ADDICTIVE PARTY 29.3.2008 presents DJs – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ADDICTIVE PARTY 29.3.2008 presents DJs

Ilustrační obrázek

Levický S-klub už túto sobotu privíta vzácneho hosťa z ďalekej Ostravy, ktorým nieje nik iný ako hviezda progresívnej hudby Martin Gredner. V dnešnej newske si predstavíme aj ďalších pánov tejto noci.




MARTIN GREDNER

Martin Gredner je rodák z Ostravy a svetlo sveta spatril v roku 1976.
Do styku s elektronickou hudbou prišiel v prvej polovici deväťdesiatich rokov a už vtedy ho uchvátila možnosť kreativity a využitia potenciálu tanečnej a elektronickej muziky (EDM). V roku 1997 sa pri vtedajšom zamestnaní po večeroch ponára do tajov mixingu, najskôr z cd playerov a neskôr gramofónov.

Martin postupne začína získavať skúsenosti ako dj v lokálnych kluboch a baroch, ale spočiatku taktiež na diskotékach, ktoré mu dali veľmi dobrý základ pre prácu s publikom a hovoreným slovom, ktoré využíva vo svojich radio show.

V roku 1999 zakladá pravidelné house noci v legendárnom klubu BAr..Vy na Stodolní ulici, ktoré dali základ existencie house scény v Ostrave. Päťročné pôsobenie Martina v tomto klube mu dalo neuveriteľnú skúsenosť a cit pre prácu s muzikou a partypeople a taktiež ľudských skúseností. O rok neskôr prichádza ponuka z klubu Fabric, Martin neváha a Fabric využíva ako ďalší level nadobodnutých skúseností a poznatkov.

Netrvalo dlho a televízne médiá si všimli Martinov talent a v roku 2004 bol hosťom relácie Frisbee na TV Óčko a taktiež v zahraničí, kde bol hlavným hosťom prestížnej stanice Viva TV v relácii Club Rotation. V roku 2004 bol oslovený otcom projektu Progressive Session on The Road Dj-om Tazzom o začlenenie sa do tohto zaujímavého zoskupenia top progressive djs.

Martin v súčasnosti vlastní 2 rezidentné noci PROGRESSIVE (Paradogs club) a EVOLUTION (Fabric). Na oboch boli jeho hosťami mená ako Oliver Klein, Andrew K, Kosheen, ATB, Jimmy van M, Sedrick Snake, Tomcraft, Tomáš Haverlík a mnoho ďalších zaujímavých osobností z oblasti progressive house/trance. V roku 2005 dosiahol svoje najlepšie umiestenie v ankete Czech Dance Music Awards, kde sa umiestnil na 4.mieste v kategorii Dj roku.

V súčasnosti se okrem práci v rádiu venuje vlastnej produkcii a zdokonaľovaniu samotného dj-ingu, ktorý chce posunúť na tú najlepšiu úroveň!

Martin je typickým predstaviteľom čistého progressive house/trance s neuveriteľnou dávkou energie, logiky, príbehov a emócií. Poznáte ho so zavretými očami podľa jeho obľúbených plôch, energickej basovej linky a obľúbených vokálov. Zasnený track vystrieda energický break a vzápetí výbuch rovných beatov - toto je Martin, Dj s dôrazom na maximálnu presnosť mixingu, ale taktiež prácu s ľuďmi, lebo toto je podľa neho to najdôležitejšie.

MARTIN GRENDER MY CASE 7


greda

DJ HAFFEN (Ady van Haffen)

Tento dj, ktorý pochádza z Martina sa dj-ingu venuje dva roky a na scéne sa objavil len minulý rok, na akcii v Galante. Za tak krátku dobu si zahral už na niekoľkých akciách a ďalšie hrania mu utešene narastajú.

Jeho začiatky a náklonnosť k EDM sa dajú dátovať až do začiatku 90-tých rokov, kde ho uchvátili The KLF, C&C Music Factory a pod. Jeho vkus ale najviacej zmenila vlna tvrdšieho soundu Rave a hardcore, ktoré vlastne ovplyvnili aj jeho dnešné radenie sa skôr k tej tvrdšiej odnoži trance. Neustále sa mu však páčila práca djs, ich ovplyvňovanie nálady v klube a predstava, že by sa k ním raz mohol radiť aj on...

Začiatkom roku 2003 sa teda pustil do mixovania hudby na pc, kde sa učil základom mixaže. Tým pravým prelomom sa stal až rok 2006, kedy sa konečne odhodlal kúpiť si svoje prvé vysnívané gramofóny, aby sa tomu začal venovať vážnejšie.

Neustále sa však hľadal v odnožiach trance music. Ten pravý prelom prišiel až z objavením britskej a škótskej tvorby, ktorá mu učarovala. Tvrdý sound, ktorý vie byť pomalší a má energiu tlačiť posledné kvapky potu. Preto v dnešnej dobe môžete počuť jeho tech trance a uplift hlavne z týchto končin.

V dnešnej dobe sa snaží neustále zlepšovať a hľadá cesty, akým smerom by sa v technike mixaže posúval ďalej a tak nejak správne dozrieval ako víno. Jeho zámerom do budúcnosti je tvoriť a pretvárať hudbu počas setu. Preto aj jeho mottom je: "2 playere nikdy nestačia" :D

Jeho tvorbu si môžete vypočuť v promo sete, alebo tiež každý prvý pondelok v mesiaci o 20:00 na radiu Protonic, kde odohráva novinky zo svojho bagu a hosťuje dj-s zo Slovenska, ale nielen odtiaľ.
Za necelý rok svojej existencie na scéne si zahral s menami ako: Antena, Kamil Polner, Eddie Sender, PMC, Nifra, Jobby, Collin, Veon... a mnoho ďalšich.

SET NA DOWNLOAD

haffen

THOMAS

Thomasove začiatky s clubovou scénou sa datujú už od roku 1998, keď začal navštevovať prvé klubové party a priúčať sa Dj-skému remeslu, ktorému sa venuje už od roku 2000.

Jeho sety sú zamerané prevažne na progressívnu hudbu s nádychom electra a techna. Jeho láska k elektronickej hudbe vyrástla do štádia, keď začal organizovať vlastné partys. Na svedomí má mimoriadne úspešnú klubovku Amnesia, na ktorú pozvanie neodmietli svetové hviezdy ako Africa Islam, Chris Sadler, či posledne Angelo Mike.

THOMAS PROMOMIX FOR WEBSOUND.EU NA DOWNLOAD

 

thomas

Už len štyrikrát sa vyspíme :)

addictive

Zdieľať na: 
Publikované: 25. marca 2008 v 22:40 – zdroj: rocket – videné: 2045x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,