ADDICTIVE PARTY 23.1.2010: FIRST STATE A JEHO CESTA K ÚSPECHU – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ADDICTIVE PARTY 23.1.2010: FIRST STATE A JEHO CESTA K ÚSPECHU

Ilustrační obrázek

Húževnatosť, cieľavedomosť, kreativita a rozhodne aj talent. I to sú ľudské vlastnosti, ktoré dovedú vašu „cestu k úspechu" do vytúženého cieľa.

Promo kampaň blížiacej sa 10. edície Addictive Party beží už na plný plyn. Cez vianočné sviatky sme vás informovali o line upe. Skvelé domáce zoskupenie, ako i zahraničný hosť budú tvoriť najvzácnejší šperk v levickom Bowling Dance Clube.

Na začiatku sme schválne v nedokončenej myšlienke spomenuli významné ľudské vlastnosti. Bez pochýb sú tieto vlastnosti aj veľkou viditeľnou nálepkou headlinera „adiktívky", pána s pokrokovým názvom First State. Ale nepredbiehajme udalosti a poďme pekne od začiatku.

Neďaleko Rotterdamu v holandskom meste Dordrecht sa narodil hudobný talent vlastným menom Sander van Dien. Pravdepodobne jeden z najvzácnejších producentských talentov elektronickej tanečnej scény v týchto časoch. Dokonca jeho veľký učiteľ a vzor - samotný Tiesto o ňom hovorí, ako o "najväčšej budúcej hviezde EDM scény". No a to už je čo povedať. Avšak sám Sander stojí s nohami na zemi a húževnato pracuje na svojom zveľadení značky First State po celom svete. Počas svojho dospievania, keď elektronickej hudbe načisto prepadol, nasmeroval svoj sound do vôd trance-u a progressivu. Svoju hudbu presne zadefinoval, ako "emocionálnu hudbu dotýkajúcu sa duše".

sander van dien

First State začal svoju profesionálnu kariéru DJa a producenta písať rokom 2003. V spolupráci s Ralphom Barendsom (Ralphie B) vznikol remix tracku Amazon, ktorý bol okamžite podpísaný na Tiestovom labeli Blackhole Recordings. Po ňom nasledoval už samotný producentský rukopis Sander van Diena s názvom Terms. Ukážka tohto tracku dosvedčuje starý a dobrý „classical trance".


Značku First State naplno uviedol na trh až v roku 2005. A ako inak by nazval svoj prvý track ? No jednoducho - First State. K nemu prihodil ďalšiu perličku Sacred a na svete bol nový release, ktorý pre zmenu vyšiel na labeli In Trance We Trust. Tento release si vyslúžil obrovský support veľkého Tiesta a úspech bol na svete. Po krátkej odmlke, ktorú kľudne môžeme pomenovať „ticho pred búrkou" prišlo to, na čo celý svet čakal. Samozrejme ten trancový. V lete roku 2007 sa konečne otvorili dvere štúdia a Sander spolu s Ralphom predstavili pod projektom First State ich debutový album Time Frame. Na albume spolupracovali aj populárni vokalisti, ako Tiff Lacey, Elliot Johns a Anita Kelsey. Posledne menová spolu s producentskou dvojicou vytvorila „niečo", na čo budú ešte mnohé generácie spomínať. Ale to až o pár riadkov nižšie. Medzi najznámejšie skvosty albumu patria rozhodne skladby Where Do We Go, Evergreen, Sierra Nevada, alebo určite niekomu veľmi „zachutil" aj ambientne začínajúci track Reach Me. Avšak my si v úkážke môžme zaspievať ďalší úspešný počin Your Own Way.


Už je to tu! Predstavenie najvýznamnejšieho úspechu holandského mladíka Sander van Diena. Projekt First State s Anitou Kelsey obdaroval elektronickú scénu tým najvzácnejším možným diamantom. Pri jeho počutí doslova naskakujú človeku zimomriavky. Skladba Falling si získala tisícky sŕdc po celom svete. K tejto celosvetovej popularite prispel najmä už niekoľkokrát spomínaný Tiesto. Najskôr ju zaradil na svoju mega - populárnu kompiláciu In Search Of Sunrise 6 Ibiza a potom ho „servíroval" veľkej mase ľudí na svojej tour po celom svete. Svoj potenciál využila aj v najpopulárnejšej radioshow A State Of Trance u Armin Van Buurena. V diváckom hlasovaní sa umiestnila na siedmej priečke v Top 20 of 2007. Na Addictive Party si aj vy môžete vychutnať tento track, ako dotyční v tejto úkážke.


Súčasnú tvár First State tvorí track Off The Radar, alebo track vydaný pod vlastným menom Sander van Dien - Aurora. Avšak medzi najnovšiu pecku môžeme považovať track Brave, ktorý Sander nahral s populárnou vokalistkou Sarah Howells.


K tomu môžeme pripočítať i dva skvelé remixy. Prvý je remix skladby Cold Wings pre producenta Jonasa Steura. Druhý remix brázdi momentálne mnohé radioshows a je to remix skladby Ashley pre duo z New Yorku - Filo & Peri. Muž, ktorého už aj vy uvidíte o pár dní, hral v mnohých zaujimavých destináciach - Austrália, Južná Afrika, Severné Írsko a Kalifornia. Sander sa dokonca objavil aj na prestížnych eventoch - Trance Energy, Godskitkchen, Gatecrasher.

Milí priatelia, uzavrime túto „cestu k úspechu" konštatovaním, že tvorca tejto cesty sa už o pár dní predstaví aj pred našimi očami a predvedie tak naplno svoj nesporný talent. Sander van Dien alias First State je pridaná hodnota, ktorú treba okúsiť aj na vlastné oči.

addictive party jan 2010

Zdieľať na: 
Publikované: 12. januára 2010 v 10:30 – videné: 2070x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

devo101

devo101 14. 1. 2010 v 18:31
Organizujeme špeciálny partybus (dopravu luxusným autobusom) z Bratislavy do Levíc (cez Trnavu a Nitru) na ADDICTIVE party, 23.1.2010! Viac info a rezervacie na www.partybus.sk/…2010-levice/ alebo www.facebook.com/event.php?…


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,