12. 10. 2012 - EAR-GASMIC PRINÁŠA SEAN TYASA – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

12. 10. 2012 - EAR-GASMIC PRINÁŠA SEAN TYASA

Ilustrační obrázek

Veľkolepá klubová trance show Ear-Gasmic sa opäť vracia do trnavského klubu Europa2Point, konkrétne v piatok 12. 10. 2012. Tam uvidíte, kam až možno s klubovou trance párty zájsť! Po marcovom náklade od Alexa MORPH budú na vás čakať ďalšie nové vychytávky a nová show ako nikdy predtým. Opäť pre vás v klube postavíme od základov úplne nové pódium s megalomanskou svetelnou a vizuálnou show. Stage, ktorý prejde znovu veľkými zmenami bude obohatený o ďalšie LED panely, čím samotnú LED stenu rozšírime. Svetelný park bude oproti marcovému Ear-Gasmicu taktiež výrazne posilnený, takže okrem štandardnej technickej výbavy klubu prinesieme ďalších 16 výkonných rotačných hláv, 4 stroboskopy, dymostroje + vyššie spomenuté LED steny.

Tradične nebudú chýbať obrovské Ear-Gasmic dekorácie a kvetinová výzdoba vo svojskom štýle. K tomu všetkému opäť na mieru pripravené vizualizácie, intrá štartujúce DJov, živý prenos z publika a DJov na obrazovku, 4 krásne profesionálne GoGo tanečnice a mnoho ďalšieho. Preto sa už teraz máte určite na čo tešiť.

Toto všetko bude možné zrealizovať aj vďaka hlavnému partnerovi z Českej republiky, ktorým je spoločnosť ENERGY SISTEM.

V súčasnosti sa táto spoločnosť zaoberá distribúciou pestrého portfólia produktov, využívajúcich najnovšie technológie, či už sú to prenosné prehrávače, tablety, eBooky alebo počítačové príslušenstvo. Výrobky tejto spoločnosti sa predávajú vo viac než 50 krajinách sveta a keďže Energy group dbá na kvalitu, poskytuje na produkty nadštandardnú 3 ročnú záruku. Môžete sa o tom presvedčiť aj vy na www.energy-sistem.cz .

Samozrejme pokračujeme aj v line-upe svetového formátu. Headlinerom večera bude američan Sean Tyas pochádzajúci z New Yorku.

Sean Tyas je najstarším z troch súrodencov. Elektronická hudba ho po prvýkrát oslovila v jedenástich rokoch. A naplno jej prepadol. Prostredný brat Ryan, ktorý sa mimochodom taktiež úspešne živí ako DJ, o jeho dospievaní hovorí: „Cez sedem rokov trávil Sean každý deň hodiny a hodiny počúvaním elektronickej tanečnej hudby, študovaním jej zvuku a učením teórie. Vedel, že hudba sa stane jeho životom a nepripúšťal si čokoľvek iné". Aktívne na svojom sne začal Sean pracovať v roku 1999, kedy z vinylov zostavil svoj prvý techno set a začal sa učiť mixovať. A v nasledujúcich rokoch si už zariaďoval vlastné domáce štúdio. Po štúdiu začal v rodnom okolí na Long Islande pôsobiť ako DJ v miestnych kluboch a občasne sa mu pošťastilo, že v new yorských rádiach zaznel nejaký ten song zo Seanovej rannej tvorby. V tejto dobe sa taktiež dôkladne venoval remixovaniu známych amerických popových hviezd akými sú Christina Aguilera, Pink či Moby. Definitívny zlom v jeho kariére nastal jedného januárového večera roku 2004. Spoločne s Ryanom vyrazili na akciu, ktorej headlinerom bol ich najobľúbenejší DJ - PAUL VAN DYK. Uprostred noci si Sean odskočil na toaletu a jeho brat zostal na parkete. Naraz sa z reproduktorov začal valiť Ryanovi povedomí zvuk. Započúval sa a potom okamžite bežal po svojho brata. Po návrate obidvaja zostali stáť s otvorenými ústami, keď zistili, že sám Paul Van Dyk práve hraje Seanov najnovší track Remember. O osem mesiacov neskôr už Sean sedel v lietadle do Nemecka s jasnou víziou - stať sa profesionálnym hudobným producentom.


Svoju európsku kapitolu začal písať v Kolíne nad Rýnom, kde naviazal veľmi úzku spoluprácu s Michaelom Urgaczem alias Bearnem a spoločnými silami vyprodukovali niekoľko releasov pod záštitou Beamovho vlastného labelu Beam Traxx. V roku 2006 rozviazal úspešne spojenie s Beamom a rozhodol sa ísť vlastnou cestou. Tento rok môžeme v Seanových očiach označiť prívlastkom super-produktívny. Najskôr vyhral súťaž o najlepšiu prerábku skladby Punk´d od Sandera van Doorna, ktorej sa zúčastnilo až 250 remixérov. Vďaka autorským trackom ako Candida, Lift alebo Mirella sa potom pomaly, ale iste začal prepracovávať na výslnie svetovej trance scény a získal si náklonnosť hviezdných DJov. Napríklad Armin Van Buuren ho vo svojej dobe označil za jedného z najlepších a najtalentovanejších producentov. O pravdivosti tohto tvrdenia svedčí i množstvo Tyasových remixov, o ktoré bol požiadaný známymi labelmi. Za všetky spomeňme Duderstadt - Muhanjala alebo Mike Foyle - Shipwrecked. Na konci roku 2006 predstavil spoločne s DJane českého pôvodu Tatanou remaky skladieb Children od Roberta Milesa a Airwave od Rank 1. Rok 2007 so sebou priniesol ďalší rapídny nárast produkcie. Ako mimoriadne úspešné sa dajú ohodnotiť singly Drop a One More Night Out alebo remixy Vincent de Moor - Fly Away, Tranquility Base - Oceanic či Thomas Bronzwaer - Resound. Seanovým novým domovom sa stal label Discover, pod ktorého záštitou čiastočne namixoval jeden diel populárnej kompilačnej série Live As... Svoje tracky však vydával i u renomovaných spoločností ako Armada, Anjunabeats alebo Yakuza. Nesmieme zabudnúť ani na fakt, že sa Tyas aktívne podiela na produkcii niekoľkých svojich priateľov, medzi ktorých sa radia napr. matadori Dave 202, Talla 2XLC či talentovaný Tom Colontonio.

Svojou pracovitosťou si Sean nie len naďalej upevňuje pozíciu jedného z najrešpektovanejších a najhranejších producentov, ale vďaka svojmu sympatickému vystupovaniu, energickým setom a srandičkám za pultom sa stáva jedným z najžiadanejších DJov. Precestoval celý svet, pričom si zahral vo vyhlasených kluboch a na akciách ako holandské Dance Valley, Trance Energy, Tomorrowland, nemecké Nature One či Gatecrasher na Ibize. Pravidelne taktiež uvádza svoje radioshows Tytanium Session na Afterhours.fm. Sean Tyas dnes žije vo švajčiarskom meste St. Gallen, kam sa s manželkou Mirellou presťahoval. V Trnave naživo vystúpi už 12. 10. 2012 v dvojhodinovom sete plnom kvalitného trancu.

Sean Tyasovi bude sekundovať náš druhý hlavný hosť, známy domáci producent Robert Burian. Jemu bude patriť významná úloha, dôkladne clubberov naštartovať a zahriať pred samotným Seanom. Svojský štýl a neopakovateľné dávky energie vie Robert rozdávať nie iba pomocou svojej produkcie, ale predovšetkým na jeho vystúpeniach, kde si treba vždy dať pozor, aby sa náhodou nezrútila strecha. Každé jedno jeho vystúpenie je výnimočné, pretože Robert Burian je high-end DJ, ktorému bije srdce práve pre dav a ľudí, ktorí si to vychutnávajú spolu s ním. Exkluzivita je maximálna, keďže vždy sa objaví niečo nové z jeho štúdia.


Robove tracky podporuje mnoho svetových DJov ako sú Armin Van Buuren, Tiesto, Markus Schulz, Above and Beyond, Sander Van Doorn, Ferry Corsten, Talla 2XLC, Marcus Schossow, atď. Pokiaľ ste rozhodnutí zažiť to, čo elektronická tanečná hudba ponúka vo svojej úplnej kráse, tak by ste 12. 10. na párty Ear-Gasmic nemali chýbať.
O staré dobré trance klasiky v podobe obľúbeného hodinového živo mixovaného Ear-GasmiXu sa tentokrát postará rezident noci DJ JoshJoy.

Na úplný začiatok akcie ľudí na parkete rozohreje domáci talentovaný DJ Martin Michniak, ktorého ste tento rok mohli u nás zažiť napr. na festivaloch BeeFree či Top Trance. Záver párty bude patriť českému DJovi Joe Cormackovi. Joe je v Čechách známy aj vďaka svojej rezidencii na rádio show The Sound Of Freezer na rádiu Sensation Factory a tak sa tentokrát môžete tešiť na jeho energický trancový výprask.


Brány trnavského klubu Europa2Point sa otvoria presne o 21:00 hod. Štandardnú vstupenku (14,- €) si budete môcť zakúpiť priamo na mieste pri vstupe do klubu. Návštevníci, ktorí sledujú našu Ear-Gasmic fan page na facebooku www.facebook.com/…mic.official si majú možnosť zakúpiť VIP vstup (18,- €) v predpredaji. Predpredaj funguje rovnako ako pri predošlých Ear-Gasmicoch - formou vkladu či prevodu na náš bankový účet. V klube sa majitelia zakúpených VIP vstupov preukážu dokladom totožnosti (budú napísaní na zozname uhradených VIP vstupov) a následne obdržia pásku do VIP zóny. Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v piatok 12. 10. 2012 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti http://www.facebook.com/#!/events/275228609248187/

Klub Europa2Point nájdete v Trnave na adrese Zelený kríček 2.

Presný časový line-up vám prinesieme v nasledujúcej newske, takže nás sledujte. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic 2012 autumn edition - 12. 10. 2012
Miesto: Europa 2 Point / Zelený kríček 2, 917 01 Trnava
Entry: normal 14,- €, VIP 18,- €
Start: 21:00 hod.
Line-up:
SEAN TYAS (USA), Robert Burian, JoshJoy (special trance classics Ear-GasmiX), Martin Michniak, Joe Cormack (CZ)

Facebook fan page: http://www.facebook.com/eargasmic.official

Eargasmic 2012

Zdieľať na: 
Publikované: 13. septembra 2012 v 20:50 – videné: 1365x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,