BEEFREE 2009: ZOSTÁVA UŽ LEN PÁR HODÍN! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BEEFREE 2009: ZOSTÁVA UŽ LEN PÁR HODÍN!

Ilustrační obrázek

Veľká tanečná party v Hornej Strede je už na spadnutie. Areál vodných športov otvára svoju náruč už v piatok, 31. júla. Je čas na doklepnutie posledných detailov a odovzdanie základných pokynov. Nasledujúce riadky sú preto určené pre Vás všetkých, ktorí sa prídete na BEEFREE 09 vyblbnúť.


Areál vodných športov v Hornej Strede sa oficiálne otvára v piatok, o 16:00. Prvý dídžej sa chopí platní a gramofónov o 18:00. Potom sa to už nezastaví celých 36 hodín. Vstup do areálu bude z cesty 61 Piešťany - Horná Streda. Od Hornej Stredy cez tunel sa k vode nedostanete, pretože tento vstup bude uzavretý. Ak budete prichádzať za tmy, určite to zbadáte už z niekoľkých kilometrov. Miesto BEEFREE 09 bude efektne označené žiariacimi lasermi, namierenými do nebies.

Vzhľadom na očakávané počasie je treba myslieť na pitný režim. Nenoste si však so sebou žiadne sklené nádoby a fľaše alebo plechovky. Guľomety, kuše, oštepy a ostatné zbrane tiež radšej nechajte doma. Inak vás drsní ochrankári nevpustia do areálu. To platí aj v prípade zábavnej pyrotechniky, Molotovových kokteilov, dáždnikov a iných nebezpečných predmetov. Na BEEFREE 09 má panovať láska, mier a porozumenie...a ešte aj perfektná muzika.

1

V areáli je dobré rešpektovať pokyny usporiadateľov, aby sa predišlo zbytočným zmätkom. Ak prídete autom, zaparkujte ho na vyhradenom mieste. Čo sa týka kúpania, bude to na každého vlastné riziko. Organizátori to veľmi neodporúčajú, pretože kvalita vody momentálne nie je bohvieaká.

Na BEEFREE 09 budú dídžeji hrať zo štyroch stageov. Každý bude patriť inému tanečnému štýlu - trance, house, techno a drum & bass. Na všetkých štyroch stageoch je nachystaná hustá svetelná show a chýbať nebudú ani parádne videoprojekcie na LED stenách.

BEEFREE 09 sa začína tridsiatehoprvého júla a potrvá až do prvého augusta. Areál v Hornej Strede bude otvorený pre všetkých. Vstupné nie je vôbec žiadne. BEEFREE 09 je totiž pre všetkých zadarmo.

Viac info na www.beefree.sk

2


Zdieľať na: 
Publikované: 30. júla 2009 v 14:00 – zdroj: beefree – videné: 2778x – komentárov: 12 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

ato_boss

ato_boss 3. 8. 2009 v 00:06
ale no..nehladme na negativa len..bolo popici podla mna..kto chcel, ten sa zabavil =)

foto_rush

foto_rush 2. 8. 2009 v 23:58
ked odpočitame zachody kde pri otvorení dverý ste sa zapozerali do kopy dačoho čo vykukovalo az misy, a ludí nevediacich kde sú za účelom však to je zadarmo.a velke kopy smradu z odpadkov pri techno stage tak zhodnotm akciu za dobru.

Senor_Kuros

Senor_Kuros 2. 8. 2009 v 21:22
ked nehodnotim organizacne nedostatky tak LUXUSNÁ AKCIA a davam klobucik dole

Meikotronix

Meikotronix 2. 8. 2009 v 20:13
Tie pisoare boli fakt štýlové, jeden typek pri tom ešte aj dancoval

ato_boss

ato_boss 3. 8. 2009 v 00:06
aj ja som nad jednym tancoval a co?

dadula

dadula 2. 8. 2009 v 20:09
no na to ze som sa tam o tie jamy skoro pozabijala a cela som modrinova tak bolo uplne super

pedro

pedro 2. 8. 2009 v 19:19
Tak ja hodnotím akciu pozitívne z pohľadu celkovej atmosféry, výkonov DJov, aj ked je pravda že čo sa týka prachu, špiny, odpadkov to bol veľký nedostatok a všetci návštevníci stanového mestečka, aj tí ostatní samozrejme na to nespomínajú v najlepšom.. Môj prvý ročník a myslím že určite pribudnú aj daľšie..

jackie H.

jackie H. 2. 8. 2009 v 16:02
ludia bolo fakt super..... je pravda ze tam boli nedostatky..... ale kaslat na ne..... ja som sa zabavill a tak to ma byt..... .........

Sec-Mazec

Sec-Mazec 2. 8. 2009 v 14:39
No uchvatna akcia good ludia ale inak pekna kktina bordel, spina, ziadne osvetlenie, nula lejzrov ak nepocitame tie co chodili so strany na stranu co bolo dost trapne.... z vyzualnej stranky prepadak
hudobna kvalita ked stojim inde pred stageom tak je pocut sila zvuku tu nic.. ked ste boli pri stageoch co boli oprete o sebe tak ste mohli zajst o 5-10 m na jednu stranu a bola pocut hudba z oboch..
ked chcel clovek prejst z jednej strany arealu na druhu tak sa skoro zabil o 20 jam (po elektrickom vedeni ) ktore su neni zakopane 2 roky, nemate si kde sadnut celu dobu len stat
celkova kvalita festuivalov je na slovensku uboha horsie to uz asi nemoze ani byt
stoji za to ist na festival zadarmo dost celi spinavy nemat sa kde najest napit ist na slusnu toaletu ??

ato_boss

ato_boss 2. 8. 2009 v 18:47
uplny suhlas.. Len to treba brat z tej stranky, ze vacsina ludi sa obije, na polovicku sa nepamata a na to co mu v pamati ostalo sa zabava a je to sranda.. Zadarmo predsalen nemozme chciet nieco svetove.. =) Ja osobne som sa v tme tiez nevedel zabavit. Ale od rana od siestej az do poobedia sa najlepsie tancovalo..Aspon som si videl kam slapem..

Anonym

Anonym 30. 7. 2009 v 22:47
tak uz sa nam to krati...kto bude sofer?

ato_boss

ato_boss 31. 7. 2009 v 00:04
my mame 2 soferov smerom tam...len nikto nevie ako sa dostaneme domov auta tam asi ostanu


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,