Beautiful things, nový rok, nová koncepcia. – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Beautiful things, nový rok, nová koncepcia.

Ilustrační obrázek

Určite mnohí z vás zaregistrovali, že párty Beautiful things vošla do šiesteho roku svojej existencie. Od posledného eventu v novembri 2007 sme si dali 3 mesačnú pauzu na to aby sme sa mohli zamyslieť nad konceptom, ktorý priniesol tejto párty veľký úspech, a zároveň prehodnotili pozitívne i negatívne stránky. Zistili sme, že naša práca nás stále viac baví a predošlé úspechy staviame na pomyselnú priečku ktorá je fajn, ale na to aby bola lídrom aj naďalej musí prinášať nové trendy. Metaforicky by sa dalo povedať, že auto je dobre zabehnuté, má dosť paliva, skvelú garáž, odborný tím mechanikov ktorí majú na poličke zopár trofejí a na štarte do novej sezóny skvelú pozíciu vo svojej výkonnostnej triede.

jpg

Predchádzajúce ročníky 2006 / 2007 boli v znamení silných partnerov, vďaka ktorým sme slovenskému publiku naservírovali premiérovo svetové djské hviezdy first class! Určite si vybavíte mená, ktoré na poli trancovej scény znamenajú skutočne veľa. Mnohý z nich za touto scénou stoja od jej úplnych začiatkov, ostatný sa starajú o jej prudký rast práve teraz. Spomeňme napríklad Ferry Corsten, Above & Beyond, Judge Jules, Johan Gielen, Rank 1, M.I.K.E., Kyau & Albert, Markus Schulz, Matt Darey, Mike Koglin, alebo mladú a dravú krv Eddie Halliwell, Ronski Speed, Jon O'Bir, Niklas Harding, Perry O'Neil...

jpg

Priečka ja nastavená skutočne vysoko a preto druhého februára 2008 štartujeme vynovenú koncepciu, ktorej základným heslom je: "vyššia kvalita, bližšie k ľudom". Budeme sa vyhýbať zbytočným frázam o superzvuku, super GO-GO, super DJ-om a "hypom" podkutými vetami o tom prečo musíte prísť práve na BT. Máme za sebou slušnú históriu na to aby sme si mohli dovoliť z našich správ skutočne vynechať tieto, dnes už štandardné trendy ktoré BT priniesla už v predošlých rokoch.

jpg

Naše PR sa bude zameriavať hlavne na fakty priamo súvisiace s dianím okolo BT a jej účinkujúcich, alebo výpravy.

Prejdime teda k faktom. Čím bude Beautiful things, resp. jej prvý diel iný?
Pokúsime sa prestavať stage tak aby bol DJ k ľudom bližšie. Svetlo a lasery dostanú nové miesto, novú dimenziu, rovnako ako aj ich celková choreografia by MINISTRY. GO-GO nebudú vôbec, pódium bude patriť výhradne umelcom a ich svetu. Alkohol ako darček nahradí vo VIP zdravý a výživný mixed drink od Sappé - Aloe Vera.

jpg

Hlavnou zmenou bude však hudobná dramaturgia. Párty začína o 22.00 h., brány Doplera sa však budú otvárať už od 21.00 h. Na parkete vás privíta malé hľadisko pretože prvú časť svojho setu tejto noci vám venuje ten najpovolanejší muž na slovensku za mašinkami, Tomáš Haverlík. Tomáš spustí o 22.00 špeciálne pripravenú "vesmírnu" show za doprovodu mohutných laserových a vizuálnych efektov. Radíme nepremeškať začiatok a prísť do klubu tak ako vždy - načas :) Po Tomášovi preberie kontrolu Pico, ktorý sa predstaví opäť v úlohe ktorá mu sedí najlepšie tým, že dokáže dav priviesť k šialenstvu a predať ho takto rozbehnutý priamo headlinerovi noci. Hudba od 22 až do 01.30 bude do seba kontinuálne, žánrovo a rýchlostne zapadať tak aby vaše emócie gradovali postupne. O 01.30 je naplánovaný set majstra ktorý sa aktívne zúčastnil na budovaní svetovej scény ako producent, DJ a promotér. Ladies and Gentleman welcome Mr. Talla 2 XLC! Po ohromných emóciach a riadených upliftových strelách ktoré na vás vypustí TALLA 2XLC, nebude ani zďaleka koniec. Na záver sme si pripravili daľší bombónik, tento krát opäť slovenský. Róbert Burian LIVE po prvý krát a práve na Beautiful things. Koncept BT teda dostáva do vienka veci ktoré lahodia fanúšikom kvalitnej hudby a na ktorých sa tento rok budeme zameriavať primárne. Hudobná kvalita, svetelná choreografia, citlivo vyberaný hostia a maximálne vyšpičkované emócie zoradené podľa lineupov.

jpg

To čo si na vás jednotlivý hostia pripravili sa dozviete v nasledujúcich článkoch a rozhovoroch, z pera ktoré pre vás pripravuje nový člen našeho PR tímu Wate.

Budeme sa vám snažiť nachystať čo najvačší komfort, vyhýbať sa komercionalizácii a tvoriť naďalej klubový svet tak, aby ste si ho mohli užiť naplno.

02.02.2008 Beautiful Things presents Talla 2XLC, DE
Tomas Haverlik, Robert Burian, Pico
Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 350.- Sk Dancefloor, 550.- Sk VIP

25.01.2008 Beautiful Things Warmup
Martin Gredner (Fabric, CZ) Pico
Radost, Bratislava, Slovakia
Ticket: 100.- Sk

BT team, Cosmopolit events, s.r.o.
www.cosmopolit.sk

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 9. januára 2008 v 23:26 – zdroj: www.cosmopolit.sk – videné: 1851x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,