BEAUTIFUL THINGS 28. 2. 09 V DOPLERI - MÁ OPÄŤ ZVUČNÉ MENÁ – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BEAUTIFUL THINGS 28. 2. 09 V DOPLERI - MÁ OPÄŤ ZVUČNÉ MENÁ

Ilustrační obrázek

Bohatý line-up sľubuje hneď prvé "BéTéčko". Je známe, že sa v ňom nachádzajú mnohé zvučné mená svetovej kvality. No ako je na tom domáca scéna ? Samozrejme ani tá neostáva kvalitou nič dlžná!

Už 28. februára 2009 bude k jedným z najlákavejších vystúpení v klube Dopler nepochybne patriť charizmatický brit Judge Jules a celosvetovo populárne Dj-ské duo Chris Agnelli & Roger Nelson. Týmto hviezdnym rozpisom však lineup rozhodne nekončí.

 

Privítajme spolu Česko-Slovenskú zostavu 1st Class:
Pico, Jet Fever, Tom Haley

Pico

Všetci dobre vieme, že bez otca BT sa ani lístok na strome nepohne. A práve preto v spomínaný večer vystúpi na stage nám všetkým známa slovenská extratrieda Mr. Dj Pico. Obrovský aplauz si vyslúžil za posledné mesiace nielen hraním na popredných českých akciách ale aj na Slovensku. Svoju hudobnú kvalitu a cit pre publikum korunovali jeho vystúpenia "nasekané" tesne po sebe. Treba uznať, že absolvovať za necelé dva mesiace špičkové párty v Bratislave, Ostrave, Pieštanoch, Nových Zámkoch, Trnave a samozrejme Mini BT Tour v Leviciach už o niečom vypovedá. Pico má už niekoľko rokov skutočne poriadne nabitý kalendár. No v poslednom období dozrel ako tie najkvalitnejšie výberové vína, čo si všimli okamžite mnohí promotéri. V súčasnej dobe sa pripravuje na turné po Škandinávii a Estónsku, čakajú ho veľké letné festivaly za hranicami Slovenska, a podá si za Dj pultom opäť ruky s množstvom svetových hviezd patriacich k svetovej TOP elite.

Jeho prvoradým záujmom aj napriek tomu ostávajú prestížne klubovky v Čechách a na Slovensku, ktorých má doslova na rozdávanie. Niet pochýb o tom že, tento pán sa bude snažiť pokoriť už tak vysokú latku na jeho domácej pôde Beautiful Things. Už teraz sa môžete tešiť na jeho najsilnejšiu parketu, ktorou je "rozpumpovať" dav pred hlavným headlinerom. Pamätáte si ešte na posledné zimomriavky "Made in Pico"? Že nie ? Na tie z 28. februára 2009 tak skoro nezabudnete!

p

Dj Jet Fever

Dalo by sa povedať slovíčko „domáci". Aj keď v tomto prípade sa jedná o hosťa z Českej Republiky, ktorý bude chcieť nadviazať na svoje predošlé nezabudnuteľné sety z predošlých Beautiful Things. České farby bude tento krát hájiť uragán menom Dj Jet Fever. Konkrétny štýl sound-u nemá presne ohraničený. Ale ako hovorí on sám: „je to niekde medzi žánrami trance, techno a progressive". Každopádne sa môžete tešiť na jeho hypnoticko - energické tóny, ktoré sa budú na Vás valiť z každej strany bez možnosti úniku.

j

 

Tom Haley

Svoju premiéru na Beautiful Things odpáli aj zástupca nastupujúcej elity Slovenskej scény - Tom Haley. Tento talentovaný mladík ukáže svoje DJ-ské umenie v plnej paráde. Za svetla reflektorov spustí svoj prudko zmyselný "proggy" sound, ktorým pohľadí Vaše srdcia hneď na úvod. Sme predsvedčení, že naplno preukáže svoj talent a zažiari v tom najlepšom svetle aj preto, že že vám po prvý krát odprezentuje vlastnú tvorbu. Odporúčame začať odratúvať dni a hodiny už dnes.

t

Našu cestu line-upom týmto uzatvárame. Avšak cesta za prvou tohtoročnou Beautiful Things rozhodne nekončí! Na obzore je veľmi pestrý a bohatý line-up, ako sme už v úvode kampane poznamenali. Nielen headlineri vedia robiť skutočnú atmosféru.


Realizačný tím BT sa teší z faktu, že našu najmilšiu a tvrdo stabilnú rodinu, teda Vás, naších hostí, nemusí lákať na prehnané scénické výpravy a rôzne vopred sľubované zbytočnosti. Beautiful Things je rokmi overená špičková kvalita, Dj-ské osobnosti z prvej línie a prestíž za rozumnú cenu. Uvedomujeme si veľmi dobre, že každý z nás sa v súčasnej dobe ocitá pri tažšom rozhodovaní kam svoje Eurá investuje. Naša filozofia v roku 2009 bude presne opačná. V súčasnej dobe sme zapojení do niekoľkých intenzívnych jednaní s potenciálnymi partnermi. Naším cieľom je posiľnenie "vonkajšej" image Beautiful Things, optimálne rozloženie vstupného pre optimálny počet ľudí a pridanú hodnotu vo forme viacerých benefitov, ktoré budú venované výsostne Vám a nie chudnúcemu programu Vaších peňaženiek. V prípade úspešného jednania BT prinesie skutočne výborné ceny, ako aj vstupného tak nečakane praktické a originálne zmeny v produkcií. Vieme, že každý z nás potrebuje občas vypnúť na úrovni...

Nezabudnite: že už druhý týždeň pre vás funguje internetový magazín Beautiful Things, na ktorom môžete získať lístky úplne zadarmo, rovnako ako aj množstvo hudby, prečítať si originálne rozhovory a získať cenné informácie nie len zo sveta hudby. Navšívte nás na www.trance.sk, www.pico.sk

BEAUTIFUL THINGS is THE ESSENCE of TRANCE

Main info: www.trance.sk

Club Info:
http://www.pico.sk
http://www.dopler.sk

Beautiful Things group on Facebook:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=18873778945

Party Info:

28.02.2009 Beautiful Things presents
Judge Jules (Judgement Sundays, BBC1 / UK)
Agnelli & Nelson (UK)
Pico (SK), Tom Haley (SK), Jet Fever (CZ)
Dopler Club, Bratislava, Slovakia
Ticket: normal - 15.- Eur, VIP - 22.- Eur
Predpredaj: http://www.ticketportal.sk/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=117941

b

Zdieľať na: 
Publikované: 22. februára 2009 v 16:48 – videné: 1877x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,