CONTACT 15. 02. Metroklub - Support djs – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT 15. 02. Metroklub - Support djs

Ilustrační obrázek

Jedna party, 6 skvelých djs a noc plná kvalitného čistého techna. To je ponuka nastávajúceho februárového Contactu v šalianskom Metroklube. Okrem avízovaného člena British Murder Boys sa o program postarajú:

TOKY
Niet pochýb o tom, že Juraj Tokár je jedeným z tých, ktorí sa pričinili o vznik elektronickej scény v našej krajine. Tokyho začiatky siahajú ešte do čias rokov 90-tych, kedy sa realizoval v slávnom, dnes už dávno neexistujúcom petržalskom discoklube Boccaccio. Neskôr sa jeho pole pôsobnosti presunulo do U-klubu, ktorého práve Toky, spolu s Dalom a Tiborom Holodom a ďalšími známymi osobnosťami preslávili v Európe. Toky je úspešný producent vydávajúc aj pod aliasom Rumenige na domácich i zahraničných labeloch. Na konte má niekoľko desiatok releasov a slušné konto remixov či spoločných projektov s osobnosťami ako Regis, Taka-aki Itoh, Christian Wunsch, Hu, Boss a mnoho ďalších. Toky predstavil kvalitný ´Slovak techno sound´ v mnohých európskych krajinách i v zámorí, v známych kluboch i na prestížnych festivaloch. V súčasnosti je Ďuro s obrovským rešpektom jedna z najvýznamnejších ikon slovenskej elektronickej scény a na vrchnej priečke kraľuje takmer nepretržite už niekoľko rokov.

BOSS
- je ďalší slovenský producent a dídžej prezentujúci slovenské techno vo svete. Bossov dídžejský potenciál už okrem dlhoročného domáceho pôsobenia ochutnali aj mnohé zahraničné kluby a festivali. Nedávno sa blysol aj na slávnom holandskom Awakenings, kde si vyslúžil úctihodný rešpekt. Boss je aktívny a výborný producent, ktorý má podobne ako Toky na svojom konte slušný počet releasov, remixov a kompilácii. Jeho vlastný label sa volá Dole Gate (http://www.myspace.com/dolegate), ale jeho tvorbu nájdete aj na mnohých zahraničných.
Viac info na www.djboss.net

Na Contacte budete opäť svedkami ´lámanej´ show týchto pánov v spoločnom sete - Toky vs Boss.

DAVE.D - sa z našej krajiny ´vytratil´ asi pred dvoma rokmi a momentálne pôsobí v Česku. Bývalí rezident bratislavského Účka, kde pravidelne vystupoval sa po dlhšom čase opäť predstaví slovenskému publiku. Mimo jeho zahraničných vystúpení si na ´Dejvího´ presný mix a dynamické sety mnohí spomínajú aj z akcií Contcat a Adrenalin ešte z bratislavského klubu Duna. Aké inšpirácie si od susedov prinesie a aký je jeho momentálny pohľad na elektroniku á-la techno sa môžete presvedčiť počas jeho hracieho času.

JURIS
V dobe, kedy tento český dj získal cit pre výber dosiek a vyhladil techniku mixu už zarezával v mnohých kluboch a to od roku 2005. Postupne si chalan získal rešpekt a stal sa obľúbeným lokálnym dídžejom. Jeho vystúpenia zaznamenávame aj na viacerých slovenských parties ako Raection Control, ale tou najlukratívnejšou bol bezpochyby minuloročný Doubledecker.
V jeho setoch je cítiť veľký energetický potenciál založený na chytľavých melodických samploch, rovnako tak na nekompromisných tvrdých beatoch.
Viac info na www.djjuris.com

CATMAN
Je ďalší mladý umelec, ktorý dostáva príležitosť odohrať svoj set na Contacte ako starter dj. Catman pôsobí s rôznymi aktivitami v elektronickej scéne už niekoľko rokov. Hudbe sa dlhú dobu vo väčšej miere venoval v ´digitálnej´ forme, jej spracovávaním a štúdiovým mixom pre jedno lokálne rádio. Za tento čas si vypestoval docela slušný a citlivý výber trackov, ktorý už zúročil v niekoľkých vystúpeniach.

No a SUPERFLY DJs?
Liquid a Subcell : Veľa roboty, málo času, vystúpenia, parties pracovne i organizačne. Piatok a sobota niekedy voľno. Tak to je asi stále aktuálny prehľad nášho týždňa už niekoľko mesiacov. Mixujeme pre vás nové setíky na download a tento rok určite vystrelíme do sveta aj s vlastnými trackmi. V rámci ponorkovej choroby si občas aj lezieme na nervy, ale vždy nájdeme nejaký spoločný systém, či už pri drinku alebo realizácii nejakého vážne uleteného nápadu. Ťažko opísať....treba zažiť. V každom prípade ste z našej strany všetci pozvaní na úplne vážnu žúrku, toho úplne najlepšieho techna.

CONTACT - The Legend´s Return
Location: METROklub /Šala /Slovakia

Date: (friday) 15.2.2008
Start: 20.00h
Entry: 280 skk / 250 czk / 9 euro

Lineup:
REGIS /British Murder Boys /Downwards rec. (uk)
TOKY /standa (sk)
BOSS /dolegate (sk)
DAVE.D /exUcko (sk)
JURIS /jzd promotion (cz)
SUPERFLY DJs /techno.sk (sk)
CATMAN /techno.sk (sk)

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 10. februára 2008 v 23:07 – zdroj: www.texno.sk – videné: 2345x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,