BASSLINE PARTY 10.1.2009: ROZHOVOR S EDDIE SENDEROM – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BASSLINE PARTY 10.1.2009: ROZHOVOR S EDDIE SENDEROM

Ilustrační obrázek

Pri príležitosti sobotnej Bassline party sme zbúchali malý online rozhovor s Eddie Senderom. Pripomíname, že okrem neho sa v klube Empire Pezinok predstavia Cole, Tompy a Stame. Poďme ale na otázky pre spomínaného hlavného hosťa.




Juraj:

Ahoj Eddie, na úvod začneme v priateľskej atmosfére a opýtam sa ťa na tvoje súkromie. Ako si sviatkoval tento rok?
Eddie:
Ahoj Juro. Môžem povedať, že sviatky prebehli úplne kľudne, tak ako je každoročne zvykom. Síce pred Vianocami bolo hekticky, no napokon 24.12 som si už konečne vydýchol a s priateľkou sme tak prežili pekné Vianoce. Týždeň medzi Vianocami a Silvestrom bol nabitý. Samé návštevy, stretnutia a podobné príležitosti, kedy človek nemal pokoj. No čo, doba si to už vyžaduje, že si vydýchneš málokedy. A Silvester klasika. Menší pijáles pekne v súkromí s priateľmi

Juraj:
Paráda, tak asi sme boli na tom podobne, kde sa vlastne teraz zdržiavaš?
Eddie:
Prakticky stále som v Zlíne, v Čechách už piatym rokom. Bývam tu s priateľkou na byte a doštudovávam posledný ročník univerzity. Snáď to tak bude aj po dokončení školy.

e

Juraj:
Čiže poďme už na sobotu, Empire Pezinok, cestuješ z väčšej diaľky. Viem, že prídeš aj s priateľkou. Pochváľ sa, kde si ju "splašil" a či ťa takto pekne všade doprevádza
Eddie:
Presne ako hovoríš z väčšej diaľky. Čo sa týka mojej priateľky, vždy keď sa ma niekto spýta, ako sme na seba narazili, tak odpoviem nejak takto: Za veľmi zvláštnych okolností. Čo si ale za tým niekto predstaví, to je už na jeho fantázii. Možno sa to bude zdať divné, no túto okolnosť si nechávame pre seba. Prezradím len toľko, že to bolo veľmi romantické a na otázku, či ma všade doprevádza, tak môžem povedať, že áno, zatiaľ len na jedinej akcii nebola so mnou, pretože bola chorá, ale inak chodíme spolu všade. Dokonca aj v Mongolsku sme boli spolu a môžem povedať, že to bol neskutočne exotický zážitok.

Juraj:
Spomínaš Mongolsko, pochváľ sa ako bolo u šikmáčov, prípadne vypichni ďalšie tvoje navštívené destinácie
Eddie:
Hej, na moje prekvapenie, skvelo. Mal som obavy, či si nás tam neopečú na panvici, ale nakoniec sa nič také nestalo. Starali sa o nás jak o prezidentov, a za tým si už vieš asi predstaviť, aké to bolo. Ozaj prvotriedny luxus. Smutné akurát bolo to, že je tam veľa ľudí strednej vrstvy. Veľa chudobných, máličko stredne bohatých a za hrsť megabohatých. Ale tak, čo môžeme čakať od rozvojovej krajiny. Naše klasické európske destinácie ani nespomínam, lebo tu to každý pozná, ale čo odporúčam, je pozrieť sa na Ukrajinu. Tam každý zistí, že to je úplne iný svet, ako je ten náš, a to sú naši susedia.

Juraj:
O Ukrajine som čo to počul aj od Bura, verím, že je tam super, určite tam prežívajú možno to, čo my pred pár rokmi, že sme si každého hosťa, každú akciu vážili. Teraz je možno akcií priveľa a ľudia sú náročnejší. Ako vnímaš ty progress za posledné obdobie na slovenskej tanečnej scéne.
Eddie:
Áno, Buro ma podobné skúsenosti ako ja, aj sme sa pekne zasmiali, keď sme na to zaspomínali. Čo sa týka môjho názoru na súčasnú tanečnú scénu u nás? Podľa mňa úroveň stúpa a dostáva sa táto hudba viac medzi ľudí. Zaslúžilo sa o to niekoľko kľúčových ľudí, ktorých zrátame na jednej ruke. Každopádne, máme čo doháňať proti Holandsku a Nemecku, ale myslím si, že raz tam dospejeme. Samozrejme by som omieľal dokola tie isté frázy, keď budem hovoriť, že to spôsobujú hlavne masmédia, ktoré tlačia dopredu hlavne rockové veci. Pozitívom určite je, že sa to začína pomaly meniť. Kľúčové sú zisky a keď sa ľuďom jeden štýl prestane páčiť (keď prestanú byť lákavé zisky) vydavatelia u nás siahnu po zaujímavejšej štýlovej odnoži hudby. Hip-hop tu bude asi vždy tak isto... no ale aby som sa nezamotal. Naša tanečná scéna smeruje dobrým smerom a môžeme ďakovať jak promotérom tak hlavne ľuďom, ktorí na akcie chodia.

e

Juraj:
Januárová Bassline party je taká malá skúška národa, či si ešte vieme vážiť čisto slovenský line up zostavený z kvalitných mien. Nebudem sa ťa pýtať čo chystáš na sobotu, lebo je u teba predpoklad, že si profesionál so zárukou kvality. Potešíš nás napríklad dákym novým trackom zo svojej produkcie? (dáka premiéra?)
Eddie:
Hehe, presne si trafil moje myšlienky. Rozhodne ako je mojím zvykom, budem hrať na akcii hodne svojich vecí. Určite sa ale clubberi môžu tešiť na premiéru tracku "Wake Up", ktorý tento mesiac vyjde na Tiestovom labeli Black Hole Records. A ďalej mám v pláne zahrať aj skladbu Scarabeus, ktorá vyjde taktiež tento mesiac na Bonzai. Podľa slov manažérov labelu sa bude jednať o veľmi silné releasy, ale či je to pravda, povedia už iba samotní clubberi

Juraj:
Gratulujem a z minulosti musím povedať, že manažment určite vie čo hovorí. Záverom sa ťa škodoradostne opýtam, že ako zvládaš tu neznesiteľnú zimu vonku a čím sa ty sám zahreješ v klube?
Eddie:
Ďakujem Tu zimu vonku zvládam celkom slušne, nejsom typ človeka, čo by ju nemal rád, a pre mňa osobne je to veľmi pekné obdobie, keď je všetko pokryté snehom. No samozrejme v klube sa treba zahriať, že? No a to nejaká sódovka nedokáže V zimnom období pre mňa nie je nič lepšie ako čaj s rumom, alebo rum s čajom? Asi to záleží na tom, ako sa moc chceš zahriať. Ale nepohrdnem ani tancom keď sa hrá niečo dobré.

e

Juraj:
Úplný záver by mal patriť dákej škandalóznej informácii, lebo to zvyšuje čítanosť...
Mohol by si vymenovať všetky mená, ktorým si produkoval tracky?
Eddie:
Ajaaaj boháča...

Juraj:
No poď, aspoň daj dáke čísla a krajiny.
Eddie:
Dobre tak iba číslo, 5 ľudí z 3 krajín, to len čo si spomínam.

Juraj:
Tak prajem ti, aby ten počet možno narastal a ľudia sa na teba obracali kvôli tvojej kvalite, veríme, že ju predvedieš aj v sobotu na Bassline párty v klube Empire.
Eddie:
Ďakujem za prejavenú dôveru a ja dúfam, že nikoho nesklamem. Veľmi sa teším na poriadnu novoročnú rúbanicu.


Bassline party
10.01.2008
Empire, Pezinok

DJs:
Eddie Sender
Tompy
Cole
Stame
Start: 21:30
Vstupné: 4euro (120sk)
www.empireclub.sk
www.bassline.sk

b

 

Zdieľať na: 
Publikované: 7. januára 2009 v 18:42 – zdroj: bassline – videné: 1505x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,