4P s RS: súťaž, chekni čo môžeš vyhrať !!! & ReOrder: prehral som "Slovenskú hádzanú" so Sied van Rielom – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

4P s RS: súťaž, chekni čo môžeš vyhrať !!! & ReOrder: prehral som "Slovenskú hádzanú" so Sied van Rielom

Ilustrační obrázek

4P party s Ronski Speedom sa neudržateľne blíži. Pre tých, čo radi súťažia sme pripravili jednoduchú súťaž, ktorá bude mať dvoch výhercov.

A čo všetko môžete teda vyhrať?

1. výherca získa: dva voľné vstupy, aktuálny CD album Ronskiho Speeda s jeho podpisom, tričko euphonic a PS3kovú hru BIOSHOCK 2.

2. výherca získa: dva voľné vstupy, aktuálny CD album Ronskiho Speeda s jeho podpisom.


Súťažná otázka znie:

Čo sa skrýva pod názvom 4P?
a)for párty
b) for people
c) for play

Správne odpovede posielajte na e-mail: 4psutaz@gmail.com

Do predmetu e-mailu vložte: 4P súťaž a do samotného e-mailu potom váš tip na správnu odpoveď a celé vaše meno.

Súťaž trvá do stredy 20.10.2010 do 22:00.

Pokiaľ Váš e-mail so správnou odpoveďou dorazí po tomto čase, nebude do tejto súťaže započítaný a bude automaticky vyradený. Výhercu alebo výherkyňu skontaktujeme ešte v ten deň do 00:00.

Ceny budú následne odovzdané osobne v mieste konania.

 

4P s RS: ReOrder: prehral som "Slovenskú hádzanú" so Sied van Rielom

Do akcie s Ronski Speedom nám ostáva už iba 14 dní a preto je na čase predstaviť vám v krátkom rozhovore ďaľšieho z DJ hosťa 4P párty, ktorým je ReOrder.

Čauko Reo, si ďaľším z vystupujúcich na 4P párty s Ronski Speedom, opýtam sa ťa jako producenta jako teba oslovuje Ronsiko produkcia?


Ahoj Milan, je to jeden z mojich obľúbených producentov a už dlhé roky je. No v poslednom roku ma zaujala hlavne jeho produkcia pod aliasom Sun Decade... totálne naspeedované clubove pecky! Jeho skladbu Lasting Light hrávam dodnes:)

Dnes sa už produkci venuje kde kdo a to sa dosť podpisuje na kvalite alebo skôr na nekvalite vydávaných skladieb. Ako toto vnímáš ty?

Keďže sa v tomto pohybujem ako majiteľ úspešného vydavateľstva môžem fakt potvrdiť, že produkcii sa venuje kadejaky "potmehood :D" Do uši sa mi dostane cca 500 skladieb mesačne a z toho sú možno 2-3 také, že majú šancu uspieť v profesionálnom svete elektronickej muziky. Najnovšie tu máme tzv. BOOM vydavateľstiev, čiže vydavateľstvo má dnes tiež kde kto a vydáva sa veľká hromada "trashu". Našťastie ľudia majú uši v poriadku a tieto skladby nekupujú:) Talentov ako je napr. Arty sa narodí max 1 za 100 rokov a svet si ho všimol hneď, takže verím, že kvalita bude rásť a nekvalita sa sama zničí :D

V súčastnosti určite patríš k najúspešnejším slovenským producentom, tvoje skladby sa čím ďalej tým opraviteľnejšie objavujú v reláciách ako je Ferry Corstenovo Countdown, Arminov ASOT alebo TATW Above & Beyond a ďalších, moja otázka teda znie. Aký máš názor na súčasnú slovenskú produkciu a producentov?

Na Slovensku máme veľmi dobrých producentov a každý je niečim špecifický. Doslova každý z nás má iný štýl elektronickej hudby, a tak tu nikto z nás nemá konkurenciu. Čiže sme všetci "TOP":D.

Na začiatku tvojich úvodných producentských úspechov som si všimol jednej veci a to tej, ze ťa na Slovensku malo veľa ľudí strašne rado :-) (myslené ironicky). To, že máš talent a čím ďalej tým väčší úspech ako producent si im už dokázal, ozvali sa ti už takí čo na teba najskôr hádzali špinu a teraz sa snažia byť „tvoji najlepší kamaráti" a zviesť sa na vlne tvojho úspechu? Určite dobre vieš ako to myslím!

Neviem presne čo myslíš, mňa majú všetci radi, len ja nemám rád "nikoho" (myslene ironicky:D:D:D) Život ma naučil všetkých "haterov" ignorovať a počúvam len konštruktívnu kritiku. A tým "kamarátom" (čo nejak zaspali dobu), tým môžem len zamávať a poslať veľkú pusu. Peace

Pred letnými prázdninami si mal na Slovensku vystupovať na akcii s Ferry Corstenem, nakoniec si ale nevystupoval, čo bolo dôvodom?

Doslova môžem povedať, že som prehral "Slovenskú hádzanú" so Sied van Rielom... Moc ma to potom mrzelo, hlavne kvôli fanúšikom, ktorých som sklamal. Čoskoro sa do Košíc vraciam a určite im to vynahradím.

Posledná otázka znie, ako to vidíš so svojou budúcnosťou?

Budúcnosť sa odvíja od toho čo robíme práve teraz. Ja momentálne tvrdo pracujem v štúdiu na nových skladbách, podpisujem skladby na exkluzívnych EMD vydavateľstvách... Dávam tomu doslova všetko. Čiže vidím to celkom pozitívne. Ale čo sa týka konkrétnych veci, fandovia sa môžu v 2011 tešiť na môj prvý autorský album. Konečne niečo, čo sa bude dať počúvať, že? :D

4p



Zdieľať na: 
Publikované: 15. októbra 2010 v 21:48 – videné: 1265x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,