CONTACT 25.12.2008 - KOMPLETNÝ LINEUP – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT 25.12.2008 - KOMPLETNÝ LINEUP

Ilustrační obrázek

Hneď ako vytrávite po mastnej štedrej večeri, môžete pomaly začať prehovárať rodičov, že si odskočíte na sakrálnu vianočnú omšu. Táto však nebude o svetských choráloch, ale plná kvalitnej elektroniky.





Hosťujúci djs, ktorí vám budú naprávať sentimentálne vianočné náladičky už pomaly selektujú tracky, ktoré si na vás chystajú. O rozmanitosť hudobnej ponuky určite nebude núdza. Pripravené budú opäť 3 pestro nabité stage, predovšetkým s kvalitným zvukom. Ako minulí rok bude aj tento vianočný Contact ďaleko multižánrovejší na každom floore, aby si prišlo na svoje skutočne široké spektrum návštevníkov.

Techno stage:
Najväčší tanečný parket bude klasicky patriť tvrdým techno beatom. V pozvoľnom minimalisticko-techhousovým rytmom vás prevedie a príjemne naštartuje bratislavská legenda undergroundu, teraz aktívny pod pseudonymom Mimo. Tempo bude zrýchľovať český hosť Marco.O, ktorý dokonale pripraví pôdu pre nástup hlavných hostí večera. Ako headlineri sa za gramce postavia lídri rakúskej techno scény a to v spoločnom back2back sete - Joakim Antoniadis aka Van Bass (http://www.myspace.com/jaokimaakavanbass) a jeho krajan Errol Dix (http://www.myspace.com/erroldix). Ubezpečujeme vás, že obaja majú toho na konte dosť na to, aby ste sa pripravili na skutočne výnimočný sound. Štafetu preberie rezidencia Superfly djs, ktorým sa s novým soundom utešene darí. Tempo sa bude k záveru setu opäť stupňovať a mnohí už tušíte prečo. Druhým najväčším lákadlom akcie bude totiž obávaný a rešpektovaný týpek maďarskej hardtechno scény, ktorý s prehľadom na prach rozomelie každého, kto sa pokúsi oponovať. Osvedčený drtič kostí prvej ligy, maďarský dj Hammond (http://www.djhammond.hu). Lineup uzatvária, resp. zbytok zdevastovaného obecenstva rozsekajú hľadači pekla aka Tronic vs Warhead na 4-roch gramcoch.

c

Miss Rodez progressive B-day stage:
Horný stage bude venovaný ďaleko euforickejšej a melodickejšej hudbe. Výnimočnosť tohto stageu spočíva v tom, že vás ním budú hudobne sprevádzať 4 dámy a jeden oslavujúci tranzvestita. Elegancia a zmyselnosť pre detail sú síce výsady ženských djanes, neznamená to však, že nebude o gradáciu a hustý drajv postarané. Ako prvá sa za gramce vo svojej premiére postaví Tanya, ktorá odštartuje jemným minimal progressivom. Krásna Aniko Tomowitch už na niekoľkých akciách dokázala, že to myslí skutočne vážne a jej energický progressive, pretkaný electrom v skutku vzbudzuje čím ďalej viac pozornosti. Aniko pripraví pôdu pre českú temperamentnú krásku, djane a producentku Heaton, ktorá bude gradovať atmosférickým progressive tranceom. Oslavujúca transka Miss Rodez roztočí vinyli v svojom narodeninovom sete. Buďte pripravený hlavne na kvalitné electro. Lineup uzatvorí a do zbytku rána vás bude s prehľadom dorážať Mrs Empire Lady - djane LaCerta.

c

Hardsound stage:
V prípade, že budete mať chuť na totálny reset, určite nepremeškajte program tohto priestoru. Ani na tomto stagei sa nijako nebude zaháľať. Vlastne bude sa tam doslova vraždiť. Hudobná ponuka tohto priestoru je totiž pripravená pre najtvrdšie sorty návštevníkov a milovníkov štýlu hardstyle. Ich zástupcami nebude nikto iný ako líder slovenského hardstyleu, výborný producent a energický dj Enhancer, stále priebojnejší Kizzah a Biksi . Určite si nesadnete ani počas tvrdého a energického setu, ktorý s vami s prehľadom prekonzultuje Gregi a rovnako tak Rijay. Absolútny masaker najhrubšieho zrna vám vo finále naočkuje šikovný borec, ktorý si hovorí Blade.

c

Veríme, že vás lineup Vianočného Contactu opäť zaujal a presvedčil vaše váhavé teórie o tom, kam vyraziť v prípade postštedrovečernej absencie tanečného nutkania. Všetky tanečné parkety určite ponúknu niečo výnimočné a pestrosť hudobnej ponuky naplní vaše očakávania. Tak ako ste na Contactoch zvyknutí, potrpíme si na kvalitný zvuk aj dostatočné osvetlenie.

Ps: Počas noci sa bude medzi vami pohybovať naša známa korešpondentka Lenka. Kto nájde počas noci Lenku, kľudne ju pozvite na drink a pokecajte si. Najlepší balič, ktorého ona označí sa dočká nevídaného Vianočného darčeku. Držíme Vám palce.

Ho-ho-ho-hóóó...

CONTACT X-mass X-clusive
Location: METROklub /Šala /Slovakia
Date: 25.12.2008 (Thursday/streda)
Start: 21.00h
Entry: 280 skk / 250 czk / 9 euro

Lineup:
techno stage:

JOAKIM ANTONIADIS aka VAN BASS /at
ERROL DIX /at
HAMMOND /hu
MARCO.O /cz
MIMO /sk
SUPERFLY DJs /sk
HELLSEEKERS /sk

Mystica stage:
HEATON /cz
MISS RODEZ /sk
LACERTA /sk
ANIKO TOMOWITCH /sk
TANYA /sk

Hardsound stage:
ENHANCER /sk
GREGI /sk
RIJAY /sk
BLADE /sk
KIZZAH /sk
BIKSI /sk

contact

 

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 18. decembra 2008 v 08:37 – zdroj: contact – videné: 2130x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,