BAVTE SA S NAMI AJ NA DRUHOM PÓDIU! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BAVTE SA S NAMI AJ NA DRUHOM PÓDIU!

Ilustrační obrázek

Pre všetkých návštevníkov blížiaceho sa luxusného eventu so svetovou DJskou hviezdou Paulom van Dykom prinášame zaujímavú informáciu. Zábava nebude len na hlavnom pódiu, pre vaše pohodlie postavíme aj ďalšie.




Stáť bude na prízemí a bude sa niesť v duchu deep a minimal house stage. Svoje sety, špeciálne zostavené pre tento event vám zahrajú švajčiarsky DJ Fabio Tamborrini, známy Maďar Cartman, Dodo a Wychitavacs.

Vstupenky v cene 22 €, alebo 50 € VIP si môžete zakúpiť prostredníctvom portálu www.ticketzona.eu. Pre tých, ktorí majú radšej prístup k lístkom klasickou formou kamenného obchodu je tu možnosť zakúpenia lístkov aj v sieti Ticketportal v aktuálnej cene 25 €, alebo 55 € VIP.

Kariéru Fabia Tamborriniho ovplyvnili známe mená ako Little Louie Vega, Mouse T, James Lewis a ďalší. V minulosti bol jeho doménou výhradne deep, garage a soulful house, s ktorými sa nezmazateľne zapísal medzi známe DJské osobnosti a začal hrať po kluboch v celom Švajčiarsku. Neskôr sa začal realizovať aj ako producent a v spolupráci s inými DJmi spravili viacero remixov, ktoré mali medzi clubbermi dobrú odozvu. Fabiovo hudobné smerovanie sa medzitým vyvíjalo ďalej. Neskôr ho v značnej miere začali ovplyvňovať známe značky ako Naked Music, alebo Large Records a elektronické zvuky čoraz viac nahrádzal klasickými inštrumentmi. Dnes prispôsobuje svoj hudobný štýl typu party, druhu clubberov a dĺžke hrania. Kto Fabia pozná presne vie, že veľmi rád prijíma nové výzvy. Jednou z nich bol aj vlastný label Cocomania. Úspech na seba nenechal dlho čakať a čoskoro sa pravidelné mesačné párty pod touto značkou stali povinnosťou pre každého fanúšika tanečnej hudby. Na otázku, čo rád hráva odpovedal: „Nezáleží na tom či je to house, elektro, deep, minimal alebo soulful, hrám hudbu, ktorá sa mne osobne páči. Existuje dobrá hudba v rôznych hudobných žánroch, prečo sa potom obmedzovať len na jeden?!"

2

Hneď na druhý deň sa Fabio predstaví v klube Remix na Michalskej ulici v Bratislave, kde vás srdečne pozývame. Vstup bude free.

http://uloz.to/1407768/ibizasound14_deep.mp3
http://uloz.to/1407864/fabiosmixmetrofm012309.mp3
http://uloz.to/1407882/ibizassound16_deep.mp3

Ďalším pánom, ktorý vám predstaví svoje poňatie kvalitnej hudby je známy maďarský DJ Cartman. Štýl, ktorý prezentuje sa ťažko dá škatuľkovať. Na každé jedno vystúpenie sa poctivo pripravuje a podľa ostatného line upu vie, čo sa bude hrať po celú noc. Nie nadarmo je v Maďarsku považovaný za najlepšieho warmupového DJa. Už ako 20 ročný sa stal rezidentom najväčšieho budapeštianskeho klubu Speed. Vďaka týmto skúsenostiam čoskoro dostal ponuku na post šéfredaktora a programového riaditeľa v celoštátnom maďarskom rádiu - Radio1. Po desiatich rokoch odtiaľ, nakoľko odmietali hrať house a progressive house (ako na Slovensku). Po odchode z rádia začal uvažovať nad založením vlastného rádia, kde by túto svoju obľúbenú hudbu mohol prezentovať a tak 1.apríla 2005 spustil spolu s kamarátom Markom Jazzom internetové rádio. Vo veľmi krátkom čase sa Justmusic.fm stalo jedno z najpočúvanejších svojho druhu, nakoľko nepretržite 24 hodín ponúka kvalitné mixované sety. Okrem toho sa za gramcami denne striedajú vynikajúci DJs, ktorých možno sledovať aj prostredníctvom live kamery. Rádio navštívili aj také esá tanečnej scény ako Anthony Pappa, The Lowe & Specialists, Behrouz, Carl Kenedy, Chris Gaigner, Desyn Masiello, Dj Kool, Dj Tarkan, Gabriel&Dresden, James Zabiela, Austin Leeds, Luke Fair, Matthew Dekay, Nick Warren, Satoshi Tommie, Soda inc, Lexicon Avenue, Echomen, Steve Porter,Sultan,Quivver,16 bit Lolitas a mnoho ďalších...

3

http://uloz.to/1409717/Cartman_Deep_mix.mp3
http://uloz.to/1409755/Cartman_live_at_Justmusic_2009_01_10.mp3
http://uloz.to/1409798/Cartman_Vol_58_2009_02_07.mp3

Tak čo? Tešíte sa už? Rozhodne sa je na čo! Toto bude party roka a tú si rozhodne nenechajte ujsť, pretože to neskôr určite budete ľutovať... :)

Celá akcia odštartuje o 19:00, hrať sa bude až do 7:30 ráno, čím uspokojíme aj tých najnáročnejších. Návštevníkom bude k dispozícii aj oddychová, chill out zóna a meetpoint.

Viac informácií o tejto udalosti roka 2009 nájdete na stránke www.slovakiapromotion.com

Túto akciu vám prináša Sappe, nealkoholický nápoj s veľkými kúskami aloe vera.

Ďalšie akcie Slovakia promotion na ktoré sa môžete tešiť:
20. marec 2009, klub Unique - Jason Jollins (rezident Pacha/New York City)
25. apríl 2009, klub Remix - Nakadia (Thajsko)
30. apríl 2009, klub Dopler - Global Underground party

Paul van Dyk - World Tour 2009
13. marec 2009
Bratislava, Incheba

predpredaj: www.ticketzona.eu/
Ticketportal
www.slovakiapromotion.com
www.paulvandyk.de
Facebook

1

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 6. marca 2009 v 08:18 – zdroj: mediazona – videné: 1757x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,