ATOMICA: IAN VOID INTERVIEW – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ATOMICA: IAN VOID INTERVIEW

Ilustrační obrázek

Dnes si vyspovedáme headlinera party Atomica, ktorého ste mohli počuť už viac krát v susednom Česku na akciách ako Summer of love či Apokalypsa. Tento dj má na konte revolučné skladby hrané djmi ako Carl Cox či Mauro Piccoto. Sme si istí, že svojim soundom a dokonalou technikou si vás všetkých získa. Reč je o výbornom DJovi a producentovi klasického techna a raveu s menom IAN VOID /UK/ !


Ian Void: „Calling all Techno freaks!!! See you on Christmas day and let´s tear it to pieces!!!"

1/ Ahoj Ian! Vítaj späť na Slovensku! Už za pár dní(25.12.) ťa budeme môcť vidieť a počuť v Trenčíne na party Atomica. Spomenieš si ešte na posledné hranie na Slovensku?

Naposledy som u vás hral na warm up k Apokalypse v Košiciach. Bola to super party s úžasným undergroundovým nádychom. Ľudia tam boli veľmi priateľský a dostal som od nich veľa pekných slov, že sa im páčilo ako som zahral.

void

2/ Koniec decembra je dobrým momentom pre rekapituláciu celého roka. Aký bol ten tvoj, či už z pohľadu dja, ale tvoj osobný život?
Myslím si, že rok 2008 bol rokom zmien. Pre mňa z pohľadu dja i producenta to bol tento rok skôr o kvalite ako o kvantite. Vždy som hral z vinylov a potrpím si na tom, ale je to čím ďalej tým zložitejšie, takže začínam so Seratom -čo bude novinka pre ďalší rok. A v mojom osobne živote je teraz všetko v pohode. Práve sa sťahujem a to je vždy vzrušujúce.

3/ Späť k Atomice - Ako sa tešíš?
Zaujíma ma, akí ľudia prídu na party na Vianoce :-) Dúfam, že všetci budú ešte nadšený z Vianoc a že tu noc si poriadne užijeme.

4/ Do konca tohto roka zostáva už len pár dní, tak sa chcem spýtať, čo by si si prial v tom nasledujúcom?
Dúfam, že budem oveľa viac hrať. Chystám sa vydať svoju hudbu na viacej labeloch, tak uvidíme ako to dopadne. Normálne len remixujem a vydávam na svojom vlastnom labely, ale nastal čas postúpiť o kus dopredu i po tej digitálnej stránke. A taktiež plánujem dlhšiu dovolenku. Tento rok som ešte nikdy nebol a potrebujem trochu slnka. Vo Veľkej Británii stálo celý rok počasie za h...o

5/ Aké máš plány na rok 2009, pokiaľ ide o tvoju vlastnú produkciu?
Ako som už spomínal, dúfam, že sa mi podarí vydať svoje techno aj na ostatných labeloch. A tiež mám v pláne spoluprácu s Vortechtralem v oblasti elektro/breakbeat. Je dobré robiť ešte s niekým ďalším. Každý iný, odlišný pohľad na hudbu je vždy obohacujúci, pomáha ju to udržať zaujímavou. Pretože robiť dookola to isté, môže byť niekedy nuda.

6/ Mnoho zahraničných djs, ktorí mali možnosť si zahrať na nejakej akcii v Čechách alebo na Slovensku, po svojich vystúpeniach nešetrili slovami chváli a nadšenia o tunajších vystúpeniach. Čo je to výnimočné, jedinečné...? Ľudia? Atmosféra? Čo si o akciách tu myslíš ty? Ako sa ti tu hralo?
Atmosféra je vždy dobrá. Ľudia sú priateľskí a užívajú si hudbu, ktorú hráš. Tým myslím, že dokážu oceniť niečo nové, vedia byť šťastní z hudby obecne, to ich robí lepším publikom. A okrem toho bývajú u vás party výborné aj po organizačnej stránke - dobrý výkon promotérov.

void

7/ Vianoce sú už naozaj pred dverami - máš toto obdobie rád? Čo by si tohto roku rád našiel pod vianočným stromčekom?
To je dobrá otázka. Nový laptop by bol super. Ale úprimne - budem si ho musieť kúpiť sám pre mňa je tým najlepším na Vianoce pekne vykúrené krčmičky a veľa jedla.

8/ A na záver sa pýtam, či chceš niečo odkázať ľuďom, ktorí sa 25. 12 chystajú do Trenčína?
„Calling all Techno freaks!!! See you on Christmas day and let´s tear it to pieces!!!"


Ďakujem za rozhovor -ellle-


Ian Void sa na techno scéne pohybuje už viac ako 13 rokov. Začiatkom 90.rokov začína hrať a spolu s priateľmi otvára i vlastný klub „The Abduction". Jeho prvé vystúpenie v zahraničí bolo v Normandii vo Francúzku. V roku 1999 Ian založil label Geushky Recordings, ktorý fungoval ďalšie štyri roky. Vydávalo na ňom dosky mnoho známych producentov, ako sú Marco Lenzi, Umek, Stanny Franssen alebo Chris Liebing. Prvá doska, ktorá na Geushky vyšla bola samozrejme od Iana a volala sa The Wedge / According. Ianove tracky sa tiež objavili na kompiláciách Maura Piccota a Carla Coxa- Live in Detroit. Dodnes Ian oficiálne vydal asi 15 dosiek a 6 remixov na mnohých labeloch. Ian cestuje a vystupuje po celom svete, hrá v Kanade, Brazílii, Nemecku, Španielsku, vo Francúzku...Vystúpenie tohto umelca by ste určite nemali zmeškať a zúčastniť sa už tento štvrtok party Atomica.

void

Ian Void - promo mix

viac info:
http://www.myspace.com/ianvoid

25.12.2008 Atomica
Piano club Trenčín

NOVÝ ROZMER, NOVÁ FILOZOFIA, NOVÁ PARTY

Main stage:
Ian Void (UK)/ Morison (HU) / Michal Poliak aka BB Mike (CZ) / The Keeper vs. Steen (CZ) / Golpe (CZ)/Flash / Satira

Minimal & D´n´b stage:
djane Jeaniss (CZ) / DJ Cole a.k.a. Hyricz / Pago vs Panky / Zybex /Lion dee

Predpredaj v sieti Ticketzona.eu, Ticketportal.sk a taktiež v kamenných obchodoch Krankenhaus a Piano club.

atomica


Zdieľať na: 
Publikované: 22. decembra 2008 v 22:24 – zdroj: atomica – videné: 1681x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,