BEAUTIFUL THINGS PRESENTS LAST INFO - 28. 06. Dopler BA – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BEAUTIFUL THINGS PRESENTS LAST INFO - 28. 06. Dopler BA

Ilustrační obrázek

Približne v decembri sa objavili prvé informácie o pripravovanej júnovej Beautiful Things, ktorá za pár hodín vyvrcholí do svojej finálnej podoby. Cesta príprav tímu Beautiful things ešte ani zďaleka nekončí. Predstavujem vám preto posledné informácie a na konci článku nebude chýbať ani úprimne prianie.

Beautiful Things presents 28.06.2008:
Main Stage:
Aly & Fila, John O´Callaghan, Sergei Shkuroff, Martin Gredner, Pico.
Outdoor Bassline stage: Stame & Grafik, Lacerta, Fester.

„Na konci promo kampane je dôležité ešte spomenúť."

Samozrejme, časový line-up. Kedy Vaše vytužené hviezdičky vystúpia na stage-i?

Kto iný môže zahájiť oslavu svojej 6 ročnej „dcéry", ako jej samotný stvoriteľ Pico. Úderom 21.00 hodiny sa začnú ozývať prvé tóny letnej Beautiful Things na ktorú sme všetci tak dlho čakali. Nepochybujem o tom, že nám Pico zo svojho laptopu vykúzli to pravé „letné ovocie" hneď na úvod. Určite nebude chýbať ani samotná hymna Beautiful Things od Andain, ktorú si určite spoločne zaspievame.


Čas nám troška poskočí a o 22.30 sa za mixpult postaví klenot českej klubovej scény Martin Gredner. Jeho zaradenie do line-upu mnohých potešilo, pretože tento pán nám predvedie svoju melodicko-progressívnu vlnu, ktorá ho zdobí počas bohatej kariéry. Určite už mnohí z vás zažili skvelé performances tohto ostravského rodáka. Veríme, že český majstro bude veľkou perličkou už tak bohatého line-upu.

Čo myslíte, čo sa stane o polnoci? Žeby nám začal viať uragán z Írska? Presne týmto silným vetrom môžeme pomenovať prvého headlinera Beautiful Things a je ním John O´Callaghan. Novú hviezdičku trance-ovej scény sme predstavili vyčerpávajúcim infom. Premiéru na slovenskej pôde si chce odbiť svojim performance na ktoré sa veľmi teší. Irish Sound, ako sme aj nazvali tvár tohto DJ - mága, sa bude vlniť ponad vaše hlavy a celým klubom sa bude ozývať zborovo J.O.C!

Ako sa hovorí "ak nepríde mohamed k hore, príde hora za ním". Novodobý faraóni prídu pozdraviť a hlavne predviesť svoje veľké umenie do hlavného mesta Slovenska, presnejšie do klubu Dopler. Čoraz viac populárnejšie duo Aly & Fila zasadne za DJ-ský trón presne o druhej ráno. Egyptská dvojica si poctivo pripravila svoje energické performance, ale žial odohrať príde iba FADI. Bezpochyby odznejú tie najväčšie melodické skladby a som predsvedčený, že set, ktorý nám zahrajú Aly & Fila bude nezabudnuteľným zážitkom pre každého.

Pre absolutne najväčších tanečných vytrvalcov tu máme performance fínskeho DJ-a, ktorého poznáme pod menom Sergei Shkuroff. Určite si toto meno vybavujete s minuloročnou Beautiful Things na ktorej bol headlinerom Eddie Halliwell. Úloha tohto charizmatického fína je jasná: „rozbiť kotol".

Po zverejnení line-upu na fórach a v mojom okolí zazneli názory - „párty roka". Tieto slová boli, a ešte stále sú pre nás veľkou výzvou, pretože ich chceme splniť do poslednej bodky. Týmito riadkami vám chceme popriať, aby ste si letnú Beautiful things užili plným dúškom. Veríme, že celkové dojmy budú znamenať Váš veľký hudobný zážitok. A na záver. Jednou z prvých viet promo kampane bola aj veta: „ Sny sa stavajú skutočnosťou". Dámy a Páni tá skutočnosť je už TU!

music

! NEZABUDNITE !

Po prvý krát otvárame v klube Dopler letnú terasu, ako druhý tanečný stage. Na "teráske" budú na vás čakať okrem Dj's Stame & Grafik, Lacerty a Festera aj zbrusu nový bar, bazén a skvelé posedenie.

Po skončení akcie v Dopleri o 6.00 Beautiful things pokračuje na After párty v klube Radosť. Od skorých ranných hodín až do obeda vám bude k dispozícii duo GOLDFINGERS!

Vaša milovaná Beautiful Things

music

Pre Beautiful things exkluzívne Wate.

28.06.2008 Beautiful Things presents John O'Callaghan / UK, Aly & Fila / EG, Sergei Shkuroff / FIN Martin Gredner / CZ, Pico
Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 499.- Sk Dancefloor, 699.- Sk VIP

29.06.2008 BT Afterparty
Goldfingers DJ's

Radosť, Bratislava, Slovakia

BT 2008, s. r. o.
www.cosmopolit.sk, idj.cz/pico

music

Zdieľať na: 
Publikované: 27. júna 2008 v 11:55 – zdroj: beautiful things – videné: 1879x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,