TECKTONIK FIGHT SLOVAKIA, 19.12.2009 V KOŠICIACH! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

TECKTONIK FIGHT SLOVAKIA, 19.12.2009 V KOŠICIACH!

Ilustrační obrázek

Všetkým fanúšikom elektronickej hudby, tanečníkom a vyznávačom tanečného štýlu tecktonik (electro dance) dávame do pozornosti dátum 19. decembra 2009, kedy sa v Košiciach vôbec po prvý krát uskutoční celoslovenská tanečná súťaž pod názvom „Tecktonik Fight Slovakia 2009".



Tak ako v iných tanečných štýloch existuje „zdravá" rivalita medzi jednotlivými tanečníkmi či tanečnými skupinami, ktorí sa svojimi tanečnými kúskami prezentujú na súťažiach, tak i tecktonik si na Slovensku nachádza čoraz viac súťaženia chtivých jednotlivcov či skupín. Nechali sme sa taktiež inšpirovať zahraničnými krajinami, kde sa pravidelne organizujú tanečné súťaže v štýle tecktonik (electro dance), známe pod názvom „Vertifight" a tak vám prinášame prvú celoslovenskú tanečnú súťaž svojho druhu: Tecktonik Fight, s podtitulom „Electro dance" a „Tecktonik battle".

1

Týmto vyzývame všetkých tanečníkov tecktoniku (či už začiatočníkov alebo pokročilých) aby neváhali a prihlásili sa do tejto prvej celoslovenskej súťaže Tecktonik Fight, kde sa bude súťažiť samozrejme o zaujímavé ceny. Ukážte svoj tanečný talent a prihláste sa do tejto súťaže a to vyplnením „prihlasovacieho formulára", ktorý si stiahnite TU! a následne odošlite mailom na adresu: Tecktonikfight@azet.sk . Je potrebné vyplniť všetky údaje uvedené v prihláške. Vyplnenú prihlášku môžete poslať aj poštou na adresu: Marek Hojstrič, Lorencová 1099/9 , 053 42 Krompachy, prípadne sa registrovať aj telefonicky na čísle organizátora: 0915 648 921 . Súťaž nie je vekovo obmedzená.

Uzávierka prihlášok je do 14. decembra 2009! Registračný poplatok každého tanečníka je 3 EUR (platí sa až v deň súťaže priamo na mieste, t.j. v športovej hale SOŠ Železničná Košice, kde tanečníci dostanú svoje registračné číslo) a súťažiť sa bude v dvoch hlavných kategóriách: chlapci a dievčatá. O víťazoch tanečnej súťaži bude rozhodovať trojčlenná porota, ktorá bude hodnotiť:
1/ talent tanečníka - prispôsobenie tanečných prvkov a pohybov k hudbe
2/ celkový umelecký dojem
3/ štýl tanca
4/ prevedenie tanečných prvkov

Podrobné pravidlá súťaže nájdete TU! a budú zaslané každému uchádzačovi a taktiež oznámené na mieste akcie. Po súťaži a vyhlásení výsledkov vás o 21:00 hod. všetkých pozývame do neďalekého klubu Stars v Košiach, kde bude pokračovať TCK After Party s djmi: Paulo Mewini, T Mike, Wirro, EvoGee, Lazio a okrem electro house si môžete zatancovať na progressive či techhouse.

2

Súhrn dôležitých informácii a časový rozvrh akcie:
Názov akcie: Tecktonik Fight Slovakia 2009
Dátum akcie: 19.12.2009
Miesto konania: Športová hala SOŠ Železničná, Košice (ul. Palackého 14)
Organizátori: Tecktonik klub KR ( KR ELECTRO), Centrum voľného času Prima Krompachy, Stars music club a Stredná Odborná Škola Železničná Košice
Kontaktná osoba: Marek Hojstrič, 0915 648 921, marecek_003@azet.sk

Timeline:
13:00 - registrácia a zápis tanečníkov
14:00 - oficiálny štart akcie, privítanie, predstavenie, príhovor, tanečné show v podaní hostí: Tecktonik klub KR ( KR ELECRO ), Electro dimension crew Poprad, Tecktonik online Club Lučenec, CZECH TECKTONIK KLUB
15:00 - Začiatok sútaže - 1. 2. 3. 4. Kolo
18:00 - Battle: Slovakia vs. Czech Republic
19:00 - Finále
20:00 - Záverečné vyhlasovanie víťazov, oceňovanie, poďakovanie
21:00 - TCK After party @ STARS music club Košice (with DJs: Paulo Mewini, T Mike, Wirro, EvoGee, Lazio)

3

Na záver tecktonik v skratke:
Tecktonik (skrátene TCK), tiež známy ako Electro Dance, či Milky Way je francúzsky štýl street dance. Tanec sa tancuje na elektro hudbu založenú na zmesi techna, rave a hip-hopu. Vznikol v r. 2000, kedy partia Parížanov začala tancovať svoje prvé choreografie. Netrvalo dlho a tento tanec sa rozšíril do celej Európy. Dnes je známy po celom svete. Tecktonik v roku 2006 prišiel ako nová tanečná vlna aj na Slovensko. Dnes máme na Slovensku niekoľko tanečných skupín i tanečné školy kde sa tento tanec vyučuje. Komunita tanečníkov a fanúšikov sa rozrastá zo dňa na deň. Druh tanca a špecifická melodická hudba spôsobil doslova „boom" medzi tanečnými štýlmi ale i priaznivcami elektronickej hudby.

TCK


Zdieľať na: 
Publikované: 26. novembra 2009 v 12:49 – zdroj: TCK – videné: 2699x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,