Čerstvý tovar, ARTY & OLIVER SMITH na Beautiful things! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Čerstvý tovar, ARTY & OLIVER SMITH na Beautiful things!

Ilustrační obrázek

 

Návrat najpopulárnejšej domácej klubovky sa už nezadržateľne blíži. Je správny čas, aby sme svoju pozornosť sústredili na 20. mája, kedy sa v bratislavskom klube LOFT rozpúta ďalšia nefalšovaná tanečná radosť.

 

 

Dance Exxtravaganza open air stage.

Hudobný zákusok, budú tentokrát reprezentovať dve pódiá. Vonkajší - open air sa bude niesť vo farbách rádia Europa 2! Konkrétne aj pod záštitou fotoportálu Szene1 a najpopulárnejšej radio show - Dance Exxtravaganza. Na tomto pódiu odohrá svoje sety kompletná zostava rezidentov: PICO, STAME, FESTER a ROBBIE. Títo páni vypredávajú jeden klub za druhým a to po celom Slovensku, niet sa čomu diviť, veď Dance Exxtravaganza je u mladých ľudí fenomén! Viac o show Dance Exxtravaganza na Európe 2 sa dozviete na takmer 20 tisícovom Facebook profile: http://www.facebook.com/danceexxtravaganza

SOUNDCLOUD špeciálny DEEX Podcast k BT:

http://soundcloud.com/djpico/pico-deex-bt-arty-smith


Beautiful Things main stage

ARTY

Artem Stolyarov, výzorom tínedžer, sa stáva veľkým prísľubom svetovej Trance Music.
Tento ruský DJ a producent sa objavil na elektronickej scéne ako jedna obrovská kométa. Jeho svetlo už teraž oslňuje celú planétu. Producentský debut odštartoval na jar 2009 s releasom Vanilla Sky pre známy label Enhanced Progressive. Takmer ihneď nasledoval track Inside Of Me s vokalistkou Misha Kitone a EP-čko Day After Day / Sunset pre Shah Music. Aj tieto skladby upozornili globálnu scénu, že vyrastá neprehliadnuteľný talent. Artyho prvý väčší úspech prichádza, ale až s projektom Alpha 9 a to konkrétne so skladbou Bliss, ktorú frontálne supportovali Armin van Buuren, Above & Beyond a Ferry Corsten.

Armin spovedá Artyho:

Rok 2010 znamenal pre Artyho kariéru absolútny katapult do celého sveta. Každopádne Arty je asi výnimkou, pretože nebývame svedkami tak rýchleho vzostupu u takmer žiadneho svetového producenta. Ak si vôbec odmyslíme Artyho mladučký vek (20) a jeho základňu v ruskom meste Saratov, musíte sami uznať, že preraziť z tejto časti sveta medzi svetovú TOP elitu asi nebude náhoda. Remix tracku Absolute Reality od Reverse znamenal prvý väčší otras vo všetkých radio shows. Na radosť všetkých fanúšikov sa trance-ová magnitúda stále zvyšovala, až prichádza skladba Twilight Tonight na labeli Anjunabeats a pozitívne zemetrasenie je na svete!

Arty and Matt

Sebavedomie tohto mladého rusa natoľko vzrástlo, že si trúfol aj na takú klasiku akou je Let the Light Shine In od pánov producentov Darren Tate & Jono Grant. Doslova jadrovou bombou v kluboch sa stal jeho remix pre nemecké duo Cosmic Gate so skladbou Back To Earth. Artyho produkcia je v skutku veľmi bohatá, preto si dovolíme upozorniť na dve ešte horúce veci. Zara a Rebound v spoluprácii s producentom Mat Zo! Aj tieto tracky môžeme nájsť na prestížnom labeli Anjunabeats. Rebound aktuálne vedie rebríček najpredávanejších trancových singlov sveta podľa serveru Beatport.com!

Cosmic Gate - Back 2 Earth (Arty Remix):

Arty absolvoval len v posledkom roku hneď niekoľko prestížnych hraní napríklad: Global Gathering, Gatecrasher, či hranie v The Gallery... Jeho tohtoročný debut však znamenal vystúpenie na megaakcií Armina Van Buurena - ASOT 500 v Den Bosch! Všetky tieto miľníky kariéry sa odzrkadlili aj v umiestnení prestížného rebríčka DJ MAG za rok 2010. Mnohí odborníci a DJ-i vidia za jeho raketovým vzostupom niečo výnimočné a jedinečné! Čo sa skrýva pod značkou ARTY môžte zistiť aj vy už 20. mája 2011 v bratislavskom klube LOFT!

Arty

OLIVER SMITH

Oliver Smith je po Above & Beyond jedným z najznámejších predstaviteľov britského labelu Anjunabeats.
Od začiatku jeho pôsobenia sa takmer všetky skladby objavili iba pod značkou „Anjuna". Hudobnej produkcii prepadol so svojim univerzitným kamáratom Markom Pledgerom, s ktorým si v roku 2000 povedal, že skúsia "niečo" vyprodukovať. A skúsili! Ich prvé kroky viedli k briskému producentovi Matt Hardwickovi, s ktorým vznikol aj prvý spoločný release s názvom Day One. Netreba špeciálne pripomínať, na ktorom labeli sa tento track objavil. Mark a Oliver pilne pracovali na svojom zvuku, pokiaľ nevyprodukovali dva upliftové skvosty Forever a Nothern Lights.
Ich šesťročná spolupráca vyvrcholila tým najlepším možným spôsobom a to populárnym releasom White / Black. Z mnohých interviews s Above & Beyond je známe, že práve tieto dve skladby zaraďujú ako najväčšie klasiky labelu Anjunabeats, na ktoré je britské trio patrične hrdé.

Oliver Smith

Po bohatom a hlavne plodnom období sa cesty Marka a Olivera rozchádzajú. Avšak trancu nezostávajú nič dlžní! Na rozdiel od ich spoločného zvuku, je Oliverov omnoho pomalší. Aj keď treba dodať, že Oliver na melodickosti a energii rozhodne neubral. Jeho prvý release prichádza v roku 2007 s nezabudnuteľnými skladbami Nimbus a Tomahawk. O rok neskôr nasledoval ďalší veľkolepý Anjuna release s názvom Cirrus.
Dalo by sa tvrdiť, že nie je veľa trackov od Olivera ktoré by nezaznamenali vysoké rotácie v najpopulárnejších radio shows. Za zmienku stojí názor známeho magazínu Mixmag, ktorý komentoval na adresu Olivera Smitha výrok: „the best thing to happen in trance".
Ďalší hudobný osud Olivera spája s nórskym producentom Boom Jinx. Spoločne pracujú na skladbe a neskôr opúšta ich štúdiá "pecka nabitá letnou energiou" s názvom Sunrise.

Oliver Smith, Megamix:

V roku 2010 dostáva ponuku od James-a Grant-a, aby vytvoril titulnú skladbu na novú kompiláciu Anjunadeep:02. Oliver sa zhostil tejto úlohy skutočne skvelo, až namiešal jeden skvelý cocktail s mnohými zvukovými prísadami. Skladba Sunday výrazne oživila celú kompiláciu. Oliver Smith je rezidentom a zároveň moderátorom radio show Anjunabeats Worldwide. Niet pochýb, že Above & Beyond má pod svojimi krídlami tie najväčšie trance-ové talenty, medzi ktoré určite patrí aj tento britský DJ a producent.

Veríme, že ste už pevne rozhonutí, kam 20. mája 2011 povedie vaša cesta za večernou zábavou. Beautiful Things má na Slovensku monohoročnú tradíciu s tým najlepším menom. Je "Guru" medzi tunajšími trancovými párty a vždy odráža aktuálne dianie toho čo je vo svete naozaj v daný čas, v kurze. Ako ste si už mohli zvyknúť meno Beautiful Things sa vždy spájalo iba s najvyššou kvalitou zvukových, či svetelných systémov. Rovnako tomu bude aj teraz! Zvukový systém L'Acoustic a svetelný park pricestuje z dielne Ruda Tučeka, MINISTRY. O lasery sa postará to najlepšie čo na Slovensku máme vývojári a výrobcovia laserových systémov SHOWTACLE. O sexi chvíle a lahodu pre oko sa na pódiu postarajú aj dievčatá so zvodnými ženskými krivkami, Grupo Caliente.
Už teraz sa môžete tešiť na úžasnú a idilickú atmosféru, ktorú ponúka bratislavský klub LOFT. Nezabudnite, Už 20. mája!

Beautiful Things
Loft Club, Továrenská ul., Bratislava
Vstupné : 12.- Eur
Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=183636165006582
Predpredaj v sieti Ticketportal

BT Arty


Zdieľať na: 
Publikované: 19. mája 2011 v 22:26 – videné: 1873x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,