale šak čo už, veď som mladá a stále hľadám toho pravého.

Jedného som už skoro mala, volal sa Ondro a zase som sa krava zalúbila. Ale na moje nešťastie jeho snom bolo nájsť tajomnú ženu z príbehu o psíčkovi a mačičke, ktorá prezradí, ako to medzi nimi v skutočnosti bolo. Podľa tajomnej ženy z tohto príbehu viedli psík a mačička zákopovú vojnu o pozíciu v cartoon reťazci. Čo sa doteraz nevedelo, je fakt, že psíka nečakane zjedol v Trenčíne veľký zdivočelý slimák. Tento príbeh však už naveky ostane opradený tajomstvom, podobne ako Da Vinciho kód, registrované partnerstvo Lolka a Bolka, či kolko dní vydržali filmárik a filmuška v koberci, alebo či bol Raťafák Plachta naozaj mimozemšťan....no nekúp to!!!

Teraz mi je už fajn, vážne ma nič netrápy a chcem si užiť konec roka so šeckými úplne najviac, čo sa vedia baviť na tú správnu hudbu. Lebo hudba a party je asi to jedine čo ma nikdi nesklamalo a vždy vyliečilo.

Inak Ježiško všimol ste si aj ti, že tu bolo tento rok kopec slávnych superstars, ale nebolo to vždy až také jak sa písalo? Naši dji ich koľko ráz s prehľadom premixovali. Tak som pochopila, že aj doma máme super djov, čo nám lepšie rozumejú a vela krát oveľa lepšie zabavia. Tým cem povedať, že nieje len vtedy dobrá žúrka keď má týpek za menom UK alebo slávny lejbel, či jak sa to píše. Dobre zahrajú aj tý menej známi. Ľudia šak počúvajte viac čo vám hrajú a né len zdvihnúť prdel na hedlajnera. Inak veľa nových tvárí že? Šeci to skúšajú a každý chce biť úplne najviac dj. A šak nech, ked stretnem nejakého pekného tak to naňho úplne najviac vybalím. Xi xi

Oukej, takže čo teda Ježiško? Miss Rodezko má narodky, chcelo by to nejaké Vianočné lečo. 30 rokov je 30 rokov a ešte je aj ženatý do pažeeeeee.. škoooda :( Tak čo povieš 25.12. na taký XX-Contact na 3-stage? Nejaké kvalitné techníčko na hlavnom stejdži, nad ránom tomu trocha uj...ať. Nemôže chýbať ani trošku lajtovej muzičky na vrchnom stejdži...aaaa čo keby na ňom hrali iba samé holky? ..to by bola pecka.
A pre vyznávačov toho najtvrdšieho čo sa na u nás hrá nejaký 3-stejdž. Vyber dídžejov nechám na teba, veď máš zhora lepší prehľad ako ja. A nezabúdaj na nejaký poriadny techno varmap, šak do Vianoc ďaleko, čo budem do tedy robiť? Teraz cez víkend by to bodlo cool. Dostanem výplatu v Auparku za letáky, tak to treba osláviť. Tak daj vedieť čo a ako, myslím že som to dobre vymyslela. Aaaaa ešte, rieš prosím aj nejaký Silvester, bo s debilmi s triedy na chatu fakt že nemusím úplne najviac.

jaaaaj ešte som zabudla a totok poznáš?

Viáááánoce Bim-Bam-Bom, už mi z toho -píp- ako hrom.
Ešte že je Metroklub no párádá, a onedlho svoje brány otvárá..

Nebudem ja čakať ďalej kým ma prepne,
Dvadsiateho všetci štartovaciu dávku pekne.

Rozprávočky videla som všetky v podstateee,
Radšej sa dám do laty hneď na Contacteee.

A na silvestra viem kam ma to už lákaaa,
Len kto mi toto všetko vstupné zacvakáááá...

Fuuu, že? Pecka. Ale už mi prepína s tej reklami a o deduškovi s veľkým fúzami, čo ma núti recitovať básničku do záchoda sa mi tiež už sníva...

Bozkávam Ježiško...cmuk.. Vidíme sa a teším!

tvoja Lenka

l

 

Zdieľať na: 
Publikované: 16. decembra 2008 v 10:01 – videné: 1987x – komentárov: 2 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

ato_boss

ato_boss 16. 12. 2008 v 17:11
taaak toto je je devca jak vysnivane taketo =D aaa pripajam sa k Lenke xD

Julo

Julo 16. 12. 2008 v 12:08
Tak toto je riadne dobré


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,