CLODAGH: NA NUCLEONE 5 TO ROZTOČÍM VO VEĽKOM ŠTÝLE! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CLODAGH: NA NUCLEONE 5 TO ROZTOČÍM VO VEĽKOM ŠTÝLE!

Ilustrační obrázek

Prinášame Vám interview s headlinerom, teda v tomto prípade skôr headlinerkou 5.pokračovania úspešnej party Nucleon v Leopoldovskom klube Oceán. Je ňou DJ-ka, ktorá mnohým z nás prirástla k srdcu...DJ CLODAGH!

 

 

 

Ahoj Clodagh,

Sme veľmi radi, že ťa opäť môžeme privítať na Slovensku, tentokrát na Nucleon 5, v Leopoldovskom klube Oceán. Môžem Ťa požiadať o interview? Ahoj Tanya! samozrejme!

1. Na Slovensku si hrala už viac krát. Vieš nám povedať aj presne koľkokrát a kde sa ti tu na Slovensku najlepšie hralo?

Clodagh: Na Slovensku som hrala 3 krát. Všetky party boli skutočne podarené. Najviac sa mi však páčil Airport festival v Trenčíne, ktorý bol môj prvý outdoorový festival, na ktorom som hrala. Organizácia bola dobre zvládnutá a party people boli úžasní.

2. Čo hovoríš na atmosféru slovenských parties? Pociťuješ nejaké rozdiely medzi atmosférou a bavením sa ľudí medzi ostatými krajinami?

Clodagh: Vždy sa veľmi teším, keď mám hrať vo východnej Európe. Veľmi rada hrám na Slovensku, v Českej republike, Poľsku a Bulharsku. Party people sú tu úžasní a je super, keď sú ľudia plní energie, majú radi party a chcú tancovať ako blázniví. :)

3. Spoznávaš krajiny, v ktorých hráš? Myslím tým návštevu pamiatok, rôznych krás a zaujímavostí...

Clodagh: Milujem cestovanie, navštevovanie nových miest a spoznávanie nových ľudí. Mám rada, keď doletím pred mojím hraním skôr a mám čas sa poprechádzať po meste a pozrieť si nejaké pamiatky. Ale bohužiaľ, obyčajne ten čas nemám, len prídem do hotela, idem odohrať, potom naspäť do hotela a rovnou cestou na letisko... zzzz

c

4. Keď si mala už príležitosť navštíviť Slovensko viac krát, navštívila si aj nejaké krásy Slovenska?

Clodagh: Naposledy ako som hrala na Slovensku, som mala zabookovaný skorý let, ale let v Londýne meškal 7 hodín! Takže potom, čo som konečne dorazila na Slovensko, išla som rovno odohrať svoj set. Moje obľúbené kvety sú veľké žlté slnečnice, a keď ma viezli na Airport festival, videla som polia, polia plné slnečníc... ale bohužial boli už všetky zvädnuté...  fňuk... Avšak mala som deň na popozeranie si Bratislavy. Je to naozaj pekné mesto. Pamätám si návštevu jedného pekného veľkého parku v centre mesta a taktiež stará časť mesta bola naozaj veľmi pekná.

5. Ak nie, budeš mať na to čas tentokrát?

Clodagh: Nebudem mať čas na nič, okrem návštevy letiska, hotela, klubu a letiska, vzhľadom na to, že mám neskorý let na Slovensko a skorý let do Londýna! Ale som si istá, že budem vidieť skvelé krásy Slovenska v podobe bláznivo - tancujúcich ľudí a skvelej zábavy priamo v klube! :)

6. Ľudia na Slovensku si ťa veľmi obľúbili a veľa ľudí sa ťa nevie dočkať...Prezradíš nám tvoj tajný recept, ako to robíš a ako sa stať úspešnou DJane, či DJ? :D

Clodagh: Som veľmi šťastná, že si ma ľudia znovu radi vypočujú hrať. Myslím si, že ľudia vidia aké mám potešenie z hudby a tancovania a oni majú to potešenie tiež. Možno cítime hudbu rovnako. Myslím si, že pre ľudí je veľmi dôležité vidieť DJa cítiť s hudbou, že sa baví, hudbu miluje a chce ľudí urobiť šťastnými a tancujúcimi. Milujem tancovanie a pozeranie sa na tancujúcich ľudí. Tanec je pre mňa najlepšou oslavou života. Možno si ľudia myslia, že som troška šialená... hehe!

c

7. Koniec roka 2008 sa pomaličky blíži ku koncu. Čo pre teba znamenal tento rok v osobnom živote a čo v djingu?

Clodagh: V mojom osobnom živote bol rok 2008 naozaj dobrým rokom...Pred rokom v tomto čase zomrel môj dobrý priateľ na rakovinu a bolo to pre mňa veľmi smutné obdobie, ale otvorilo mi to oči a teraz vnímam veci trochu inak...urobila som veľa zmien a vďaka tomu sa udialo veľa dobrých vecí. Zmenila som prácu, presťahovala som sa do domu a som teraz veľmi šťastná. Veľmi si vážim svoj život a ľudí okolo seba ešte viac.
V mojom Djingu...rok 2008 bol veľmi dobrým rokom, hoci som nemala príliš veľa hrania. Ale hrania ktoré som absolvovala boli úplne skvelé a príjemné, niektoré boli až prekvapujúce! Som veľmi šťastná Dj-ka. Stávam sa posadnutou, vzrušenou a tvorivou s mojou hudbou a DJ-ingom, takže je to naozaj dobré!

8. Blížia sa najkrajšie sviatky roka - Vianoce. Ako ich tráviš. A aký máš plán na Silvestra? Alebo ťa čaká nejaké hranie?

Clodagh: Vianoc sa neviem dočkať! Žijem v Londýne vo Veľkej Británii, avšak na Vianoce idem domov, aby som strávila jeden týždeň prázdnin s mojimi rodičmi a sestrou v Írsku. Jupí!! Neviem ešte čo budem robiť na Silvestra...stále čakám na potvrdenie...

9. Dávaš si nejaké predsavzatie do Nového roku? Čo by si priala, aby sa Ti v novom roku splnilo, či už je to profesionálnej stránke, alebo inej...

Clodagh: Áno, každý rok si dávam novoročné predsavzatia...! Po mojej profesionálnej stránke: rozhodne vyprodukovať nejaké skvelé tracky....a byť viac zanietená a kreatívna s mojou hudbou. Po mojej súkromnej stránke: pravdepodobne mať viacej zábavy a prestať jesť čokoládu!

c

10. Na Nucleone Ti budú supportovať naši slovenský Djs, ako Boss, Superfly DJs, Anfree, Pago, Flash a Panky. Hovoria Ti niektoré mená niečo?

Clodagh: Áno...Na Pigfeste v Plzni v Českej republike som hrala s DJ-om Bossom...Jeho set sa mi veľmi páčil a dobre sa mi tancovalo na parkete, práve keď on hral. Po party sme mali ísť spolu na raňajky v hoteli, ale on bol taký lenivý, že zostal spať v jeho izbe zzzzzz...hehe! Veľmi sa teším ako budem počuť hrať aj ostatných Djs na party!

11. Onedlho sa uskutoční očakávaná Nucleon 5 party v Oceán klube v Leopoldove. Na čo sa môžeme v podaní Clodagh tešiť? A čo by si odkázala ľudom, ktorí sa ešte nerozhodli, či majú na túto akciu ísť?

Clodagh: Veľmi sa teším, že môžem prísť na Slovensko znova zahrať...Mám veľa novej hudby, veľa energie a na party to roztočím vo veľkom štýle! Takže keď si chcete riadne zatancovať a mať kopec zábavy...potom si obute svoje tanečné topánočky a vidíme sa na tanečnom parkete na Nucleone 5 v Leopoldove!
Vidíme sa čoskoro Slovensko!! :)

Ďakujem Ti veľmi pekne za príjemný rozhovor, vidíme sa 12.12.2008 v Leopoldovskom klube Oceán!

Nucleon 5 'Out of control' 12.12.2008 Oceán klub, Leopoldov

n

Zdieľať na: 
Publikované: 25. novembra 2008 v 22:06 – videné: 1775x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Momo

Momo 26. 11. 2008 v 14:55
Super, nevieme sa dočkať na tento dník


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,