02.02.2008 Beautiful Things presents Talla 2XLC – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

02.02.2008 Beautiful Things presents Talla 2XLC

Ilustrační obrázek

Vaše zadky patria už prvú februárovú sobotu riadnej Trancovej nádielke so značkou Beautiful Things! Veľkú hudobnú radosť si môžete vychutnať v clube Dopler, kde sa predstaví Tomas Haverlik, Robert Burian a Pico. Ako headliner prvej BT nebude nikto iný ako jedinečná trance-ová legenda Talla 2XLC.

 

 

Andreas Tomalla alias Talla 2XLC naštartoval svoju DJskú karieru už v 80-tych rokoch v jeho rodnom nemecku. Hudobná verejnosť považuje tohto umelca za jednu z najväčších hviezdičiek elektronickej tanečnej scény. Dokonca ho môžme označiť za jedného „ Fathers of Trance Music".

Jeho prvý krok v kariére, ktorý ho odrazil na ceste k tým najlepším je určite vznik vlastnej párty - Technoclub. Táto párty sa postarala o najväčší rozmach elektronickej scény v Európe a kludne môžme prehlásiť aj na svete. V roku 1989 začala písať táto párty svoju históriu v legerdárnom clube Dorian Gray, ktorý je situovaný na frankfurtskom letisku. Fanúšikovia tejto skvelej párty, ktorí cestovali z rôznych kútov sveta, mohli vidieť a počuť výstupenia mien ako Sven Väth, Paul Van Dyk, Carl Cox, Laurent Garnier, Tiesto alebo Jam & Spoon... Oblúbenosť a čoraz väčšiu popularitu mu zabezpečili hrania na najväčších Dance Event-och na svete, tzn. Trance Energy http://www.youtube.com/watch?v=JZGTnzQv6xk , The Love Parade, alebo rezidencie v klube Space na Ibize. Absolvoval svoje tours po celej Európe, Amerike a Ázií.

jpg

V rokoch 1992 - 1995 sa rozhodol dať si pauzu s DJingom. Svoj čas chcel využiť na založenie hudobnej firmy Music Research, ktorá sa následne stala domovom label-ov Tetsuo, Such Me Plasma... Avšak po roku 1995 sa Talla opäť vracia k DJingu a k produkovaniu.

Talla 2XLC vystupoval počas jeho kariéry pod rôznymi projektami ako T2, 2XLC, TGAF, Richard Cube, Two of China... Ale za najväčší projekt môžme považovať projekt s menom Trance Allstars. Pod toto dielo sa podpísali Taucher, DJ Mellow-D, ATB, Sunbeam, Schiller a samozrejme Talla 2XLC. Pod hlavičkou Trance Allstars vytvorili výborný energický remix už známej skladby od Mobyho - Go. Ešte môžme spomenúť úspešne tracky ako Ready To Flow alebo The First Rebirth.

jpf

Za jeden z najväčších Tallových úspechov, čo sa týka produkcie je track Can You Feel The Silence. Tento skvelý počin vystrelil až na 14. miesto v TOP 100 nemeckého rebríčku predajnosti. Môžme spomenúť jeho úspešnú kompiláciu Technoclub, na ktorú si pozval hostí ako DuMonde, Yves De Ruyter alebo Cosmic Gate. Ak by sme sa mali pozrieť na jeho súčasnú tvár, nemusíme ani zachádzať ďaleko. Tento track sme počuli snáď tisíckrát v sete každého známeho DJa ako "povinnú jazdu". Dočkal sa dokonca dvoch úspešnych remixov a to Duderstadt a John O´Callaghana. Do svojich radioshow ho zaradili aj Armin Van Buuren, Above & Beyond, Tiesto alebo Ferry Corsten. Určite už tušíte, že ide o vokálovú parádičku No in Between. Všetci pevne veríme, že ju aj Majstro zaradí do svojho setu už 2. februára v klube Dopler.

jpg

Najaktuálnešia pečiatka Tallovej tvorby je spolupráca so Sean Tyas-om na tracku Heart To Heart. Fanúšikovia ASOTu už stihli tento track aj zvoliť za „Future Favorite". Ak by ste si chceli Tallu 2XLC vychutnať naživo, tak jeho radioshow - Technoclub je vysielaná každý týždeň na nemeckom rádiu Sunshine Live. www.technoclub.tc/radio Rovnako odporúčame aj jeho pravidelný hodinový set v radioshow True To Trance (vždy prvá streda v každom mesiaci 20 - 23 CET at DI.fm).

Ladies and Gentleman This is Talla 2XLC

Na záver si Vás dovolím pozvať na prvú Beautiful Things 2008, ktorá sľubuje výbornú zábavu, prvotriednu svetelnú a zvukovú techniku no hlavne skvelé hudobné obsadenie aj v podobe tohto Pána Umelca. Vychutnajme si spolu ďalší amazing dancing event a privítajme v našej domovine túto svetovú persónu tanečnej scény.

www.talla2xlc.com
www.myspace.com/talla2xlc
www.technoclub.tc
www.talla.de

02.02.2008 Beautiful Things presents Talla 2XLC, DE
Tomas Haverlik, Robert Burian, Pico
Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 350.- Sk Dancefloor, 550.- Sk VIP

25.01.2008 Beautiful Things Warmup
Martin Gredner (Fabric, CZ) Pico
Radost, Bratislava, Slovakia
Ticket: 100.- Sk

Pre Cosmopolit events, s.r.o., napísal Wate.
www.cosmopolit.sk

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 3. januára 2008 v 22:32 – zdroj: www.cosmopolit.sk – videné: 2097x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

jose

jose 4. 1. 2008 v 10:31
joj jo tešíme tešíme..


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,