Unikátny ARMIN TRAIN roztočí zábavu v rýchlosti 160 km/h & ARMIN VAN BUUREN Oficial BIO ! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Unikátny ARMIN TRAIN roztočí zábavu v rýchlosti 160 km/h & ARMIN VAN BUUREN Oficial BIO !

Ilustrační obrázek

Letnú sezónu na Zlatých pieskoch otvorí päťnásobný najlepší svetový DJ Holanďan Armin van Buuren. Ako headliner Only Open Air Festivalu sa v Bratislave predstaví 29. júna a spoločnosť mu budú robiť známe značky ako Sander Kleinenberg, Ashley Wallbridge, Blake Jarrrell, Jerome Isma-ae, Barnes Heatcliff, Sterbinsky, či Phillpp Straub.

Festivalové brány sa otvoria na poludnie v sobotu, ale komu by sa nabitý line up málil, môže do rozbehnutého vlaku naskočiť už od piatku. V tomto prípade nejde o žiadnu slovnú hračku, ale o unikátny projekt. Prítomnosť charizmatického tranceového kráľa v Bratislave sa totiž rozhodla podporiť aj súkromná železničná spoločnosť Transport line Czechia, a. s., ktorá z Prahy vyšle súpravu s názvom ARMIN TRAIN. „Tento výnimočný projekt vznikol exkluzívne pre náš festival Only Open Air. Fanúšikovia Armina budú môcť nastúpiť v Prahe Smíchove a my ich dovezieme až na Zlaté piesky. Čakajú ich teda dva dni absolútnej zábavy bez toho, aby museli riešiť hotel, dopravu, či iné podobné detaily," zdôraznil Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Spolu 540 pasažierov sa môže tešiť na nezabudnuteľný zážitok, pretože kým vlaková súprava bude frčať rýchlosťou 160 km/h, vo VIP vagóne vygradujú zábavu Michal Burian, Martin Gredner, Djane Lady A, Djane Enni, Martez Ortega a Tony Angel. „Bonusom bude party vo vyhlásenom Magic Clube Kryzanowice. Dôležité je ešte povedať, že cestujúci sa budú môcť do vlaku kedykoľvek vrátiť, čo im bez ohľadu na ostaných umožnia stewardi. Vlak bude stáť cca 500 metrov od miesta akcie, teda každý má garantovaný maximálny komfort," dodal Ľ. Virág.

Program a doby odjazdov z jednotlivých miest: pristavenie súpravy v Prahe Smíchove a zahájenie programu o 18:00 hod., odjazd z Prahy Smíchova - 28.6.2013 o 19:30 hod.:, odjazd z Pardubíc 28.6.2013 o 21:00 hod., odjazd z Olomouca 28.6.2013 o 22:30 hod., odjazd z Ostravy Stodolní 28.6.2013 o 23:45 hod., príjazd do Kryzanowic 29.6.2013 o 0:30 hod., odjazd z Kryzanowic 29.6.2013 o 7:00 hod., príjazd do Bratislavy Vajnor 29.6.2013 o 12:00 (500 m od Zlatých pieskov), odjazd z Bratislavy Vajnor 30.6.2013 o 7:00 hod.

Vstupenky na Armin Train si môžete zakúpiť v sieti SAZKA TICKET. V cene je zahrnuté dopravné súkromným vlakom na Only Open Air Bratislava s koncertom Armina van Buurena, vstup na festival, vstup do klubu v rámci piatkového programu s ďalšími setmi DJ-ov z vlaku, základné občerstvenie (káva, čaj, voda, základný catering a pod.), ubytovanie v lôžkových a lehátkových vozoch, sociálne zázemie. Tešiť sa môžete na luxusnú dámsku obsluhu v party vozňoch, svetelné efekty a coctail bary.


ARMIN VAN BUUREN Oficial BIO !

Armin van Buuren sa ako prvý DJ v histórii časopisu DJ Magazine dostal štyrikrát za sebou na čelo prestížnej ankety Top 100 mesačníka DJ MAG. Podarilo sa mu to v rokoch 2007, 2008, 2009 a 2010. Tento úspech je dôkazom jeho tvorivej činnosti, ktorej sa ako DJ a producent venuje viac ako 15 rokov. V roku 2011 sa dostal na druhé miesto vo veľmi uznávanej ankete obľúbenosti, v ktorej sa na pozícii Top 3 umiestnil 8. rok za sebou. To, že sa stal jedným z celosvetovo najpopulárnejších DJ-ov, je len jeden z jeho mnohých úspechov. Hnacou silou, ktorá sa skrýva za jeho úspechom, je však jeho absolútne prvoradá vášeň k tanečnej hudbe.

Armin Van Buuren

Ocenenia a uznania
Dokonca aj základný zoznam nedávnych úspechov vyzerá ako celoživotné dielo: v roku 2008 Armin van Buuren získal „Buma Cultuur Pop Award", najprestížnejšie holandské hudobné ocenenie. Za týmto úspechom nasledovalo jeho zvolenie za „Best Trance Artist" v rámci udeľovania hudobných ocenení „Beatport Music Awards", a to vďaka hodnoteniu umeleckých výsledkov a národných a medzinárodných úspechov tohto hudobníka. Okrem toho Armin vyhral ocenenie „Best European DJ" na udeľovaní ocenení IDMA 2009, za ktorým v roku 2010 nasledovalo ocenenie „Best Global DJ" a spolu s ďalšími 3 veľkými oceneniami sa stal aj najpopulárnejším medzinárodným DJ-om v austrálskej ankete „Sony Inthemix DJ". V marci 2010 Armin získal cenu „Gouden Harp", najvyššie ocenenie, aké môže holandský umelec dostať. V roku 2011, v Deň kráľovnej, holandská kráľovná Beatrix odmenila Armina civilným rádom Oranje-Nassau v hodnosti „Officier". Toto kráľovské ocenenie mu odovzdal starosta mesta Leiden, Lenferink, po tom, ako sa Armin usadil vo svojom rodnom meste. Je zrejmé, že Armin van Buuren sa stal jedným z najvplyvnejších umelcov desaťročia, hrajúcich štýl trance.

Ale je toho viac. Ocenenie „Best Album" za umelecký album „Shivers" ako v rámci udeľovania ocenení „Release Dance Awards" v Holandsku tak aj na udeľovaní prestížnych cien „Edison Awards", ocenenie „Best Compilation" za album „A State Of Trance 2006", vyhlásený za „Best European DJ" v roku 2007, vybraný na ocenenie „Best Mix Radio Show" na „Winter Music Conference" v Miami, a to 5. rok za sebou, za rozhlasovú show „A State Of Trance" - v súčasnosti sa vysiela na impozantných 40 FM staniciach, rovnako ako v satelitnom a internetovom rozhlase s viac ako 25 miliónmi poslucháčov týždenne, cez 50 000 prevzatí singlov, albumov a kompilácií v podcaste každý týždeň z pozícií útočiacich na najvyššie priečky rebríčkov po celom svete, jeho singel „Rush Hour" sa stal hymnou Majstrovstiev Európy UEFA v mládežníckych kategóriách, so svojím albumom „Imagine" sa dostal na 1. priečku v rebríčkoch najpredávanejších hudobných albumov v Holandsku, na 1. priečku sa dostal aj záznam „Armin Only - Imagine" na DVD, získal zlatú platňu za album „Mirage" za predaj viac ako 25 000 kópií v Holandsku - dominanty jednoducho stále prichádzajú!

Produkcie
Všetky Arminove vlastné produkcie urobili obrovský dojem a rýchlo si získali celosvetové uznanie. Jeho tretí umelecký album s názvom „Imagine" sa dostal do rebríčka najpredávanejších albumov v Holandsku Dutch Album Top 100 na prvú priečku. Je to prvýkrát v histórii holandskej hudby, čo tanečný producent dosiahol takýto úspech. Bolo vydané aj DVD „Armin Only - Imagine" a už vo svojom druhom týždni dosiahlo uznávané miesto číslo jeden. Hudobné video „In & Out of Love", populárny singel so speváčkou Sharon den Adel, dosiahlo viac ako 115 miliónov zhliadnutí na YouTube, čím sa drží na prvej pozícii v holandskom Top 10 najsledovanejších videí všetkých čias. Arminov katalóg starších nahrávok obsahuje „Blue Fear", „Communication", „Sound of Goodbye", „Shivers", „Rush Hour", „Burned With Desire", „Exhale", „Love You More", „This World Is Watching Me" a „Yet Another Day". Kým remixy ponúkajú záplavu hudby, Armin sa drží skladieb, ktoré naozaj miluje. Používa presne rovnaké kritériá pre svoje kompilácie, čo znamená, že každá nahrávka od Armina alebo jeho dlhotrvajúci „Armind" alebo label „A State of Trance" je dobromyseľný dobyvateľ, ktorý si právom získal svoje miesto. Jeho tvorba zahŕňa skladby kultového televízneho seriálu „24" a skladby takých hudobníkov ako Motorcycle, The Killers, Faithless, BT a Kerli.

Avšak ako sa na skutočného umelca patrí, Armin neustále tvorí novú hudbu a v septembri 2010 vydal svoj štvrtý umelecký album „Mirage". Pri práci na tomto albume Armin spolupracoval s kapelami ako BT, Christian Burns, Ferry Corsten, Adam Young a Nadia Ali. Album „Mirage" získal v Holandsku zlatú pozíciu len 3 mesiace po jeho vydaní za predaj viac ako 25 000 kópií. Po prvom singli, dynamickej inštrumentálnej skladbe v štýle trance „Full Focus", bolo druhé vydanie albumu s názvom „Not Giving Up On Love" spoluprácou so Sophie Ellis-Bextor. „This Light Between Us" v spolupráci s Christianom Burnsom a „Drowning" so speváčkou Laura V boli nadväzujúcimi singlami, rovnako ako jeho ocenená spolupráca so speváčkou Nadia Ali na „Feels So Good". V júni 2011 bol vydaný oficiálny remixový album skladieb z „Mirage". „Mirage - The Remixes" obsahuje remixy od takých interpretov ako Avicii, BT, Dash Berlin, Jerome Isma-Ae, 16 Bit Lolita's, Tocadisco, Kyau & Albert, W&W a mnohých ďalších. Armin v súčasnosti pracuje na svojom piatom umeleckom albume.

A State of Trance & ASOT 550
Ale okrem uznaní a stálej podpory fanúšikov, je to práve hudba, ktorá pre Armina znamená najviac. Dokonalým príkladom tejto skutočnosti je jeho každý týždeň vysielaná 2-hodinová rozhlasová show „A State of Trance". Armin, ktorého počúva 25 miliónov milovníkov EDM, neustále prináša svojim fanúšikom výber toho najlepšieho v štýle trance a progressive, a to bez ohľadu na to, aký nabitý je časový harmonogram jeho turné. 11. výročie rozhlasovej show State of Trance 550 sa oslavovalo na 6 koncertoch v 5 rôznych krajinách: vo Veľkej Británii, USA, Rusku, na Ukrajine a v Holandsku. Všetky akcie A State Of Trance 550 boli vysielané naživo. Mnoho Arminových fanúšikov spúšťa kampane prostredníctvom sociálnych médií, aby sa oslava ASOT600 konala v ich meste alebo krajine.

Podcasty ASOT a „A State of Sundays"
Okrem týždenných show Armin začal prinášať aj týždenné podcasty ASOT, ktoré obsahujú najvýznamnejšie počiny a Arminove obľúbené skladby z predchádzajúceho dielu, aby žiadnemu milovníkovi štýlu trance po celom svete nikdy neušiel ďalší diel. Každú nedeľu Armin van Buuren konferuje 24-hodinový rozhlasový deň s názvom „A State of Sunday", vysielaný na jednej z najväčších rádiostaníc USA, Sirius XM Satellite Radio. Popri „A State of Trance" táto show predstavuje svojim poslucháčom mimoriadne nahrávky ďalších populárnych DJ-ov a talentovaných umelcov.

Kompilácie „A State of Trance"
Arminove každoročné kompilácie „A State of Trance" už získali niekoľko ocenení a čerstvým a exkluzívnym výberom skladieb naďalej vedú fanúšikov štýlu trance tým správnym trance smerom. Vydanie série z roku 2012, „A State of Trance 2012", bolo uvedené na trh v marci 2012. A akoby jedna kompilácia nestačila, Armin nahrával niektoré zo svojich zostáv na Ibize a vydal ich pod názvom séria „Universal Religion". Leto 2011 prinieslo 5. vydanie tejto zbožňovanej série, a to jednohodinovú živú nahrávku z Arminovho pôsobenia v klube Space na Ibize.

Vystúpenia & Armin Only
Vystúpenia tohto holandského DJ-a, svetovej jednotky medzi DJ-mi, je možné vidieť na niektorých najväčších a najlepších svetových festivaloch, v kluboch, na akciách a mnohých koncertoch. Jedným z vrcholov roka 2010 bol Arminov DJ set na námestí Museumplein v Amsterdame v júli počas vzdávania pocty holandskému futbalovému tímu. Aj keď národný tím futbalové majstrovstvá sveta FIFA Worldcup nevyhral, oslavovali a zabávali sa, akoby boli absolútnymi víťazmi, a rovnako tak aj 200 000 energický dav.

Vypredané koncerty „Armin Only" v rokoch 2005 a 2006 vyvolali dychtivé očakávania tretieho vydania, ktoré odštartovalo vo vypredanom výstavnom a kongresovom centre Jaarbeurs v Utrechte v roku 2008. Tejto show sa zúčastnilo cez 16 000 fanúšikov a boli fascinovaní 9-hodinovým vystúpením tohto DJ-a. Na Silvestra 2008 - 2009 sa Arminovi podarilo prilákať na jeho koncert „Armin Only" do Športovej arény v Los Angeles 35 000 ľudí, čím sa stal prvým holandským DJ-om, ktorému sa podarilo, aby sa na jeho vlastnú akciu prišiel pozrieť taký veľký dav.

Pre jeho štvrtý umelecký album „Mirage" Armin odštartoval ďalšie svetové turné „Armin Only - Mirage". Po prvom koncerte vo vypredanom centre Jaarbeurs v Utrechte 13. novembra Armin pokračoval v cestovaní po celom svete s koncertmi v 15 rôznych krajinách, a to od Austrálie po Ukrajinu, Argentínu, Libanon a ďalšie. Blu-ray/DVD „Armin Only - Mirage", s obsahom toho najlepšieho a mnohých ďalších skladieb a špecialít, bolo vydané vo februári 2011.

Armada Music
V roku 2003 Armin van Buuren zakladá so svojimi manažérmi Maykelom Pironom a Davidom Lewisom label Armada Music. Vydaním skladieb niektorých najväčších mien v oblasti trance, progressive a house a zorganizovaním niekoľkých klubových nocí si label Armada získal stabilnú a stále rastúcu pozíciu v tanečnom priemysle. S viac ako 25 dielami vydanými pod jednou strechou vydavateľstvo Armada rozhodne dokázalo, že usilovne pracuje, a po 9 rokoch má v sebe stále vášeň k hudbe špičkovej kvality.

Armin & nové médiá
V októbri 2009 mal Armin premiéru vydania prvého DVD plného hudby v podobe aplikácie pre zariadenia iPhone a iPod Touch. Kompletné DVD Arminovho koncertu „Armin Only" v centre Jaarbeurs v Utrechte je k dispozícii ako aplikácia. Po prevzatí aplikácie si používatelia môžu zobraziť celý živý záznam na svojich zariadeniach iPhone alebo iPod Touch.

Nové médiá sú niečo, čo si určite získava Arminovu pozornosť. Arminov kanál na YouTube, ktorý je súčasťou kanála Armada Music, je jedným z najsledovanejších kanálov na internete. Hudobné video Arminovej skladby „In & Out of Love" si pozrelo viac ako 100 miliónov ľudí a je preto najsledovanejším hudobným videom všetkých čias v rámci všetkých kategórií na holandskom YouTube. Na Arminovom YouTube nájdu jeho fanúšikovia oficiálne hudobné videá, exkluzívne rozhovory, špeciality, predpremiéry a záznamy z večierkov.

Na ceste biografie „Armin Only"
Autor knihy „Eén op Eén" (holandský názov), Coen Bom, sprevádzal Armina po celom svete viac ako rok. Zaznamenal hektický život jedného z najpopulárnejších DJ-ov toho okamihu. Počas písania „Armin Only" čitatelia britského časopisu DJ Mag vo svojom každoročnom hlasovaní „DJ Mag Top 100" zvolili Armina za „najpopulárnejšieho DJ-a sveta". Coen Bom vyzval sám seba, aby siahol hlboko do Arminovej minulosti a súčasnosti, aby našiel odpoveď na otázku „čo je kľúčom k Arminovmu úspechu?".

Ako sa to všetko začalo
Armin, ktorý sa narodil v Leidene v Holandsku (25. decembra 1976) v hudobnej rodine, sa oddával svojej vášni k hudbe už od mladého veku. Všetky peniaze, ktoré zarobil, utrácal na svoj zoznam plný skladieb. Keď mal 10 rokov, jeho mama vyhrala počítač, ktorý si získal Arminov záujem. „A tak ako malé hlúpe dieťa som písal svoje vlastné základné programy a odtiaľ som sa dozvedel o technológii." Postupoval od tvorby pások s nízkoprofilovými mixami po mixy s vyšším profilom, keď prostredníctvom svojho strýka objavil na počítači experimentovanie s rôznymi sekvenciami. „Bol som taký ohromený tým, čo som ho videl robiť na počítači, že som sa priamo tam a odvtedy stal závislým od tvorby hudby!"

„Okamžite som miloval tanečnú hudbu - tento úžasný neskrotný zvuk, ktorý bol taký odlišný od ‚krásnych' piesní z rokov predtým." Armin uvádza ako hlavnú osobnosť, ktorá ho ovplyvnila, elektronického priekopníka Jean Michel Jarreho, rovnako ako holandského producenta Bena Liebranda, ktorý mu bol neskôr pri jeho mixovaní a produkovaní poradcom.

Spočiatku si Armin myslel, že by bolo dobre mať niečo mimo pre prípad, že by mu kariéra DJ-a nevyšla. A tak začal študovať, aby získal právnický titul. Posledný rok jeho štúdia sa nevyhnutne pretiahol, keďže svoje štúdium podvádzal so svojím stále hektickejším časovým rozvrhom. Jeho vzostup ku sláve zahŕňal mnoho produkcií a remixov, rovnako ako hranie v preplnených kluboch každý víkend. Trvalo mu tri roky, kým ho absolvoval, ale jeho odhodlanie úspešne ukončiť štúdium sa podarilo!

Armin, ktorý je oddaný milovník štýlu trance, avšak nie je uväznený len jediným žánrom, hovorí: „To, čo umožňuje štýlu trance tak dobre fungovať je, že sa nedrží jedného štýlu a dokáže zahrnúť čokoľvek, čo chce, minimálne electro."

Hlavnou súčasťou Arminovho života bude vždy hudba. „To je presne to, čo naozaj chcem," hovorí Armin. „Nie je to len láska k hudbe, je to moja vášeň. Je to viac ako záľuba a viac ako hobby, je to o spôsobe života. Hudba je pre môj život nevyhnutná."

www.arminvanbuuren.com

Only OpenAir AvB

Zdieľať na: 
Publikované: 12. júna 2013 v 12:06 – videné: 1495x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,