TRIDENT FESTIVAL 2018 BUDE 3D! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

TRIDENT FESTIVAL 2018 BUDE 3D!

Ilustrační obrázek

Letný sviatok drum and bassu, ktorý 21.-22.-23.júna 2018 prinesie nezabudnuteľný hudobný zážitok, sa opäť koná na čarovnej Duchonke, priamo na veľkej pláži pri samotnej vodnej ploche. Toto magické miesto sa už ôsmy rok stane na tri dni prechodným domovom pre milovníkov D&B zo Slovenska a okolitých krajín. A tentoraz s unikátnou show...

3dent

Najväčšou exkluzivitou tohtoročného TRIDENT FESTIVALU bude špeciálna 3D show! Každý návštevník obdrží svoje vlastné okuliare, vďaka ktorým dostane pre neho festival nový rozmer. Jedinečné 3D "anaglyph" vizualizácie budú v pravidelných intervaloch premietané na hlavnom pódiu na obrovskej LED obrazovke.
Po ich nasadení tak na všetkých popri hudobnom zážitku čaká aj doslova pastva pre oči :) Okuliare budú pekne ologované a tak môžu plniť aj funkciu hodnotného suveníru z festivalu... ...presne také isté, ako môžete vidieť v oficiálnom video teaseri:

https://www.facebook.com/tridentsk/videos/1663556887098469/

Samozrejme, Trident Festival je primárne o kvalitnej hudbe a top interpretoch. Tento rok sa tak na 4 pódiách predstaví cez 20 zahraničných headlinerov zo 6 krajín sveta, dohromady až neuveriteľných 150 DJov!

Hlavnou hviezdou 8. ročníku je holandské legendárne zoskupenie Black Sun Empire. Na hlavnom stagi vystúpi aj jeden z najpôsobivejších talentov za posledné roky DJ A.M.C., ďalej projekt The Prototypes, ktorý diktuje smer mainstreamovej D&B scény, alebo novozélandské duo The Upbeats.

Program festivalu je rozdelený na žánrové a labelové noci. Hlavné pódium bude vo štvrtok patriť Forbidden Society Label Night, na ktorej sa predstaví jeden z najväčších producentských talentov Emperor, najmladší člen z rodiny Blackout - Pythius a samozrejme samotný Forbidden Society, ktorý celú noc zastrešuje, čo bude určite zárukou dych-berúcej jazdy.
V tento prvý deň bude tiež otvorený aj druhý DnbWear stage s názvom Back to the oldschool night, kde bude možné počuť výlučne samé klasiky z rokov minulých a to v podaní matadorov slovenskej scény.

Pre milovníkov tvrdšieho drum and bassu bude v piatok pripravená noc holandského vydavateľstva PRSPCT, na ktorej vystúpi Adi-J, Lucy Furr, Limewax a Thrasher. Za stále viac obľúbený D&B štýl jump-up sa na treťom Solid Stagei predstaví obľúbený Macky Gee a jungle legenda Benny Page.

Ani tento rok nechýba na festivale noc pre "mozgožrútov". Svoj priestor si tu opäť vyslúžila neurofunková Eatbrain night, kde vystúpi Redpill, Jade, Chris.Su a Agressor Bunx. Celú túto noc bude vokálne sprevádzať ich dvorný Nuclear MC z Anglicka, ktorý samozrejme nebude jediný, kto sa predstaví s mikrofónom v ruke.
V špeciálnom sete vystúpi jedna z UK legien MC Ryme Tyme spoločne so slovenským DJ Katom, ktorý tak oslávi 20 rokov na scéne.

Samozrejme na festivale budú zastúpené aj jemnejšie subžánre D&B. Azda najpovolanejším brandom v tejto sfére jenie len) rádio show Signall_FM, ktorá na svoju noc prinesie kráľov liquidfunku Hybrid Minds. Deep a minimal drum&bass tu zase budu reprezentovať Skeptical & SP:MC.

kolaz

Tejto náloži zahraničných umelcov bude samozrejme sekundovať špička slovenskej a českej D&B scény. Môžeme sa tešiť na slovensko-poľské duo Trilo & Matys, The Prophecy, legendy Ear Drum Crew, skvelých producentov ako L Plus, Subtension, Kutlo, Changing Faces a o mnoho ďalších top DJov.

Program Trident festivalu bude tentokrát rozdelený až na dve open air a jedno kryté pódium vo veľkokapacitnom šapitó. Novinkou je nový štvrtý CAMP STAGE. Tu na krásnej Retro terase priamo v kempe budú do otvorenia areálu prebiehať denné párty pod hlavičkou komunity Drum and Bass Family.

Počas celého predĺženého víkendu sa tak návštevníci môžu tešiť na vyše 40 hodín tej najkvalitnejšej tanečnej hudby a samozrejme aj na bohatý sprievodný program. Pripravené sú: súťaže v D&B stepe, DJ súťaž a workshop, živé maľovanie graffiti, party make-up, vodné bitky, turnaje v stolnom futbale, či oddychová chill-out & fun zóna.

Čerešničkou na torte bude dokonca aj ohňostroj, ktorý každú jednu polnoc ešte viac prehĺbi zážitok z festivalových nocí.

Ako je už na "Tridentovských" akciách zvykom celú túto parádu technicky zabezpečí top firma Force Production, ktorá disponuje tým najlepším zvukom a vizuálnou show. TRIDENT FESTIVAL bude totiž ozvučený jedným z najkvalitnejších soundsystémov na elektronickú hudbu. Na doslova masirujúcich "bedniach" značky Funktion-One si tak plnohodnotne vychutnáte svojich obľúbených interpretov!

Klasické vstupenky na TRIDENT FESTIVAL 2018 sú v predaji za cenu 36 €, k dispozícii je aj limitovaná séria VIP lískov za 50 €, ktoré okrem špeciálného VIP kempu a špeciálnej zóny priamo v areáli prinášajú množstvo ďalších bonusov. Vstupenky zakúpite v sieti Ticketportal, alebo u oficiálnych partnerov bez servisných poplatkov.

Viac info na www.trident.sk/vstupenky/

TRIDENT FESTIVAL 2018
21. - 22. 23. Júna 2018 // Duchonka

www.trident.sk
> FB event: www.fb.com/…068064577117

poster

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 18. júna 2018 v 13:13 – videné: 632x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,