SPIRAL 24 - 14.3.08@WORLD klub! - Zvolen - Sk - – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

SPIRAL 24 - 14.3.08@WORLD klub! - Zvolen - Sk -

Ilustrační obrázek

Na piatok 14.3.2008 je naplánované 24. pokračovanie drum&bassovej noci Spiral, tento krát s podtitulom From liquid to hardcore dnb!. Nocou zlomeného beatu vás prevedie poľsko-slovenský lineup od melodického funku až po drum&bass najtvrdšieho kalibru. Kto sa na party predstaví?...

bada_380


Bada (Pandora Project ) Poland

Bada je poľský drum&bassový producent a promotér pochádzajúci z mesta Szczecin, ktoré sa nachádza veľmi blízko nemeckých hraníc a Berlína na severe Poľska. Už dlhé roky je prepojený s Poľskou a Nemeckou hradcorovou scénou ktorá ovplyvnila jeho ďalšie smerovanie. Pred pár rokmi sa Bada rozhodol že skončí hrať hardcore a rozhodol sa sústrediť iba na drumandbass a však jeho background silno ovplyvnený práve hardcorom a gaberom zanechal stopy výsledkom čoho sú jeho sety okorenené práve týmto hudobným štýlom. Jeho tracky a sety sú veľmi energické a „tvrdé” určené predovšetkým pre tanečný parket. Bada je mozog a zakladateľ Pandora project. bookingovej a promo agentúry, ktorá sa postupne pretvára na vydavateľstvo Pandora rec. V momentálnej dobe sa pripravuje jeho prvý release na Section 8 rec.

Info: http://www.myspace.com/pandorapl

 nuki_380


Nuki (Pandora Project / Drumsilezja) Poland

Mladá talentovaná djka a promotérka s Katovíc veľa rokov prepojená s poľskou dnb scénou. Začala hrať v roku 2005. Na začiatku svojej kariéry sa stala členkou Drumsileja crew s ktorou organizovala cyklus akcii ako Technical Noise a Future Noisev klube Inqubator, Katowice. Nuki sa stala zanedlho jedna z najpopulárnejších djs Pandora Project agency. Vo svojich setoch kombinuje futuristický funky zvuk s technoidným hypnotickým beatom. Supportovala také mená ako npr: Hidden, Eye D, Cooh, Muffler, Audio alebo Materia, ako aj všetkých popredných predstaviteľov poľskej dnb scény.

Info: http://www.myspace.com/nukiii

marvmc_380


Marv MC! (H-Revolta!, 457 Lab) Poland

Jeden z najoriginálnejších drumandbassových mcs v Poľsku. Kombinujúci melódiu s dynamickým rýmovaním a rozdielnym flowom...aj tieto elementy mu umožňujú „spievať“ do techstepu ako aj liqidfunku. V minulosti pôsobil vo viacerých hardcore, brit-pop či psychadelic – post rock experimentálnych projektoch a kapelách ako gitarista a vedúci spevák. Marv je aj promotér a organizátor drumandbassových „eventov“, jeden z organizátorov Jesie Amen Tour veľmi populárneho predstavenia v Poľsku. Reprezentuje H:Revolta! a 457Lab collective. Ako Mc vystupoval a doprevádzal mená ako npr: Panacea (Position Chrom), Psidream (Nightfall), Dissident (Gamma Ray), Leon Switch (Defcom), Hidden (Killing Sheep) , Eye D (Ruff - tek) , Crisis Loan (Benefit Beats), Vicious Circle (Renegade Hardware), Nocturnal (Renegade Hardware), Spice (Back2Basics), Adam F (Breakbeat Chaos), L Plus (DSCI4), CODEX (Codex Recordings), DYNAMIKE (Science4Soul ), Switch Technique (Section 8), Zombie (RIP REC.) CLS & WAX (Hospital)

Info: http://www.myspace.com/457lab

ant_380


ANT (BassKontras ) Poland

Za svoj prvý kontakt s drumandbassom je vďačný legendárnej „Radiostacja" Varšavskej rádio stanici, ktorá mu otvorila nové obzory. Drum&bass považuje, ako jediný druh hudby v ktorom môže nájsť tak veľa inšpirácií a hudobného obsahu v tak energickej forme. Prvý krát sa postavil za gramofóny pred 5. rokmi kedy začínal s deep housom a oldschoolovými „GoodLookingovkami“. Ant reprezentuje slnečnú stranu drumandbassu ako aj deepový a minimalistický vibe tohto hudobného štýlu. Jeho veľký rozhľad a informovanosť v hudobnej scéne, ako aj stáli prísun nových vecí do jeho archívu, ktoré dokáže radiť energickou formou do svojich mixov...osobitosť a zručnosť ho radí medzi jedného z najvyhľadávanejších poľských liqidfunkových a deepových djov. „Čistú“ zábavu a energiu berie z lablov ako: Defunked, Innerground, Renegade, New Identity, Horizons, Hospital, CIA, Load Media, Digital Soundboy ako aj... Critical, Signature, Good Looking, Revolve:r, Metalheadz, Strictly Digital, Creative Source a samozrejme pár ďalších :).

Info: http://www.myspace.com/antlantic

Slovenské farby budú pre tento večer hájiť.

Smote (Midnight sun/Vibez/Strictly Digital/SK)
Kubo (Spiral/SK)
Rudlo (Spiral/SK)


Ďalšie info už v najbližších dňoch.

Tešíme sa na tvoju návštevu

Spiral crew.

www.spiral.sk presents:
SPIRAL 24 – Drum&Bass night
From Liquid To Hardcore DnB!

------------------------------
Djs:

NUKI (Pandora Project / Drumsilezja) Poland
BADA (Pandora Project ) Poland
MARV MC (H-Revolta!, 457 Lab) Poland
ANT (BassKontras ) Poland


SMOTE (Midnight sun/Vibez/Strictly Digital/SK)
KUBO (Spiral/SK)
RUDLO (Spiral/SK)
--------------------------------
sound . lights . decoration . fresh fruit
--------------------------------
entry 100 / 130 Sk


spiral24_big_468
Zdieľať na: 
Publikované: 4. marca 2008 v 11:23 – zdroj: www.spiral.sk – videné: 2017x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,