ADDICTIVE PARTY 12.9.2009 LEVICE: LAST INFO A LINE UP – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ADDICTIVE PARTY 12.9.2009 LEVICE: LAST INFO A LINE UP

Ilustrační obrázek

Pojem "Addictive Party" sa skloňoval v posledných týždnoch veľmi často. Už zajtra sa prvýkrát slovenskému publiku predstaví mladý Brit Ashley Wallbridge. Dnes vám prinášame posledné info spolu s line-upom.

 

 

 

Počas predošlých týždnov sme odkrývali jednu tajničku za druhou. Najskôr si „adiktívka" vytýčila nové ciele, méty, ktoré chce do poslednej bodky naplniť. Neskôr sme predstavili nový priestor, kde sa naplno prejaví vaša radosť. Ďalej to boli „hviezdičky", ktoré ukážu svoje umenie a vyšperkujú tak tento sobotný večer. A aby sme pri každej ceste prišli k samotnému cieľu, tak nás teraz čakajú posledné slová pred vypuknutím blížiacej sa Addictive Party.

Časový line-up

22:00 - 23:30 - Senor Kuros
23:30 - 01:00 - Nifra
01:00 - 03:00 - Ashley Wallbridge
03:00 - ???? - Thomas

Celý kolos nazývaný Addictive Party odštartuje presne o 22. hodine. Magická brána, ako z čias „Babylónie" sa otvorí a môžete vstúpiť do svojho vysnívaného raja. Za zvukov prvých beatov a melódií vás privíta performance mladého DJ-a menom Senor Kuros. Polhodinu pred polnocou sa k vám svojim energickým setom „prihovorí" šarmantná a talentovaná DJ-ane Nifra. A určite si do sýtosti vychutnáte aj jej „komplikovaný život".

a

O jednej v noci sa na stage postaví dlhoočakávaný headliner celej party a to čoraz viac jasnejšia „hviezdička", ktorú samotný Andy Moor označil za producenta roku 2008, Ashley Wallbridge. Dve hodiny vám bude servírovať jednu lahôdku za druhou, až ho nebude chcieť pustiť zo svojho „parketového objatia". Na záver si môžete vychutnať najznámejšiu tvár a rezidenta „adiktívky" DJ-a menom Thomas. Skvelý štvorlístok, ktorý sa postará o neopakovateľnú noc a vynikajúci zážitok.

V klube je kvalitné ozvučenie, 2 lasery, plazmy, projekcia a 2 veľké bary (jeden vo VIP) s obsluhou v štýlových Bowling uniformách. Každý pri vstupe obdrží malý darček od sponzora ClubWare a mnohých potešia i krásne gogo tanečnice. Podrobné informácie o VIP zóne nájdete pod týmto linkom. Informácie o multifunkčných priestoroch Bowling Dance Clubu a Coctail Baru spolu s fotkami nájdete tu alebo si kliknite na www.bowlinglv.sk

POPIS CESTY DO KLUBU:

Zo smeru Nitra, Vráble a Nové Zámky:

Vstúpite do Levíc a potom pôjdete jednoducho ďalej rovno cez most ponad železnicu, až sa dostanete k prvej križovatke s kruhovým objazdom. Rovný smer z kruhového objazdu vás dovedie k podstatnému bodu a to k druhej križovatke bez svetelnej signalizácie (najbližšia odbočka vpravo po kruhovom objazde). Už pri vzhliadnutí tejto odbočky sa môžete zaradiť do pravého pruhu, ktorý vás privedie až do centra Levíc. Po pravej strane (po cca 200 metroch) sa nachádza zrekonštruovaná budova starého mlyna, ktorá je dominantou mesta, takže ju len ťažko prehliadnete. Z bočnej strany nájdete vstup do Bowling Dance Clubu. Prajeme vám príjemnú cestu.

Zo smeru Zlaté Moravce, Zvolen a Banská Bystrica:

Cesta vás privedie k prvej križovatke, kde odbočíte smerom doprava. Následne sa po vašej pravici bude nachádzať najskôr hypermarket HYPERNOVA a potom TESCO. Pri druhom menovanom hypermarkete sa dostanete k veľkej križovatke so svetelnou signalizáciou. Vaša cesta bude pokračovať rovným smerom. Po vašej pravici budete vidieť mestskú Plaváreň. Asi po 400 metroch sa dostanete k podstatnému bodu a to ku križovatke bez svetelnej signalizácie. Teraz odbočíte doľava na smer do centra, kde už uvidíte dominantu moderne reštaurovaného Mlynu a o cca 200 metrov z boku vchod do Bowling Dance Clubu. Prajeme vám príjemnú cestu.

a

Cesta za poznaním novej edície Addictive Party je už takmer za nami. Absolútny cieľ tejto cesty smeruje k Bowling Dance Clubu v Leviciach, kde sa uskutoční táto dlhoočakávaná akcia. Nepochybujem, že každý pozná jej názov. Ale ja si ho i napriek tomu dovolím povedať. Addictive Party je pojem, ktorý bude nasledujúce dni kraľovať našim mysliam.

Váš AP-team & Bowling Dance Club Levice

Party Info:
12.9.2009 Addictive Party

presents Ashley Wallbridge (www.ashleywallbridge.com)
Nifra, Senor Kuros, Thomas
Bowling Dance Club Levice
Normal ticket:
- 3,50 € (cez rezerváciu)
- 4 € (na mieste)
VIP ticket: 8 € (posledných 8 kusov)
info: addictive@websound.eu

a

Zdieľať na: 
Publikované: 11. septembra 2009 v 12:54 – videné: 2414x – komentárov: 2 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Senor_Kuros

Senor_Kuros 13. 9. 2009 v 18:29
Ja ti dám Vlada Vec sa má tak že akcia naozaj úžasná a ja som hral práve načas

LaQeeesha

LaQeeesha 13. 9. 2009 v 18:26
Ashley je král !!!! Nifra nebezpečne nakladala snímam klobúk a Vlado...ten hral 4minúty pred začiatkom !!!


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,