28.06.2008 BEAUTIFUL THINGS Dopler BA - PRESENTS ALY & FILA – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

28.06.2008 BEAUTIFUL THINGS Dopler BA - PRESENTS ALY & FILA

Ilustrační obrázek

Jedni z troch headlinerov letnej párty Beatiful things bude duo DJov a producentov, ktorý si hovoria Aly & Fila. Ich energické performance je na Slovensku už dlho očakávané u mnohých fanúšikov. Beautiful things rada premieňa sny na skutočnosť, a preto v sobotu 28. júna 2008 splní sny a túžby v klube Dopler mnohým, nielen slovenským kluberom.

Aly Ahm Fathalah a Fadi Wassef Naguib, nerozlučná dvojica skvelých priateľov, ktorá už od malička chcela byť blízko hudby.


Zlom nastal v dobe, kedy objavili hudbu umelcov, aký mi sú Paul Van Dyk, Chicane alebo Steve Helstrip. Od tohto momentu si zamilovali elektronickú tanečnú hudbu a rozhodli sa založiť malé súkromné štúdio v Káhire. Egypt a severná Afrika v tej dobe neboli horúcou pôdou pre Trance a tak sa začali obzerať po sľubných vyhliadkách v Európe. Úspech nenechal dlho na seba dlho čakať.

V roku 2002 kedy uzrela svetlo sveta párty Beautiful things podpisujú Aly & Fila zmluvu s nemeckým labelom Euphonic Records, kde hrajú hlavné husle Kyau & Albert a Ronski Speed. Prvý singel Eye Of Phorus zaznamenal prvé úspechy a do svojich setov ho zaradili mená ako Armin Van Buuren, Paul Van Dyk i Tiësto. Tento singel môžete nájsť na mnohých kompiláciach ako Gatecrasher Resident Transmission 02, Mexico Love Parade, Viva Club Rotation...

music

Po ukončení spolupráce s labelom Euphonic sa rozhodli založiť vlastný sublabel Offshore. K tomuto cieľu im dopomohol Pán, ktorý si hovorí Andy Prinz. Ako jeden z prvých singlov, ktorý sa objavil pod značkou Offshore Music Switzerland bola skladba Spirit Of Ka. Neskôr sa táto skladba objavila aj v remixe od Markusa Schulza. Aly & Fila presvedčili hudobnú odbornosť, že sú veľkým producentským prísľubom do budúcnosti. Po dvoch úspešnych vstupoch na scénu nasledovali ďalšie výborne skladby v krátkom slede: Thebes a single Uraeus a Ankh (Breath of Life) ktorý prezentovali pod značkou A&F Project.


Egyptské duo sa môže pýšiť aj skvelými remixami pre umelcov ako Andy Prinz - Quiet Of Mind, DT8 Project - Hold Me Till The End, Lange - Out Of The Sky a Armin Van Buuren - If U Should Go. Ako jeden z najlepších remixov môžme považovať remix skladby FKN feat Jahala - Why. Skladbu si veľmi zamiloval Paul Van Dyk, ktorý ju často zaraďuje do svojich setov. Rovnako ju Fila odohral už ako vlastný debut na prestížnej párty Armina Van Buurena - A State Of Trance 300 v Holandskom Den Boschi .


Aly & Fila svoje DJ-ské umenie predvedli na skvelých parties: Street Parade, Godskitchen, Nature One a spomínaná party ASOT 300/350. Od roku 2005 spustili svoju radioshow Spiritual Moment. Neskôr sa pridáva radioshow Future Sound Of Egypt, ktorá momentálne vysiela internetové rádio Digitally Imported každý pondelok o 22.00 h.

„Ako vyzerá súčasná tvár egyptského dua Aly & Fila ?" Ich aktúalne tracky Lost Language a Key Of Life sa rýchlo stali oblúbenou pochúťkou mnohých fanúškov Trance Music. K tomu nedávno pribudla mixovaná kompilácia Trance World, ktorú vydal Holandský label Armada.

Každý z nás už netrepezlivo odpočítava hodiny a dni, kedy to vypukne a spoločne sa budeme môcť radovať zo skvelej hudby, ktorú tak milujeme. Pevne veríme, že na letnej Beautiful things v sobotu dňa 28. júna v klube Dopler zahrejú srdcia mnohým z Vás.

LADIES AND GENTLEMEN THIS IS ALY & FILA EXCLUSIVE FOR YOU



Wate for Beautiful things

28.06.2008 Beautiful Things presents John O'Callaghan / UK, Aly & Fila / EG, Sergei Shkuroff / FIN, Martin Gredner, Pico
Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 499.- Sk Dancefloor, 699.- Sk VIP

14.06.2008 BT HOT Warmup
Pico exclusive 6 hour set, Fester
Radosť, Bratislava, Slovakia
Ticket: 100.- Sk

Cosmopolit events & Dopler
www.cosmopolit.sk, idj.cz/pico

music

Zdieľať na: 
Publikované: 20. júna 2008 v 11:01 – zdroj: www.cosmopolit.sk – videné: 1923x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,