Beautiful Things 28.02.2009: posledné slová, príbeh sa začína + darček! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Beautiful Things 28.02.2009: posledné slová, príbeh sa začína + darček!

Ilustrační obrázek

Naša úvodná cesta za prvou Beautiful Things v roku 2009 sa blíži do svojho samotného finále. Šuflíky ktoré boli doposiaľ zatvorené, otvárame práve teraz. Prvý skrýva časový line-up, druhý darčeky od štedrých partnerov De Puta Madre 69 a Von Dutch ktoré si rozbalíte už v sobotu!

Beautiful Things je kultová noc ktorá prináša daľší kultový Line-Up. Ladies & Gentleman Welcome All!

Tom Haley

Brány klubu Dopler sa tradične otvárajú o 21. hodine. Vaše prvé kroky privítajú tóny, v podaní mladého slovenského talentu menom Tom Haley. Svoju premiéru na Beautiful Things odpáli tak zástupca nastupujúcej elity Slovenskej scény. Tento talentovaný mladík ukáže svoje DJ-ské umenie v plnej paráde.

n

Za svetla reflektorov spustí svoj prudko zmyselný "proggy" sound, ktorým pohľadí Vaše srdcia hneď na úvod. Sme predsvedčení, že naplno ukáže svoj talent a zaže vám po prvý krát odprezentuje vlastnú tvorbu.

Dj Pico

m

„Pripraviť skvelú pôdu pre headlinera"? Kto sa vie lepšie zhostiť tejto skvelej úlohy, ako samotný Pico ? Na stage-i sa objaví otec Beautiful Things presne o 22:30. Set o ktorom nikto vopred netuší aký bude jeho vývoj, plný šialených zvratov, úžasnej dynamiky obohatenej o EFX a vynikajúch cutov, či mashupov tvorených výhradne live. Absolútny cit pre kombináciu electra, house, progressive a trance, ktorý vás so silným telesným mrazením dostáva na inú planétu, to je „Made in Pico".

Mr. Judge Jules

j

Odbitím polnoci sa rozprestrie nad Vašimi hlavami hudobný závoj. Na stage-i stojí on, charizmatický muž, svetová legenda na ktorú sa tak všetci tešíme. Mr. Judge Jules krája svojím energický setom za asistencie ohromnej BEAM SHOW zo 4 laserových zdrojov celý klub! Ohromný zvuk High - Endovej značky Lacoustic a svetelná choreografia už len umocňuje vaše pocity - samozrejme všetko "Made in MINISTRY"! Z Julesovej performance budete cítiť to pravé ostrovné čaro, ktoré sa skrýva vo vnútri tohto sympatického chlapíka. Môžete sa tešiť na plné dve hodiny v znamení Judgement Sundays priamo pred vašimi očami. Nebudú chýbať ani jeho nové skvosty z albumu Bring The Noise. Na záver očakávame sudcov milostný verdikt - "IN TRANCE WE TRUST" .

Agnelli & Nelson

f

 

Producentské duo Agnelli & Nelson zdvihne svoje ruky nad hlavu o druhej hodine rannej. Populárne hviezdy trance-ovej scény sme predstavili vyčerpávajúcim infom a výbornou hudbou. Premiéru na slovenskej pôde prídu osláviť špeciálnym setom ktorého sa CHRIS AGNELLI & ROBBIE NELSON už nemôžu dočkať. Určite z ich rúk zaznejú absolútne novinky rovnako ako špičkové trance-ové klasiky, ktoré umocnia vyšpičkovanú klubovú atmosféru.

Jet Fever

g

Bodku za neopakovateľnou nocou príde zapísať český, čoraz viac populárnejší Dj Jet Fever. O štvrtej hodine zaznejú prvé hypnotické tohto mladého DJ-a. Pevne veríme, že Vám ešte ostanú sily na jeho performance. Pretože Jet reprezentuje veľmi variabilný energický sound, ktorý nenechá nikoho odpočívať.

Čo ešte dostanete za cenu vstupenky?

Ešte predtým ako príde rekapitulácia vo forme časovej osi, poďme na darčeky.
Pozorným, čitateľom určite neuniklo, že značka Beautiful Things reprezentuje tie najvyššie kvality slovenského klubingu. Práve preto na ňu ostria zraky stále atraktívnejší partneri.

V súčasnej dobe rôznymi formami prispievajú značky: Sappé Brand - Aloe Vera Mixed Drink a módne ikony De Puta Madre 69 a Von Dutch! Každý kto príde dostane pri vstupe do klubu k lístku špeciálny poukaz so zľavou 10% na nákup akéhokoľvek oblečenia De Puta Madre 69 a Von Dutch v novootvorenom exkluzívnom boutigue sitouvanom priamo v obchodnom centre AUPARK.

f

 

VIP Hostia pozor: Každý z vás dostane Aloe Vera Mixed Drinks od Sappé. Prvým 100 návštevníkom garantujú krásne Von Dutch Girls okrem spoločnosti aj tričko, alebo jeansový vak. Aby toho nebolo málo návštevou VIP nás poctia všetci Dj's už toľko spomínanej párty. Ešte malé upozornenie: sledujte predpredaj posledných VIP lístkov, kapacita je obmedzená.

Existuje vari lepšia alternatíva na prežitie sobotného večera?

21.00 - 22.30 Tom Haley
22.30 - 24.00 Pico
24.00 - 02.00 Judge Jules
02.00 - 04.00 Agnelli & Nelson
04.00 - 06.00 Jet Fever

Záverečné informácie o prvej kapitole Story of Beautiful Things 2009 máme za sebou. No vydať sa na túto nádhernu cestu spolu s nami môžeš aj Ty! Jej štart je už 28. februára 2009 v klube Dopler. Preto nerozmýšlaj! Len vykroč spolu s Beautiful Things do ďalšieho roku a zažiješ to, čo si ešte nezažil.

 

 

Party Info:

Viac info: www.trance.sk

Beautiful Things group on Facebook:

http://www.new.facebook.com/group.php?gid=18873778945


Party Info:
28.02.2009 Beautiful Things presents
Judge Jules (Judgement Sundays, BBC1 / UK)
Agnelli & Nelson (UK)
Pico (SK), Tom Haley (SK), Jet Fever (CZ)
Dopler Club, Bratislava, Slovakia
Ticket: normal - 15.- Eur, VIP - 22.- Eur

PREDPREDAJ VSTUPENIEK

b

 

Zdieľať na: 
Publikované: 26. februára 2009 v 22:31 – videné: 1565x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,