C!inic dvojka už v sobotu v Metre! - 25. 4. 2009 - Metroklub - Šala – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

C!inic dvojka už v sobotu v Metre! - 25. 4. 2009 - Metroklub - Šala

Ilustrační obrázek

Nový hudobný projekt sa v Metroklube vcelku ujal a je čas na jeho ďalšie pokračovanie. Minimal hospital bude tento krát hosťovať človeka z krajiny tisícich jazier, z Fínska. Ready na tučný minimal?

 

 

 

Kvalitná muzička a príjemná klubová atmoška - to sú devízi, ktoré na úvodnom vydaní sprevádzali viac ako stovku hudobne vyzretých návštevníkov. Hral sa house, techhouse, minimal-electro a minimal-techno. Inak tomu nebude ani na druhom pokračovaní, kde sa v roli headlinera predstaví fínsky Dj Tommi Tervonen aka Naamat.

m

Tohto pánka ste na Slovensku mali možnosť už niekoľko krát vidieť a hlavne počuť napr. na festivale Double-X a v niekoľkých bratislavských kluboch, kde vždy zožal úspech. Svoje hudobné dobrodružstvá začal ako 15-ročný hrou na base v black-metalovej kapele vo Fínsku. Naamatov hudobný backround je výrazne ovplyvnený neelektronickou hudbou. Po počiatočných vplyvoch elektro-rocku/clashu, hlavného štýlu jeho setov, s rozvojom modernej elektronickej hudby postupne prechádzal cez tech-house a new rave k neo trance a mainfloor technu. Začal hrávať na undergoundových žúrkach v meste Coimbra, v Portugalsku a pokračoval v rozširovaní svojich predstáv tanečnej hudby v ďalších európskych mestách, kde žil. V Naamatových setoch objavíte celé spektrum modernej tanečnej hudby klasifikovanej jednoducho ako „techno".

Vypočujte si jeho "winter mix" set na http://myspace.com/djnaamat

Druhou lahôdkou večera bude dj a hlavne producent Electrode zo Senca. Zaujímavosťou tohto dja je, že najskôr začal s produkciou a až potom s djingom a live hraním. Okrem nespočetného množstva lokálnych akcií, ste ho mohli počuť na Rádiu_FM, na seneckom festivale Double-X a na akciách TechPack či Beat Right v bratislavskom Elame. Okrem djingu je bez pochyby úspešný producent na pôde minimalu, o čom svedčia aj jeho releasy.

m

 

V marci 2008 mu vyšiel track Strange Days na kompilácií Minilab labelu 4Beat. Medzi jeho úspechy na producentskom poli patrí tretie miesto v súťaži X-MAGu do A Remix, kde sa dostal medzi najlepších z asi 60-tich remixov. Tieto tracky sa dostali aj do relácií Leporelo_FM djov Milosha a Skanka a do relácie Minimatica dja Colea. V decembri 2008 vyšla na labeli Seta výnimočná kompilácia minimal-techno skladieb s názvom Slovak Jewels. Electrodov track ´Pulses´ sa objavil na tejto kompilácii popri menách ako Rumenige, Loktibrada či DNC.

Viac o tomto talentovanom djovi sa dozviete na jeho stránkach http://www.myspace.com/electrodelive
http://www.idj.cz/electrode
www.trubice.sk

No a čo dodať? Asi ešte zbytok lineupu...

Mimo - sa v klubových vodách tohto typu cíti ako ryba vo vode. Je to jeden z najpovolanejších a bez papierových hodnotení jeden z vysoko rešpektovaných housových djov hlavného mesta. Nečudo, jeho hudobný rozhľad siaha do začiatkov 90-tych rokov keď asistoval pri zrode elektroniky na Slovensku. Veľmi rád si zapláva aj vo vlnách minimaltechna s prekvapivo kvalitným výberom. Fakt sa oplatí počuť.

m

Subcell - rezident parties Contact a Clinic, jeden z členov formácie Superfly Djs sa predstaví sólo v úplne inej zvukovej forme ako ho poznáte z pôsobenia v tejto úspešnej techno-dvojke. Postupný prechod zo šialených technovačiek je dokonaný a v sobotu vám naservíruje svoj zvukovo rôznorodejší, vyspelejší a hlavne pomalší sound, hraničiaci na pomedzi minimalu a techna.

m

Liquid - ktorý posledne odštartoval úvodný Clinic! priniesol tiež nový sound a rozhýbal parket svojím hybrid mixom. Hlbšia analýza - minimal-techno, jemne líznuté electrom s temným progresívnym nádychom. Koniec koncov, hoši si v šate Superflájov radi tieto vecičky v úvode svojich setov dovoľujú. Vnímajúc nové trendy spolu s ďaleko sofistikovanjším chápaním hĺbky a podstaty rytmiky skrátka Liquid tlačí celú svoju zvukovosť zase o krok ďalej. Podobne ako u mnohých ďalších dj to znamená akési vnútorné zvukové prehodnotenie, keď jeden štýl už proste nestačí.

m

Viac o Superflájoch na http://www.idj.cz/superflydjs/

V každom prípade je sa určite načo tešiť. S vedomím djov - podať totálne čistú a výraznú zvukovosť sa na tento typ akcií v tichosti robia špeciálne prípravy trackov.
Očkovanie tohto soundu sa bude na šalianskej klinike rozdávať za minimálny poplatok. Vakcína stojí 4€.

CL!NIC - Minimal Hospital
Metroklub /Šala
sobota 25.apríl 2009
start 21.00

Tommi Tervonen (fin)
Electrode
Mimo
Subcell
Liquid

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=52322549422

m

Zdieľať na: 
Publikované: 21. apríla 2009 v 23:53 – videné: 2170x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,