BEAUTIFUL THINGS PRESENTS 28.6.2008 JOHN O´CALLAGHAN – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BEAUTIFUL THINGS PRESENTS 28.6.2008 JOHN O´CALLAGHAN

Ilustrační obrázek

Big Sky, Exactly, Rotterdam, Space & Time..."sú Vám tieto názvy skladieb známe ?" Možno práve niektoré z nich a mnohé, ale aj iné skladby odznejú na tohtoročnej tretej Beautiful Things. Dovoľte nám priblížiť samotného autora týchto skladieb, rodeného Íra. "Ladies & Gentleman please welcome - Mr. John O´Callaghan."

Už v detstve si John O´Callaghan vypestoval silný vzťah k hudbe. Ako sám hovorí: - "Moje teenagerské obdobie ovplyvnili Írske rockové kapely". Na sklonku plnoletosti objavil John krásu elektronickej tanečnej hudby, ktorú si okamžite zamiloval.

Následne si zaobstaral zopár platní a začal sa intenzívne pripravovať na svoj sen, kariéru DJ-a. Celý tento kolobeh údalostí ho však priviedol ešte ďalej a to k produkovaniu vlastných skladieb.

music

John sa podpísal aj pod mnohé projekty ako Inertia, Siberian Sun, Lost World, Mannix. Práve pod projektom Mannix vyšiel jeden z prvých úspechov tohto írskeho producenta. Armin Van Buuren po vypočutí skladby Mercury okamite zaraďuje túto pecku do svojho repertoáru a následne ju hrá vo svojej radioshow A State Of Trance. Skladbu Mercury tým pádom počúva veľké množstvo fanúšikov trance-u aj preto, že ju http://www.djz.cz/index.php?kam=dj&kdo=69 Tiësto odohral skoro na každom vystúpení Tiësto In Concert.


V roku 2005 sa odráža John veľkým skokom k svetovej špičke. Zo štúdia exportuje skvelý hudobný materiál. Môžem spomenúť napríklad: Resolutions, Stormy Clouds, Chameleon. Za najlepšiu skladbu v tomto roku je hudobnou verejnosťou považovaná Restricted Motion, ktorá vyšla pod značkou Discover Records. O remixovú stránku sa postarali producenti John Askew, Aled Mann alebo Airbase.

music

O rok neskôr predstavuje John O´Callaghan jednu z najväčších skladieb jeho kariéry. Exactly získala ocenenie „release of year" a stala sa najpredávanejšou v období kedy oficiálne vyšla. Okamžite ju začali hrávať Paul Van Dyk, Armin Van Buuren a mnohí ďalší DJ's. Vyhrala skoro všetky rubriky v rôznych radioshows. Neskoršie prichádza na scénu aj debutový album John O´Callaghana s názvom Something To Live For.


Čo sa týka remixovej stránky. Nesmieme zabudnúť na skvelý remix Shipwrecked pre Mike Foylea. Určite všetci poznajú úspešné remixy The Space We Are (Ronski Speed), Anthem (Filo & Peri) a No In Between (Talla2XLC). Johnova spolupráca s vokalistkou Audrey Gallagher sa odzrkadlila v skladbe Big Sky. Tento počin v podaní Agnelli & Nelson Remix si zvolili fanúšikovia ASOTu za „Tune Of The Year 2007" - respektíve za najlepší trancový track roku 2007.


JOC - presne túto skratku nosí na tričkách mnoho fanúšikov po celom svete. Jeho DJ-ské umenie si mohli vychutnať na mega-eventoch ako The Gallery, Gatecrasher, Good Greef, Global Gathering Ireland, Big One Argentina alebo Trance Energy 2008 a ASOT 350. Súčasna hudobná tvár John O´Callaghana sa nazýva The System.

music

Kariéra tohto sympatického íra smeruje raketovým tempom nahor. Za pomerne krátke obdobie si získal mnoho fanúšikov. Pevne verím, že po performance na Beautiful things si naopak získa priazeň mnohých z Vás. John O´Callaghan je považovaný za najväčší talent súčasnej trance-ovej scény. A tak na záver Vám prinášame vyhlásenia troch najpovolanejších.

Paul Van Dyk:
„John O´Callaghan is one of the most exciting producers in the world today."

Armin Van Buuren:
„I´ve benn supporting John´s tracks for a long time. He´s making some great music. Everything that John O´Callaghan does works really well for me."

http://www.djz.cz/index.php?kam=dj&kdo=69"
Tiësto:
„I know a lot of John O´Callaghan´s work. He is really on fire at the moment."

Info:
http://www.johnocallaghan.net
http://www.myspace.com/johnocallaghan


Wate for Beautiful things

28.06.2008 Beautiful Things presents John O'Callaghan / UK, Aly & Fila / EG, Sergei Shkuroff / FIN
Martin Gredner, Pico
Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 499.- Sk Dancefloor, 699.- Sk VIP

14.06.2008 BT HOT Warmup
Pico exclusive 6 hour set, Fester
Radosť, Bratislava, Slovakia
Ticket: 100.- Sk

Cosmopolit events & Dopler
www.cosmopolit.sk, idj.cz/pico

music

 

Zdieľať na: 
Publikované: 10. júna 2008 v 10:31 – zdroj: beautiful things – videné: 1921x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,